Χρησιμοποιώντας την κάρτα σας ATM στην Ευρώπη

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το ταξίδι με μια κάρτα ATM

Κάποτε ήταν ότι ο καταλαβαίνων Ευρωπαίος ταξιδιώτης φορτώνεται στους δωρεάν ταξιδιωτικούς ελέγχους πριν φτάσει στο αεροπλάνο, αναμένοντας να στέκεται σε μια μακρά γραμμή τράπεζας για να μετρηθούν μερικές από αυτές κάθε δύο μέρες. Οχι πια. Η χρήση του ΑΤΜ, από τη στιγμή που η αξία της ηγέτιδας στην μετατροπή χρημάτων για τους ταξιδιώτες, έχει υποβαθμίσει τη βιομηχανία του Traveller's Check.

Τα κακά νέα είναι ότι οι τραπεζικοί λαοί παρατήρησαν. Όπως σε ένα χαριτωμένο κινούμενο σχέδιο, θα μπορούσατε να φανταστείτε τεράστια σημάδια δολάριο που αναδύονται στα μάτια τους καθώς διαβάζουν τις αναφορές χρημάτων που ρέουν από τα ευρωπαϊκά ATMS.

Τα τέλη προστέθηκαν γρήγορα για να εμπλουτίσουν τα ταμεία. Ακόμα κι αν αυτά τα τέλη έχουν κάνει πιο ακριβό τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για να πάρετε μετρητά από ένα ΑΤΜ στην Ευρώπη, εξακολουθεί να είναι ο λιγότερο δαπανηρός και πιο βολικός τρόπος να αποκτήσετε τοπικό νόμισμα αυτές τις μέρες.

Επομένως, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για να έχετε πρόσβαση σε μετρητά σε ένα ευρωπαϊκό ATM. Αν ψάχνετε για μια κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, ελέγξτε τις αμοιβές μετατροπής νομισμάτων για τις δημοφιλείς κάρτες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Finder του ATM για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ATM όπου πηγαίνετε (είναι πολλές αυτές τις μέρες, δεν είχα ποτέ πρόβλημα να κερδίσω χρήματα στην Ευρώπη).

Εάν ζητάτε μηχανή ATM , γνωρίζετε ότι συχνά ονομάζονται ταμειακά σημεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ή το ATM στην Ιταλία.

Συμβουλές και στρατηγικές ΑΤΜ

Εναλλακτικές λύσεις στην πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Κάρτες ταξιδιού με προπληρωμένη ή αποθηκευμένη αξία

Μια επιλογή που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ελκυστική είναι η προπληρωμένη κάρτα. Η αρχή είναι η εξής: σχεδιάζετε τα έξοδα ταξιδιού σας, προσθέτετε λίγο για αόρατα έξοδα και τοποθετείτε το ποσό σε ένα λογαριασμό που είναι προσβάσιμο από τις ταξιδιωτικές κάρτες που παραγγέλνετε. Δεν δανείζετε τα χρήματα της τράπεζας - απλά κάνετε τα χρήματά σας διαθέσιμα μέσω ΑΤΜ. Μια δημοφιλής κάρτα είναι η κάρτα Visa TravelMoney. Μια παραλλαγή αυτής της κάρτας είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του τοπικού AAA.

Πλεονεκτήματα μιας κάρτας αποθηκευμένης τιμής:

Η τελευταία λέξη: Τι στοιχεία νομίσματος παίρνω στην Ευρώπη

Εντάξει, έτσι είστε έτοιμοι για την επίθεσή σας στα ευρωπαϊκά ΑΤΜ. Έχετε δύο κάρτες και ένα σχέδιο. Ο Ντόνσα αισθάνεται λίγο ασταθής για το όλο θέμα;

Ξέρω ότι το κάνω. Σίγουρα, οι λαοί μου λένε ότι υπάρχει πάντα ένα λειτουργικό ATM στο αεροδρόμιο. Γιατί να φέρετε όλα τα μετρητά; Και οι επιταγές των ταξιδιωτών - είναι, λοιπόν, της δεκαετίας του '90!

Τείνω να φέρω μερικά δολάρια από το πρώτο τοπικό νόμισμα που θα συναντήσω. Σίγουρα, στην κατάσταση μου με αδράνεια, με ασταθή αεριωθούμενη κατάσταση, θα μπορούσα να φτάσω στο ΑΤΜ, ενώ οι τσάντες μου να πέφτουν από τη ζώνη μεταφοράς και να βγάζουν χρήματα. Είναι ωραίο να γνωρίζω ότι μπορώ να λειτουργήσω σε μια χώρα ακριβώς έξω από το αεροπλάνο, χωρίς εκπλήξεις.

(Πραγματοποιούσα περίπου 500 δολάρια αξίας ταξιδιωτικών επιταγών και έλαβα δωρεάν τέλη από την τοπική ΑΑΑ μου ως αντίγραφο ασφαλείας. Δεν αισθάνομαι πλέον την ανάγκη να το κάνω αυτό.)

Αρα αυτο ειναι. Απολαύστε το ταξίδι σας στην Ευρώπη. Και να είστε βέβαιος να μας πείτε γι 'αυτό δημοσιεύοντας μια έκθεση ταξιδιού στο φόρουμ μας.