Σκανδιναβία τον Ιούλιο

Ο μήνας του Ιουλίου:

Ο Ιούλιος στη Σκανδιναβία είναι ίσως ο πιο δημοφιλής μήνας για τους ταξιδιώτες λόγω του ωραίου καιρού αυτού του χρόνου. Επιπλέον, οι υπαίθριες δραστηριότητες είναι όλες ανοιχτές τώρα, παρόλο που μπορεί να είναι κάπως γεμάτοι. Από τον Ιούλιο είναι ένας τόσο δημοφιλής μήνας για ταξίδια στη Σκανδιναβία, σημαίνει επίσης υψηλές τιμές για τους επισκέπτες. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η υπερβολική πληρωμή των τιμών υψηλής περιόδου είναι να κάνετε κράτηση μερικούς μήνες μπροστά.

Η μετάβαση στη Σκανδιναβία τον Ιούλιο είναι ιδανική και για τους πρώτους επισκέπτες - και φροντίστε να μάθετε για το Midnight Sun !

Προηγούμενη: Σκανδιναβία τον Ιούνιο - Επόμενη: Σκανδιναβία τον Αύγουστο

Ο καιρός τον Ιούλιο:

Η Σκανδιναβία τον Ιούλιο είναι αγαπημένη ανάμεσα στους ταξιδιώτες, καθώς είναι ωραία και ζεστή κατά τη διάρκεια της ημέρας και ήπια τη νύχτα, ακόμη και κοντά στον ωκεανό. Οι μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες αυτού του μήνα κυμαίνονται από 55 - 72 βαθμούς Φαρενάιτ στη Δανία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία. Εν τω μεταξύ, η Ισλανδία είναι κατά μέσο όρο 50 - 60 μοίρες. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον καιρό του προορισμού σας και τις μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες στις μεγάλες πόλεις της Σκανδιναβίας, επισκεφτείτε το Weather in Scandinavia !

Ο Ιούλιος δείχνει ταξιδιώτες ένα από τα φυσικά φαινόμενα της Σκανδιναβίας : τον Ήλιο του Μεσαυκτίου . Αυτό είναι ένα όμορφο φαινόμενο καιρού που κρατά τον ήλιο στον ουρανό το βράδυ.

Ιούλιο Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις:

Δημόσιες αργίες τον Ιούλιο:

Οι διακοπές μπορεί να επηρεάσουν το ταξίδι σας με κλείσιμο επιχειρήσεων, περισσότερα πλήθη κλπ. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν εθνικές αργίες / αργίες στις Σκανδιναβικές χώρες τον Ιούλιο.

Συμβουλές συσκευασίας για τη Σκανδιναβία τον Ιούλιο:

Τα κοντομάνικα μανίκια είναι τέλεια για ταξίδια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στη Σκανδιναβία . Σε περίπτωση που οι ταξιδιώτες χτυπήσουν άσχημο καιρό, θα πρέπει πάντα να φέρουν ένα άνετο πουλόβερ ή ένα ζακέτα / ελαφρύ μπουφάν, όμως. Αυτά τα στρώματα ταιριάζουν εύκολα και είναι άνετα. Οι ταξιδιώτες με προορισμό στην Ισλανδία θα πρέπει να φέρουν πιο ζεστά ρούχα. Επιπλέον, αδιάβροχα αδιάβροχα και ανεμοφράκτες, ανεξάρτητα από την εποχή, είναι πάντα μια καλή ιδέα για τους ταξιδιώτες της Σκανδιναβίας να φέρουν μαζί τους. Τα σκληρά και άνετα παπούτσια είναι επίσης απαραίτητα για τις διακοπές σας, αν απολαμβάνετε υπαίθριες δραστηριότητες. Διαφορετικά, τα πάνινα παπούτσια θα είναι ωραία για ταξίδια στην πόλη.

Προηγούμενη: Σκανδιναβία τον Ιούνιο - Επόμενη: Σκανδιναβία τον Αύγουστο