Έχει σαρωτές στο αεροδρόμιο του Ντένβερ;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους σαρωτές ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Ντένβερ

Yup, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ διαθέτει σαρωτές ασφαλείας.

Οι σαρωτές που μιλάμε εδώ είναι συσκευές απεικόνισης χιλιοστού και οπίσθιας απεικόνισης , οι οποίες υλοποιήθηκαν ως μέτρο ασφάλειας αεροδρομίων από το TSA και το DHS (Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας) μετά την 11η Σεπτεμβρίου και μερικές άλλες ανησυχίες για την ασφάλεια των αεροπορικών ταξιδιών. Αυτές οι προηγμένες συσκευές απεικόνισης, ή τα AIT's, παίρνουν μια εικόνα ακτίνων Χ (δείτε το αριστερό πάνω μέρος) του γυμνού σας σώματος κάτω από τα ρούχα σας. η εικόνα μεταδίδεται ηλεκτρονικά σε έναν υπάλληλο της TSA, ο οποίος κάθεται σε κάποια απόσταση και δεν μπορεί να σας δει ενώ κάνετε σάρωση.

Ο υπάλληλος της TSA θα καθορίσει εάν έχετε αποκρύψει όπλα ή άλλο έμβρυο κάτω από τα ρούχα σας ή στο σώμα σας. Αυτή η σάρωση εικόνων γίνεται στα σημεία ελέγχου των αεροδρομίων και οι επιβάτες και τα υπάρχοντά τους πρέπει να περάσουν από αυτά τα σημεία ελέγχου για να φτάσουν σε αεροπλάνο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να σαρώσετε το σώμα σας από το scanner backscatter και να ζητήσετε ένα pat pat, αντί να το προειδοποιήσετε: αυτά μπορεί να είναι πολύ λεπτομερή!

Το Ντένβερ είναι επίσης ένα από τα λίγα αεροδρόμια στη χώρα, τα οποία προσφέρουν ακόμα ένα (σήμερα παλιομοδίτικο) ανιχνευτή μετάλλων. Απαλλαγείτε από τα παπούτσια σας, την αλλαγή, τη ζώνη, το καπέλο, το παλτό, το κόσμημα και το κινητό σας και περπατάτε μέσα από τον ανιχνευτή μετάλλων, ο οποίος αναπαράγει αν παραλείψετε να αφαιρέσετε κάτι μεταλλικό από το άτομό σας. Εάν συμβαίνει αυτό, ένας υπάλληλος της TSA θα σας σαρώνει από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο με έναν ανιχνευτή μετάλλων χειρός για να δείτε εάν απλά ξέχασες να βγείτε από τη ζώνη σας (αυτή η πόρπη!) Ή ίσως έχετε μια μεταλλική πρόθεση κάπου.

Η ομορφιά του Denver εξακολουθεί να έχει ένα ανιχνευτή μετάλλων σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε σε αυτή τη γραμμή, αν καταλάβετε ποια γραμμή είναι για το ανιχνευτή μετάλλων, και αποφύγετε τον σαρωτή AIT.

Υπό την προϋπόθεση ότι έχετε συμμορφωθεί με όλους τους κανόνες ασφαλείας του αεροδρομίου και έχετε συσκευάσει τα υγρά και τα πηκτώματα σας σε δοχεία τριών ουγγιών και στο σωστό είδος πλαστικού σάντουιτς και δεν προσπαθείτε να εισάγετε όπλα ή υλικά κατασκευής βόμβας με τη μορφή, , Τα ελβετικά μαχαίρια στο μπρελόκ σας ή ένα σωληνάριο οδοντόκρεμας πλήρους μεγέθους, μπορείτε τώρα να συλλέξετε τα πράγματά σας, να ξανακάνετε και να φτάσετε στο αεροπλάνο.

Μην ξεχνάτε το φορητό υπολογιστή σας, το οποίο θα έπρεπε να βγάλετε από το σακίδιο σας και να το στείλετε μέσω της μηχανής ακτινογραφίας ξεχωριστά από τα άλλα σας αντικείμενα. ευτυχώς, είναι απίθανο να ξεχάσετε τα παπούτσια σας.

Έτσι, εάν ήθελε να μάθετε αν το αεροδρόμιο του Ντένβερ έχει σαρωτές επειδή αν είστε ανάμεσα σε εκείνους που δεν θέλουν εικόνες του γυμνού σας σώματος να ακτινοβολούν από το μηχάνημα ακτινογραφίας xs backscatter , θα ξέρετε τώρα ότι πρέπει να φτάσετε στο Ντένβερ αεροδρόμιο νωρίς.

Αυτό είναι είτε έτσι ώστε να είστε σε θέση να πάρει στη γραμμή για το καλό παλιό ανιχνευτή μετάλλων, ή έτσι ώστε θα έχετε αρκετό χρόνο για να περιμένετε θα πρέπει να καταλήξετε να πρέπει να επιλέξετε ένα patdown πάνω από τον σαρωτή AIT. Παρόλο που η TSA λέει ότι δεν είναι έτσι, η αναμονή για ένα patdown στην ασφάλεια των αεροδρομίων είναι πάντα για μένα μια μεγάλη δοκιμασία.

Και το αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι γιγαντιαίο: αν δεν έχετε πετάξει ποτέ από πριν, απλά να περάσετε από το αεροδρόμιο, το οποίο είναι το μέγεθος ολόκληρης της πόλης στην οποία ζω, είναι λίγο χρονοβόρο. (Είναι ένα εξαιρετικό αεροδρόμιο, όμως: δωρεάν wifi, πολύ χώρο, αξιοπρεπές φαγητό και ακόμη και μια εσωτερική περιοχή καπνίσματος, αν χρειαστείτε κάτι τέτοιο.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο: Το αεροδρόμιο μου διαθέτει έναν πλήρη σαρωτή σώματος;

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.