Ο Gary Busey ενώνει την Παγκόσμια συντομότερη Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου

Ποιος θα μπορούσε να είναι ένας καλύτερος αγώνας για την πιο σύντομη Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου του Κόσμου από τον Gary Busey; Ο Busey είναι γνωστός για την δυναμική, φανταχτερή και απρόβλεπτη προσωπικότητά του. Ξέρει πώς να έχει καλό χρόνο. Η έντονη, ζωντανή και απρόβλεπτη διασκέδαση είναι ο τρόπος που οι περισσότεροι άνθρωποι θα περιγράψουν την Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Κόσμου. Ξέρουν πώς να έχουν και μια καλή στιγμή.

Σχετικά με την παρέλαση

Η πιο σύντομη παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στον κόσμο πραγματοποιείται στην ιστορική οδό Bridge (χάρτης) στα Hot Springs.

Ο δρόμος της γέφυρας έχει μήκος μόνο 98 πόδια και ονομάστηκε ο μικρότερος δρόμος στον κόσμο από το Ripley's Believe It ή Not στη δεκαετία του 1940. Αφήστε το στους κατοίκους των Hot Springs , το σπίτι των ιδιόμορφων αξιοθέατα, να έρθετε με την ιδέα να πάρετε μια παρέλαση σε αυτό.

Η πρώτη συνάντηση της Παγκόσμιας Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, που εγκαινιάστηκε το 2004, πραγματοποιήθηκε κάθε χρόνο από τότε. Χορηγούμενος από τη Σύμβαση Hot Springs και το Γραφείο Επισκεπτών, η παρέλαση ξεκίνησε ως ένα αστείο, αλλά τώρα παίρνει μια δική της ζωή. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο συσσωρεύονται στο μικροσκοπικό δρόμο. Στη συνέχεια, υπάρχει συνήθως μια crawl pub και χορός, και εγώ στοίχημα ότι θα μπορείτε να βρείτε κάποια πράσινη μπύρα κάπου.

Διασημότητες

Φέτος, ο Gary Busey, γνωστός για το ρόλο του στον Buddy Holly Story , είναι ο επίσημος εκκινητής της παρέλασης. Τον αποκαλούν ο επίσημος εκκινητής, αλλά όταν έχεις υπογράψει τον Gary Busey, ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι θα πάρετε.

Θα πρέπει να είναι μια πραγματική κουδούνισμα για να παρακολουθήσετε, ειδικά αφού οι εκκινητές συνήθως παραμένουν για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο ρόλος που οι φιλοξενούμενοι των διασημοτήτων συνήθως γεμίζουν είναι "Celebrity Grand Marshal". Η παρέλαση είχε ένα μεγάλο μεγάλο τέχνασμα του Celebrity από το 2005, με τον Bo Derek και τον John Corbett να διώκονται δύο φορές. Ο πρώτος διασημότης του Grand Marshall ήταν ο George Wendy, ο οποίος ακολούθησε ο Pauley Shore, ο Mario Lopez, ο Mike Rowe, ο John Ratzenberger, ο Bo Derek, ο John Corbett, ο Tim Matheson, ο Bo Derek και ο John Corbett μαζί με τον Jim Beushi και τον Mark Martin.

Φέτος, οι Celebrity Grand Marshals θα είναι οι αδελφοί Bacon, Kevin και Michael Bacon.

Παροχές παρέλασης

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε σε παρέλαση των 98 ποδιών; Θα σκεφτόσαστε ότι δεν θα υπήρχαν πολλά, αλλά πραγματικά συμπιέζονται πολύ σε 98 πόδια. Στο παρελθόν, έκαναν τους Μαζορέτες του Ντάλας Cowboy, 100 ιρλανδούς παραγωγοί του Elvis Presley και τους "Mountain Men της Δυναστείας της Duck". Φέτος, υποσχόμαστε να έχουμε το μεγαλύτερο leprechaun στον κόσμο, οι ιρλανδοί παραγωγοί Elvis θα είναι εκεί πάλι, ιρλανδοί χορευτές της κοιλιάς, δεκάδες πλωτήρες και πολεμικές μονάδες, πράσινοι ιρλανδοί λύκοι, μουσική, γκάιντες και πολλά άλλα. Κανένας από τους πλωτήρες δεν είναι υπερβολικά σοβαρός και ο καθένας είναι ακριβώς εκεί για να περάσει πολύ καλά.

Πριν από την παρέλαση, έχουν έναν διαγωνισμό Blarney Stone Kissing. Κερδίζετε $ 100 αν μπορείτε να "ρομανθείτε την πέτρα" καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στο πλήθος (η πράσινη μπύρα μπορεί να βοηθήσει τις πιθανότητές σας). Μετά την παρέλαση, έχουν ζωντανή μουσική και χορεύουν στο δρόμο.

Αυτή είναι μια διασκεδαστική, περίεργη παρέλαση και δεν θα βρείτε παρέλαση όπως αυτή πουθενά αλλού. Μόνο στο Αρκάνσας οι άνθρωποι μπορούν να διασκεδάσουν τόσο πολύ με τόσο μικρό χώρο.

Αν ενδιαφέρεστε να είστε μόνο ένα βαθμό από τον Kevin Bacon (και τον Gary Busey), κατευθυνθείτε προς την οδό Bridge στις 17 Μαρτίου.

Ο διαγωνισμός Blarney Stone φιλώνεται στις 4:30 μ.μ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 5:30. Μετρούν την πορεία παρέλασης κάθε χρόνο πριν ξεκινήσει η παρέλαση. Ποτέ δεν ξέρεις πότε ένας δρόμος θα μεγαλώσει μερικά πόδια. Στη συνέχεια, στις 6:30 ξεκινά η παρέλαση. Είναι μια σύντομη διαδρομή, οπότε η παρέλαση δεν διαρκεί πολύ. Μετά την παρέλαση, στις 7:30, το συγκρότημα, φέτος οι αδελφοί Bacon, παίζει και χορεύει στο δρόμο. Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε μια ανίχνευση τοπικών pub. Υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια κοντά στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η παρέλαση.

Η παρέλαση είναι συνήθως φιλική προς την οικογένεια, αν είστε παιδιά αρκετά ώριμα για το γλέντι της ημέρας του Αγίου Πατρικίου. Το μεγαλύτερο μέρος του χιούμορ είναι μόνο καλή καθαρή διασκέδαση. Αυτό είναι που είναι γνωστό για τα Hot Springs. Καλή, καθαρή διασκέδαση ... λίγο περίεργη, αλλά διασκεδαστική.