Νέες επιλογές ψυχαγωγίας στο Little Rock

Η περιοχή γύρω από τις Outlets του Little Rock είναι ένας προορισμός για τους κατοίκους του Little Rock που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια καλή στιγμή. Δύο μεγάλοι ενοικιαστές στο Gateway Town Center υπόσχονται να κάνουν αυτή την περιοχή ένα διασκεδαστικό μέρος για να χαλαρώσουν και να έχουν καλό για τους ενήλικες και τις οικογένειες.

Για χρόνια, οι Αρκάνσαντες ικετεύουν για έναν Dave και Busters. Υπάρχει ακόμη και μια σελίδα στο Facebook, που ιδρύθηκε το 2012, με χιλιάδες συμπαθούν να ικετεύσουν την εταιρία να έρθει εδώ.

Τον Ιούνιο, αυτά τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα.

Dave και Busters είναι βασικά αυτό που θα συνέβαινε εάν συγχωνευθήκαμε το Chuck E. Cheese και το Chili's Bar and Grill. Είναι ένα μπαρ με αξιοπρεπή φαγητό και παιχνίδια όπως σκι μπάλα, arcade παιχνίδια και χόκεϊ αέρα. Κερδίζετε εισιτήρια, όπως στο Chuck E. Cheese, αλλά έχουν κάποια πιο μεγάλα βραβεία. Έχω επισκεφθεί μερικά από αυτά σε άλλα κράτη, και είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό. Αυτό θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στις επιλογές ψυχαγωγίας της πόλης.

Αν και ο Dave και Busters εξυπηρετούν τους ενήλικες, είναι επίσης αρκετά φιλικοί προς την οικογένεια , προσφέροντας ακόμη και πάρτι γενεθλίων παιδιών σε πολλές τοποθεσίες. Πριν τις 10 μ.μ., οι περισσότερες τοποθεσίες καλωσορίζουν τα παιδιά όλων των ηλικιών. Ορισμένες τοποθεσίες έχουν μια «απαγόρευση της κυκλοφορίας» στις 10 το βράδυ όπου εκτοξεύουν όσους είναι κάτω των 21 ετών. Οι περισσότερες τοποθεσίες έχουν ακόμη παιδικό μενού.

Ο Dave και ο Busters θα βρίσκονται σε κτίριο 30.000 τετραγωνικών ποδιών στο 10900 Bass Pro Parkway. Γνωρίζουμε από τον Σεπτέμβριο ότι κτίζονταν εκεί.

Το κτίριο έρχεται στην πραγματικότητα μαζί γρήγορα, αλλά ανακοίνωσαν την ημερομηνία έναρξης του Ιουνίου 2016 αυτή την εβδομάδα.

Μια άλλη μεγάλη έκδοση για το Little Rock θα είναι ένα νέο βραδινό σε κινηματογράφο . Το Movie Tavern, ένα από τα μεγαλύτερα πρωινά της Αμερικής, σχεδιάζει να κατασκευάσει και το Gateway Town Center.

Αυτά τα θέατρα προσφέρουν ταινίες πρώτης προβολής και πλήρες μενού, μπύρα, κρασί και μεικτά ποτά που παραδίδονται στη θέση σας σε κάθε αίθουσα. Τα καθίσματα έχουν πτυσσόμενα τραπεζάκια και το φαγητό μοιάζει πολύ καλά στις άλλες θέσεις τους. Το Movie Tavern δεν θα ανοίξει μέχρι το 2017 και δεν έχει οριστεί ημερομηνία. Η τοποθεσία Little Rock Movie Tavern θα διαθέτει 46.000 τετραγωνικά πόδια με 11 οθόνες.

Παρόλο που τροφοδοτείται επίσης με ενήλικες, οι τοποθεσίες Movie Tavern είναι επίσης φιλικές προς την οικογένεια. Οι περισσότερες τοποθεσίες Ταβέρνα ταινιών έχουν ένα παιδικό μενού, και δείχνουν φιλικές προς την οικογένεια ταινίες όπως το "Kung Fu Panda 3."

Το Movie Tavern ξεκίνησε στο Forth Worth του Τέξας και ανήκει στα Southern Theaters, LLC στη Νέα Ορλεάνη. Έχουν 187 οθόνες σε 22 τοποθεσίες σε εννέα κράτη.

Το μεσογειακό Café της Taziki και το Salon and Spa Nail Salon και Spa θα πρέπει να κατευθυνθούν σύντομα στο Gateway Town Center.

Φαίνεται ότι οι Αρκάνσες θα έχουν περισσότερες δικαιολογίες για να κατευθυνθούν στην περιοχή του Otter Creek. Νέες επιλογές φαγητού θα είναι ωραίες στο Gateway Town Center, και αυτές είναι μοναδικές και διασκεδαστικές επιλογές που χρειάζεται το Little Rock. Με τα μεγάλα καταστήματα στις Outlets του Little Rock και το Bass Pro Shop και την προσθήκη Dave και Busters και Movie Tavern, το Gateway Town Center θα είναι ένας πραγματικός προορισμός για τους κατοίκους και τους τουρίστες.