Όλα τα κατακερματισμένα

Peabody Little Rock

*** Το Peabody δεν είναι πλέον στο Little Rock, αλλά το Memphis έχει ακόμα ένα. ***

Τι είναι αυτό?

Είναι απλά διασκεδαστικό. Καθημερινά, το ξενοδοχείο φορτώνει πάπιες σε ένα ασανσέρ, βάζει κάτω ένα κόκκινο χαλί και αφήνει τις πάπιες να μπαίνουν στο λόμπι για να κολυμπήσουν γύρω από το σιντριβάνι και να μαυρίσουν. Μπορείτε να μείνετε στο ξενοδοχείο ή απλά να επισκεφθείτε την πορεία της πάπιας.

Για κάποιο λόγο, τα παιδιά φαίνεται να αγαπούν βλέποντας τις πάπιες να ακολουθούν το κόκκινο χαλί. Οι ενήλικοι κάνουν επίσης.

Είναι πραγματικά χαριτωμένο και οι πάπιες είναι εκπληκτικά εκπαιδευμένοι. Μπορούν να πουν πότε είναι ώρα να αποδείξουν. Μπορείτε να δείτε ότι ξέρουν ότι είναι αστέρια.

Η παράδοση της πάπιας Peabody ξεκίνησε πραγματικά στο Αρκάνσας:

"Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1930 όταν ο Frank Schutt, Γενικός Διευθυντής του The Peabody Hotel - Memphis, και ένας καλός φίλος, ο Chip Barwick, Sr., και οι δύο άπληστοι εξωγήινοι, επέστρεψαν από ένα ταξίδι κυνηγιού στο Σαββατοκύριακο στο Αρκάνσας. έσκαψε ένα κομμάτι ουίσκι του Tennessee και σκέφτηκε ότι θα ήταν χιουμοριστικό να τοποθετήσουμε μερικά από τα ζωντανά παπαγάλα τους (ήταν νόμιμο για τους κυνηγούς να χρησιμοποιούν ζωντανούς κρατήρες) στην όμορφη αλλά άγονη βρύση Peabody ». -Peabody Hotel Group

Προφανώς οι άνθρωποι άρεσαν και εξακολουθούν να το κάνουν!

Που είναι?

Το Peabody Little Rock βρίσκεται στο πρώην ξενοδοχείο Excelsior στο κέντρο της πόλης Little Rock (δίπλα στο παλιό κρατίδιο) στο 3 Statehouse Plaza.

Google Map

Peabody Little Rock Versus Peabody Μέμφις

Μπορεί να είμαι λίγο προκατειλημμένος αλλά νομίζω ότι το Peabody Little Rock είναι ακόμα καλύτερο από το Peabody Memphis. Η λίμνη πάπιας είναι μεγαλύτερη, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να συγκεντρωθούν για καλύτερη θέα. Η πορεία του κόκκινου χαλιού φαίνεται να είναι λίγο πιο απλωμένη, οπότε δεν υπάρχει τόσο πολλή συγκέντρωση. Επίσης, και αυτό είναι το αγαπημένο μου πράγμα, μπορείτε να δείτε μέσω των ανελκυστήρων.

Μπορείτε να δείτε τις πάπιες να ανεβαίνουν (ή να κατεβαίνουν) μετά (ή πριν) την πορεία τους.

Το Duckmaster είναι φιλικό προς τα παιδιά και τους ενήλικες και ζήτησε ακόμη από τις πάπιες να σταματήσουν για φωτογράφηση κατά τη διάρκεια της πορείας όταν επισκέφτηκα.

Ακούγεται διασκεδαστικό, πότε μπορώ να πάω;

Οι πάπιες κατεβαίνουν καθημερινά στις 11:00 και μεταβαίνουν στις 5:00. Μεταξύ εκείνης της εποχής είναι στο σιντριβάνι που παίζει, χτυπάει και είναι πάπιες.

Τα δωμάτια στο Peabody Little Rock είναι $ 189 και πάνω. Δεν χρειάζεται να έχετε δωμάτιο για να παρακολουθήσετε τις πάπιες. Μπορείτε να καλέσετε το Peabody στο (501) 906-4000 για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση δωματίου.