Δυτικό Χόλιγουντ Λος Άντζελες Gay Pride 2018

Γιορτάζοντας την Gay Pride στο Δυτικό Χόλιγουντ

Ιστορία της Gay Pride στο Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες γιορτάζει την Gay Pride στις αρχές Ιουνίου, για να τιμήσει αυτό που πολλοί θεωρούν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία των λεσβιακών και ομοφυλοφιλικών δικαιωμάτων: το Stonewall Riots, το οποίο έλαβε χώρα στις 28 Ιουνίου 1969 στο γκέι μπαρ Stonewall του Μανχάταν. Το Gay Pride του Λος Άντζελες ξεκίνησε μόλις ένα χρόνο μετά το Stonewall, το 1970, και έχει γίνει όλο και πιο δυνατός από τότε - φέτος θα είναι η 46η επέτειος της LA Pride.

Παράγεται από την Christopher Street West, ο εορτασμός πραγματοποιείται στην πιο αναγνωρισμένη περιοχή του LA, την πόλη του West Hollywood . Το 2018, τα γεγονότα θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου.

LA Pride Preview

Περισσότερες λεπτομέρειες για το LA Pride το 2018 θα αναρτηθούν εδώ καθώς διατίθενται. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μια ματιά πίσω σε γεγονότα του παρελθόντος:

Το Φεστιβάλ Μουσικής LA Pride πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή στην καρδιά του West Hollywood στο West Hollywood Park (κατά μήκος της δυτικής πλευράς της λεωφόρου San Vicente μεταξύ της Boulevard Santa Monica και της λεωφόρου Melrose). Αυτό το φεστιβάλ, το οποίο κοστίζει 25 δολάρια την ημέρα (μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από την επίσημη ιστοσελίδα Pride), διαθέτει περίπου 200 εκθέτες επιχειρηματικών και ομοφυλόφιλων επιχειρήσεων, καθώς και πολλά μεγάλα ονόματα ψυχαγωγίας σε διάφορα στάδια. Τα προηγούμενα επικεφαλής περιλαμβάνουν τους Aaron Carter, Brandy, Carly Rae Jepsen, Charli XCX, Krewella, Shamir, Hailee Steinfeld και δεκάδες άλλους καλλιτέχνες.

Η ετήσια παρέλαση ομοφυλοφίλων του Λος Άντζελες πραγματοποιείται την Κυριακή στις 11 π.μ., ξεκινώντας από τη γέφυρα της λεωφόρου Santa Monica Boulevard και Crescent Heights Boulevard, και τρέχει για αρκετές αποστάσεις δυτικά κατά μήκος της λεωφόρου Santa Monica στη γωνία της λεωφόρου Robertson.

Που να μείνω

Ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της Pride;

Υπάρχουν πολλά προσιτά, φιλικά προς το LGBT δωμάτια για να διαλέξετε.

Λος Άντζελες Gay Πόρων

Μπορείτε να υπολογίζετε στο γεγονός ότι πολλά γκέι μπαρ, καθώς και γκέι δημοφιλή εστιατόρια , ξενοδοχεία hip και καταστήματα, έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τις τοπικές ομοφυλόφιλες εφημερίδες, όπως το Pride LA και το Lesbian News για λεπτομέρειες. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην εξαιρετική τοποθεσία LGBTQ που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το West Hollywood CVB, καθώς και τον παρόμοιο χρήσιμο οδηγό Gay LA, που δημιουργήθηκε από το Los Angeles Tourism & Convention Board.

Θα βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με την τοπική σκηνή στο West Hollywood Gay Guide , επίσης.