Ένας μηνιαίος οδηγός για τους ταξιδιώτες της Σκανδιναβίας

Φροντίστε να μάθετε ποιο είναι το τυπικό καιρό κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας και να γνωρίσετε τις σκανδιναβικές διακοπές και τις εποχιακές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Αυτός ο προγραμματιστής ταξιδιών μπορεί να βοηθήσει στην παροχή μηνυμάτων ειδικά για το κλίμα, τα πράγματα να κάνουν, τις συμβουλές συσκευασίας και πολλά άλλα. Ή χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να επιλέξετε την ώρα του επόμενου ταξιδιού σας!

Λεπτομέρειες μήνα έως μήνα

Ιανουάριος
Αν σας αρέσουν τα χειμερινά σπορ αλλά έχετε ένα σφιχτό προϋπολογισμό, έρθετε στις Σκανδιναβικές χώρες τον Ιανουάριο.

Οι αργίες τελειώνουν και τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν και πάλι. Για τους ταξιδιώτες, αυτό σημαίνει χαμηλότερες τιμές, λιγότερος τουρισμός και λιγότερα πλήθη. Στη Νορβηγία, μπορείτε τώρα να ζήσετε Polar Nights .

Φεβρουάριος
Τώρα που η χειμερινή περίοδος ταξιδιού έχει χαλαρώσει, οι ταξιδιώτες του Φεβρουαρίου θα μπορέσουν να σώσουν αρκετά - αλλά είναι και ο πιο κρύος μήνας της Σκανδιναβίας, στον Βορρά με συνεχή κατάψυξη! Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός για χειμερινά σπορ, όπως το σκι, το snowboarding ή το έλκηθρο, και για να δείτε τα Northern Lights είναι πολύ συχνές αυτό το μήνα.

Μάρτιος
Ο μήνας Μαρτίου στη Σκανδιναβία είναι ιδανικός για τους λάτρεις του χιονιού της εποχής και σιγά-σιγά αρχίζει να αναζωογονεί το όμορφο πράσινο της Σκανδιναβίας με μεγαλύτερες μέρες και θερμότερες θερμοκρασίες. Υπάρχουν ακόμα αρκετές εβδομάδες για να δείτε τα βόρεια φώτα .

Απρίλιος
Ο Απρίλιος είναι ένα από τα αγαπημένα για πολλούς ταξιδιώτες της Σκανδιναβίας - όχι μόνο λόγω των χαμηλών τιμών ταξιδιού αυτού του μήνα. Συνήθως ο ήπιος καιρός των ανοιξιάτικων μέρες, οι μακριές μέρες και τα βόρεια φώτα μέχρι τα τέλη Απριλίου προσελκύουν τα πρώτα πουλιά.

Ενδέχεται
Η Σκανδιναβία είναι όμορφη τον Μάιο. μπορείτε τώρα να δείτε περισσότερο πράσινο και τα πάρκα στην άνοιξη ανθίζουν και οι τιμές των ταξιδιών είναι ακόμα χαμηλές. Ο καιρός είναι πιο ήπιος, τα αξιοθέατα ανοίγουν και υπάρχουν πολλά φεστιβάλ μουσικής αυτό το μήνα!

Ιούνιος
Σκανδιναβία τον Ιούνιο: αμέτρητες υπαίθριες εκδηλώσεις και υπαίθρια αξιοθέατα μαζί με ζεστό καιρό κάνουν τον Ιούνιο αγαπημένο για πολλούς.

Αυτός ο μήνας ανοίγει την καλοκαιρινή περίοδο ταξιδιού στη Σκανδιναβία. Επιπλέον, υπάρχει ο Ήλιος του Μεσαυκτίου .

Ιούλιος
Ο Ιούλιος είναι ένας υπέροχος μήνας για ταξίδια, αν δεν σας πειράζει μερικά πλήθη εδώ και εκεί - είναι ένας πολύ δημοφιλής μήνας για τουρίστες στη Σκανδιναβία. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι βλέπετε το Midnight Sun.

Αύγουστος
Περάστε τις διακοπές σας στη Σκανδιναβία τον Αύγουστο; Ανακαλύψτε εδώ ποιες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, ποιο είδος του καιρού μπορείτε να περιμένετε, τι είδους ρούχα θα φέρετε και πολλά άλλα!

Σεπτέμβριος
Με ήπιο καιρό και βυθίζοντας το ταξίδι μετά το καλοκαίρι, ο Σεπτέμβριος είναι ένας ήσυχος μήνας.

Οκτώβριος
Η Σκανδιναβία είναι πραγματικά όμορφη τον Οκτώβριο, δίνοντας στον ταξιδιώτη πολλές ευκαιρίες φωτογραφίας. Αν και εξακολουθεί να είναι σχετικά ζεστή, οι τιμές πτήσεων και οι τιμές ξενοδοχείων είναι τώρα χαμηλές, όπως και τα πλήθη τουριστών.

Νοέμβριος
Η έναρξη της σκανδιναβικής χειμερινής περιόδου είναι τώρα εδώ, φέρνοντας μαζί της το άνοιγμα σε χιονοδρομικά κέντρα και πολλές άλλες χειμερινές δραστηριότητες. Τα έξοδα ταξιδιού είναι πολύ χαμηλά αυτό το μήνα, καθώς τα χριστουγεννιάτικα τέλη δεν έχουν ακόμη χρεωθεί. Τώρα το χιόνι μετατρέπει τη Σκανδιναβία σε μια ψυχρή περιοχή των χειμώνων του χειμώνα.

Δεκέμβριος
Ο Δεκέμβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για χειμερινές διακοπές σε μια από τις σκανδιναβικές χώρες - και θα γνωρίσετε επίσης πολλούς εποχιακούς εορτασμούς και σκανδιναβικό στυλ Χριστουγέννων.

Οι ζεστές βραδιές σε μια εορταστική ατμόσφαιρα σίγουρα καλύπτουν λιγότερες ώρες το φως της ημέρας. Τώρα οι ευκαιρίες αφθονούν να παρατηρούν τα μυστήρια βόρεια φώτα (Aurora Borealis) !