Απόκριες στα Montgomery Parks (τρένα, Campfires και άλλα)

Εποχιακή διασκέδαση για όλες τις ηλικίες

Το Montgomery Parks, μέρος του Maryland-National Capital Park και της Επιτροπής Σχεδιασμού, προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων για οικογένειες για να γιορτάσουν το Halloween. Τα αγαπημένα περιλαμβάνουν τα τρομακτικά και όχι τόσο τρομακτικά γεγονότα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα για το 2017. Σημειώστε ότι όλες οι εκδηλώσεις σε υπαίθριους χώρους επιτρέπονται από καιρό.

Απόκριες τρένα

Το αποκριτικό αμαξοστοιχίας "Eye Spy" - Περιφερειακό πάρκο Cabin John - 7400 Tuckerman Lane, Bethesda, MD.

Σάββατο και Κυριακή, 7-29 Οκτωβρίου 2017. Οι ώρες της εβδομάδας είναι 3 - 8 μ.μ. και τα σαββατοκύριακα 1 - 8 μ.μ. Προσανατολίζονται σε παιδιά ηλικίας 8 και κάτω. Οι επιβάτες θα κατασκοπεύσουν αντικείμενα στο δάσος καθώς οδηγούν μέσα στο πάρκο. Οικογενειακές ταινίες Απόκριες παρουσιάζονται κάθε βράδυ.

Το στοιχειωμένο τρένο και ανατριχιαστικό καρουζέλ - Περιφερειακό πάρκο Wheaton - 2002 Shorefield Rd Wheaton, MD. Σάββατο και Κυριακή, 7-29 Οκτωβρίου 2017. Οι ώρες είναι 6:30 - 9:30 μ.μ. Κατάλληλο για αναβάτες ηλικίας 8 ετών και άνω, με πολύ τρομακτικά αξιοθέατα, ήχους και πλάσματα. Οι τρομακτικές ταινίες εμφανίζονται κάθε βράδυ και τα σνακ θα είναι διαθέσιμα για αγορά.

Και τα δύο τρένα τρέχουν την μισή ώρα και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένες ώρες αναχώρησης καθημερινά στο www.ParkPass.org (κάντε κλικ στο "Ειδικά συμβάντα" στο αριστερό μενού). Η είσοδος είναι $ 6 ανά άτομο. παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών βγαίνουν ελεύθερα με έναν ενήλικα που πληρώνει. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να φτάσουν 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησής τους και να φέρουν τα μη φθαρτά κονσερβοποιημένα τρόφιμα είτε για να εκπαιδεύσουν για τις ετήσιες τροφές τους.

Απόκριες παγοδρομία με πατινάζ

Οι συνεδρίες παγοδρομίας "Not-So-Spooky" λαμβάνουν χώρα σε ένα πλήρως ανοιχτό παγοδρόμιο και διαθέτουν διαγωνισμό κοστουμιών με βραβεία. Και οι δύο συνεδρίες περιλαμβάνουν θεραπείες για όλους. Κόστος: 6.50 € ανά άτομο περιλαμβάνει την είσοδο και την ενοικίαση σκούτερ.

Καμπίνα John Ice Rink
10610 Westlake Drive, Rockville, MD
Μη-τόσο-Spooky Skate: 27 Οκτωβρίου 2017, 4: 30-6: 15μμ

Wheaton Ice Arena
11717 Avenue, Wheaton, MD
Μη-τόσο-Spooky Skate: 27 Οκτωβρίου 2017, 4:45 - 6:15 μ.μ.

Απόκριες στα Κέντρα Φύσης

Προτείνεται προχωρημένη εγγραφή. Επισκεφθείτε το www.ParkPASS.org

Οικογενειακό Φεστιβάλ κολοκύθας Panache
27 Οκτωβρίου 2017, 5 - 8:30 μ.μ.
Brookside Nature Center
1400 Glenallan Avenue, Wheaton, MD

Owl-O-Ween Campfire
27 Οκτωβρίου 2017, 6:30 - 7:30 μ.μ.
Meadowside Φύση Κέντρο
5100 Meadowside Lane, Rockville, MD

Δείτε περισσότερα αποκριάτικα γεγονότα στην περιοχή Washington DC