Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στην Aix-en-Provence

Ταξιδεύοντας στην Aix-en-Provence με τρένο, αυτοκίνητο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και την Aix-en-Provence .

Η πρώην πρωτεύουσα της Προβηγκίας, Aix-en-Provence, βρίσκεται στο τμήμα Bouches-du-Rhone και είναι ένα από τα νότια των πιο γοητευτικών παλαιών πόλεων της Γαλλίας. Μια μεγάλη πόλη στην Προβηγκία, η Aix ήταν αρχικά μια ρωμαϊκή πόλη και είναι γνωστή για την παλιά της συνοικία, την πολιτιστική της ζωή και τις συνδέσεις της με τον Paul Cezanne, τον πιο διάσημο ζωγράφο του Aixois. Έχει επίσης πανέμορφες καθημερινές αγορές.

Ελέγξτε τα κορυφαία αξιοθέατα στο Αιξ .

Παρίσι στην πόλη Aix-en-Provence με τρένο

Το τρένο TGV Méditerranée εκπαιδεύεται στον σιδηροδρομικό σταθμό Aix-en-Provence από το Παρίσι Gare de Lyon (20 Boulevard Diderot, Παρίσι 12) όλη την ημέρα.

Γραμμές μετρό προς και από το Gare de Lyon

Το TGV εκπαιδεύεται στο σιδηροδρομικό σταθμό του Aix-en-Provence

Μια νέα υπηρεσία Eurostar εκτελείται το καλοκαίρι απευθείας από το Λονδίνο St. Pancras, σταματώντας στην Αβινιόν. Από εδώ είναι μια γρήγορη βόλτα με τρένο προς Aix-en-Provence. Το τρένο συνεχίζει στη Μασσαλία.

Άλλες συνδέσεις με το TGV Aix-en-Provence
Οι δημοφιλείς άμεσες συνδέσεις περιλαμβάνουν το Μονπελιέ , ανατολικά στην Προβηγκία, κατά μήκος της Κυανής Ακτής, στη Νίκαια , τη Λυών, τη Ντιζόν, τη Μετς, την Τουλούζη και το Στρασβούργο.

Από το σιδηροδρομικό σταθμό Aix-en-Provence TGV προς το κέντρο της Aix-en-Provence
Ο σιδηροδρομικός σταθμός TGV απέχει 13χλμ. Από το κέντρο της πόλης.

Τα λεωφορεία μεταφοράς χρειάζονται περίπου 15 λεπτά.

Κρατήστε το τρένο σας

Να φτάσετε στην Aix-en-Provence με αεροπλάνο

Κάντε απευθείας κράτηση απευθείας

Παρίσι στην πόλη Aix-en-Provence με αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Aix-en-Provence είναι περίπου 760 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 6 ώρες και 40 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes. Θα οδηγήσετε μέσα από το όμορφο τμήμα της Vaucluse της Προβηγκίας στο δρόμο σας εκεί. Η Προβηγκία είναι μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Γαλλίας και είναι ευχάριστο να οδηγηθείτε μέσα στην ύπαιθρο, αν και προσέχετε τους συγγραφείς γύρω από τις μεγάλες πόλεις.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Παρίσι στο Αιξ-Αν-Προβάνς από τον Προπονητή

Η Eurolines εκτελεί πούλμαν από το Παρίσι προς την Aix-en-Provence. Λειτουργεί επίσης σε άλλες πόλεις της Προβηγκίας: Μασσαλία, Νιμ, Αβινιόν, Τουλόν, Μασσαλία και Νίκαια. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Eurolines για περισσότερες λεπτομέρειες.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι

Διαβάστε τις απόψεις των φιλοξενούμενων που συγκρίνουν τις τιμές, συγκρίσεις τιμών και πληροφορίες για εκπτώσεις ξενοδοχείων σε Aix-en-Provence με την Hotels.com .

Περισσότερα για την περιοχή

Το Aix βρίσκεται πολύ κοντά στη Μασσαλία, το οποίο, με ένα τεράστιο έργο ανακαίνισης, έχει γίνει μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις που επισκέπτονται στη Γαλλία.

Οδηγός για τη Μασσαλία

Κορυφαία αξιοθέατα στη Μασσαλία

Ημερήσιες εκδρομές από τη Μασσαλία προς τα νησιά

Αγορές στη Μασσαλία

Εστιατόρια στη Μασσαλία