Σημαντικό σχολείο Little Rock ημερομηνίες 2018

Το Little Rock, το North Little Rock και το Pulaski County Special District Districts

Η πρωτεύουσα του Αρκάνσας στο Little Rock φιλοξενεί τρεις μοναδικές σχολικές περιοχές που κυβερνούν τα δεκάδες δημοτικά, μέσα και γυμνάσια στην περιοχή και κάθε χρόνο κάθε σχολική περιοχή κυκλοφορεί το δικό της ακαδημαϊκό ημερολόγιο για να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα για καθένα από τα σχολεία της.

Η σχολική περιοχή που φοιτά ένας φοιτητής του Little Rock εξαρτάται από το τμήμα της πόλης στην οποία ζει, οπότε αν μετακομίσετε στην πόλη, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την περιοχή σχολείου που αντιστοιχεί στη νέα σας διεύθυνση.

Οι τρεις συνοικίες του Little Rock είναι η σχολική περιοχή Little Rock School (LRSD), η σχολική συνοικία North Little Rock School (NLRSD) και η ειδική σχολική συνοικία Pulaski County (PCSSD).

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του ακαδημαϊκού έτους περιλαμβάνουν τις πρώτες και τελευταίες μέρες για τους μαθητές και τους καθηγητές, τις αρχές και τις λήξεις των ακαδημαϊκών συνοικιών και τις ετήσιες διακοπές διακοπών και τις ειδικές υπηρεσίες των καθηγητών που αφήνουν τα παιδιά εκτός τάξης για την ημέρα.

Περιοδικό Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του Little Rock School

Η σχολική περιοχή Little Rock (LRSD) είναι η μεγαλύτερη σχολική συνοικία του Αρκάνσας, η οποία καλύπτει περίπου 100 τετραγωνικά μίλια στην πρωτεύουσα του κράτους και περιλαμβάνει περίπου 50 σχολεία το ακαδημαϊκό έτος 2017 έως 2018. Το LRSD ελέγχει πέντε γυμνάσια, επτά σχολεία μέσης εκπαίδευσης, 26 δημοτικά σχολεία, τέσσερα κέντρα πρόωρης παιδικής ηλικίας και δύο ακαδημίες, μεταξύ των οποίων είναι η Ακαδημία Βασικής Ακαδημίας και η Ακαδημία Δασών.

30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2018, θα παραμείνουν για τις δύσκολες μέρες του καιρού, σε περίπτωση που τα σχολεία της σχολικής περιοχής Little Rock θα έπρεπε να πάρουν επιπλέον ημέρες διακοπών που δεν ήταν μέρος των ημερών που επιτρέπονται για κακές καιρικές συνθήκες.

Το βρετανικό ακαδημαϊκό ημερολόγιο του σχολείου του Little Rock

Η σχολική περιοχή North Little Rock School (NLRSD) είναι σημαντικά μικρότερη από την LRSD και έχει μόνο ένα γυμνάσιο και γυμνάσιο και 10 δημοτικά σχολεία συνολικά. Υπάρχουν περίπου 9.400 μαθητές και 620 δάσκαλοι σε όλη την περιοχή και παρόλο που μόνο οι φοιτητές της Ακαδημίας NLR υποχρεούνται να φορούν σχολικές στολές, το NLRSD διέπει όλους τους άλλους κανόνες σε όλη την περιοχή.

29 Μαΐου έως 31 Μαΐου 2018, θα παραμείνουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε περίπτωση που το σχολείο στο NLRSD πρέπει να απογειώσει επιπλέον ημέρες το χειμώνα για χιόνι ή άλλες μορφές καιρικών συνθηκών που δυσκολεύουν το σχολείο.

Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο ειδικού σχολικού χώρου County Pulaski

Η Ειδική Σχολική Περιφέρεια του Πούλσκι County (PCSSD) είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην πολιτεία μετά το LRSD και περιλαμβάνει πάνω από 17.000 φοιτητές και 1100 καθηγητές από το 2018. Οι μαθητές εγγράφονται από το Little Rock, το North Little Rock, το Sherwood, το Alexander, Gravel Ridge, Scott , Το Maumelle και πολλές άλλες μικρές πόλεις και μη ανώνυμες περιοχές στην περιοχή των 729 τετραγωνικών μιλίων.

Οι ημέρες μετεωρολογικής εκκαθάρισης θα είναι από τις 29 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου. Επιπλέον, μερικές από τις εργάσιμες μέρες των καθηγητών είναι κάποιες ευέλικτες ημέρες που μπορεί να αλλάξουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.