Κανόνες ασφάλειας αεροδρομίων

Οι πιο πρόσφατοι κανόνες και κανονισμοί ασφάλειας αεροδρομίων της TSA

Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε στην κορυφή των κανόνων ασφάλειας αεροδρομίων. πάντοτε φαίνεται να αλλάζουν. Ένα λεπτό μπορείτε να κρατήσετε τα παπούτσια σας, το επόμενο πρέπει να τα αφαιρέσετε. ξαφνικά το TSA μπορεί να σας δει γυμνό και στη συνέχεια δεν μπορούν. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει;

Τρέχουσες ειδήσεις σχετικά με τα στοιχεία ασφαλείας για τα αεροδρόμια που απαγορεύονται

Ο κατάλογος των στοιχείων που απαγορεύονται ή περιορίζονται από την TSA (Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών) από τη μεταφορά των αεροπορικών εταιρειών περιλαμβάνει πράγματα που ίσως να μην σκέφτονται δύο φορές για τη μεταφορά επί του σκάφους.

Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε διαβάσει ό, τι επιτρέπετε να ταξιδέψετε, διότι οι ανιχνευτές ασφαλείας των αεροδρομίων πιθανότατα θα το βρουν.

Λοιπόν, τι δεν επιτρέπεται; Τα αυστηρά όπλα είναι προφανή όχι-όχι, αλλά τα πράγματα που μπορεί να μην θεωρούν καν να είναι επικίνδυνα όπλα μπορούν να βρεθούν στον κατάλογο, όπως οι ανταλλακτικές μπαταρίες λιθίου, για παράδειγμα. Τι άλλο? Το ψεκασμό πιπεριών είναι κάτι άλλο που θα θέλετε να αποφύγετε να συσκευάζετε στην τσάντα σας, όπως είναι οι συλλογές πάγου και οι ανοιχτήρι.

οι προηγουμένως απαγορευμένοι αναστολείς των νυχιών είναι πλέον επιτρεπτοί (λάβετε ένα σετ χωρίς συνημμένο μεταλλικό αρχείο). Εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο, είναι πιθανό να μην πάει. Ορισμένα αντικείμενα, όπως οι επιλογές πάγου, είναι ένα όχι-brainer όχι-όχι, αλλά ξέρετε ότι πρέπει επίσης να ελέγξετε το ραβδί χόκεϊ και το τιρμπουσόν. Θυμήθηκα το σκληρό τρόπο το καλοκαίρι του 2006 ότι απαγορεύτηκαν οι αναπτήρες, παρόλο που οι αναπτήρες ήταν και πάλι εντάξει από τις 4 Αυγούστου 2007 (όταν η TSA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο οργανισμός δαπανούσε εκατομμύρια δολάρια και αθλιότατα κατασχέθηκαν μέχρι 39.000 αναπτήρες ημερησίως ).

Είναι πολύ ωραίο το 2016 για να τα μεταφέρετε στην τσάντα σας.

Τα απαγορευμένα από την TSA αντικείμενα στην επιχείρησή σας μπορούν να σας επιβάλουν πρόστιμο και ακόμη και να διώκονται, ακόμα και αν τα συσκευάσατε τυχαία. Σε σενάρια λιγότερο συνηθισμένα τώρα απ 'ό, τι μετά τις καταστροφές ασφάλειας αεροδρομίων στις 11/11, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε μια λίστα χωρίς μίλια ή να μην μπορείτε να επιβιβαστείτε εάν μεταφέρετε ένα απαγορευμένο στοιχείο στη μεταφορά σας.

Τι γίνεται με τις μπαταρίες λιθίου;

Το Υπουργείο Μεταφορών (DOT) δεν επιτρέπει πλέον τη χρήση χαλαρών μπαταριών λιθίου σε ελεγμένες αποσκευές. οι χαλαρές, εφεδρικές μπαταρίες λιθίου πρέπει πάντα να συσκευάζονται σε αποσκευές.

Μην ανησυχείτε: οι μπαταρίες ιόντων λιθίου στο εσωτερικό της φωτογραφικής μηχανής, του τηλεφώνου και του φορητού υπολογιστή σας είναι σχεδόν σίγουρα εντάξει και μπορείτε να μεταφέρετε ανταλλακτικά στις αποσκευές σας, αν το χρειάζεστε. Περιορισμοί ως προς την ποσότητα, τη συσκευασία, τον τύπο (μέταλλο έναντι ιόντος), την περιεκτικότητα λιθίου και το μέγεθος των μπαταριών λιθίου είναι περίπλοκα, αλλά (ουσιαστικά):

Πόσο υγρό μπορώ να πάρω στο Carry-On μου;

Προς το παρόν, μπορείτε να μεταφέρετε υγρά στις αποσκευές σας, εφόσον δεν περιέχουν περισσότερα από 100 ml (3,4 ουγκιές) προϊόντος. Θα σας δοθεί μια τσάντα μεγέθους τετράγωνο όταν φτάσετε στην ασφάλεια για να τα τοποθετήσετε (ή μπορείτε να φέρετε μια μικρή διαφανή τσάντα από το σπίτι) και στη συνέχεια να τα περάσετε μέσα από τους σαρωτές ασφαλείας σε ένα ξεχωριστό δίσκο στην τσάντα ή τα ηλεκτρονικά σας. Συσκευές συσκευασίας που βρίσκονται σε δοχεία μεγαλύτερα από 3.4 ουγκιά ή 100 χιλιοστόλιτρα σε ελεγμένες αποσκευές.

Τι είναι το ηλεκτρονικό;

Θα πρέπει να αφαιρέσετε το φορητό σας υπολογιστή πριν περάσετε από την ασφάλεια και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ζήτησε να αφαιρέσετε όλα τα ηλεκτρονικά είδη από την τσάντα σας για να σαρωθούν μεμονωμένα.

Και τα παπούτσια σας;

Θα πρέπει να τα καταργήσετε όταν περάσετε από την ασφάλεια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν είναι τόσο κοινό σε άλλες χώρες.

Απαγόρευση αλληλογραφίας από το αεροδρόμιο

Οι υπηρεσίες σε ορισμένα αεροδρόμια μπορούν τώρα να στείλουν ταχυδρομικά τα απαγορευμένα αντικείμενα για εσάς με κόστος περίπου 14 δολάρια - βρίσκονται κοντά στην ασφάλεια του αεροδρομίου σε ορισμένα αεροδρόμια, αν βρεθείτε τυχαία να έχετε ένα απαγορευμένο στοιχείο. Αν στην πραγματικότητα περάσετε από την ασφάλεια με ένα όχι και η τσάντα σας αναζητηθεί και ένα απαγορευμένο αντικείμενο που βρέθηκε στη συνέχεια, ο διαχειριστής TSA θα αποφασίσει εάν σας επιτρέπεται να βγείτε από την ασφάλεια και να κάνετε ρυθμίσεις για την αποστολή του στο σπίτι.

Συσκευασία για Ασφάλεια Αεροδρομίου

Οι τρέχοντες κανόνες TSA προκαλούν πολλούς ταξιδιώτες να ελέγχουν τις αποσκευές για να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν επιπλέον ταλαιπωρία στην ασφάλεια.

Ακριβώς σε περίπτωση, αξίζει να μάθετε πώς να αποφύγετε τις χαμένες αποσκευές - αυτό το άρθρο καλύπτει τι πρέπει να κάνετε αν συμβεί.

Να μάθεις πώς να πακετάρεις για την ασφάλεια του αεροδρομίου είναι πολύς πόνος, αλλά πρέπει να γίνει. Λάβετε μερικές συμβουλές για τη συσκευασία ασφαλείας στο αεροδρόμιο εδώ: Πώς να συσκευάσετε την ασφάλεια του αεροδρομίου .

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.