Ένας οδηγός για Hot Springs, Αρκάνσας

Μεγάλες Φαγητό, Τοπικές Θεραπείες και Φημισμένο Νερό

Η ιστορική πόλη των Αρκάνσας των Hot Springs, μόλις 55 μίλια από το Little Rock, είναι μια απόλυτη απόδραση για σαββατοκύριακο για οικογένειες, ζευγάρια ή και μόνο ταξιδιώτες και προσφέρει μια ποικιλία από υπέροχα φαγητά, τοπικές περιποιήσεις και, φυσικά, θερμές πηγές. Τα Hot Springs έχουν κάτι να προσφέρουν σχεδόν σε κάθε επισκέπτη - ο φυσιοδίφης θα βρει ώρες απόλαυσης εκεί, όπως και ο ιστορικός, ο αρχαιότερος αγοραστής και το shopaholic.

Τα περισσότερα από τα αξιοθέατα βρίσκονται ακριβώς στην κεντρική λεωφόρο στην ιστορική συνοικία των Hot Springs .

Σε αυτή την κεντρική περιοχή, μπορείτε να βρείτε μονοπάτια που οδηγούν σε μια ευχάριστη πεζοπορία στο βουνό, εκδηλώσεις τέχνης όπως το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, ψώνια, κέντρα πληροφόρησης επισκεπτών και αυτό που το Hot Springs είναι διάσημο για: τα λουτρά του.

Δεν χρειάζεται να φύγετε από τον κεντρικό δρόμο εάν κάνετε μια ημερήσια εκδρομή, αλλά υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε γύρω από την περιοχή εάν έχετε μερικές ακόμα ημέρες για να περάσετε εξερευνώντας.

Επισκεφθείτε τις θερμαινόμενες πηγές

Φυσικά θερμαινόμενες ιαματικές πηγές μπορούν να βρεθούν σε όλη την πόλη , αλλά ενώ οι περισσότερες από αυτές καλύπτονται ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης, εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες δραστήριες πηγές που μπορούν να επισκεφθούν οι ταξιδιώτες. Ακόμη και σε καιρικές συνθήκες 50 μοιρών, μπορείτε να αισθανθείτε (και να δείτε) τη θερμότητα που εκπέμπουν αυτές οι πηγές.

Αυτές οι πηγές είναι ένα φυσικό θαύμα , αλλά παράγουν επίσης πολύ καλό πόσιμο νερό, που διανέμεται από τα σπίτια που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης. Το νερό που βγαίνει από αυτά τα σπίτια είναι ζεστό (σε μια κρύα μέρα, είναι χλιαρό) και απ 'ευθείας από τις πηγές, και οι άνθρωποι ευθυγραμμίζονται για να πάρουν μια γεύση.

Το νερό είναι τόσο δημοφιλές που ένας άνθρωπος έριξε δοχεία γαλόνι από άλλο κράτος να πάρει μερικά διάσημα Hot Springs νερό πίσω στο σπίτι μαζί του.

Μπανιέρες, ψώνια και τοπικά αξιοθέατα

Η αγαπημένη χρήση του κάθε ατόμου για το νερό Hot Springs μπορεί να βρεθεί στο Bath House Row, όπου υπάρχουν πολλά ιστορικά κτίρια λουτρών που πλαισιώνουν την κεντρική λεωφόρο.

Οι περισσότεροι εξυπηρετούν άλλες λειτουργίες, όπως κέντρα επισκεπτών και κτίρια πληροφοριών, και δεν χρησιμοποιούνται πλέον για λουτρά.

Στην πραγματικότητα, το μόνο λειτουργικό λουτρό είναι το Buckstaff, το οποίο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και προσφέρει ιαματικά λουτρά και μασάζ στους επισκέπτες για σχετικά χαμηλές τιμές σε σύγκριση με άλλες μεγάλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά το μπάνιο σας , περπατήστε γύρω από το κέντρο της Hot Springs και δείτε τα πολλά μικρά καταστήματα και μπουτίκ που θα βρείτε. Μπορείτε να ψωνίσετε αντίκες, παιχνίδια και ενδύματα σε μοναδικά και ιστορικά κτίρια. Τα Hot Springs βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό, και επειδή υπήρξε ανέκαθεν τουριστικό αξιοθέατο, υπάρχουν πολλά περίεργα αξιοθέατα του δρόμου για να ανακαλύψετε στην κεντρική λωρίδα.

Η μικρή πόλη είναι μια μικρογραφία πόλη που δημιουργήθηκε μόνο από σκουπίδια. Ισχυρίζεται ότι έχει "το παλαιότερο χωριό και το σιδηρόδρομο μικρών παιδιών στις ΗΠΑ" Είναι κομψό και πολύ προσιτό. Είναι λίγο μακριά από την κεντρική λεωφόρο, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί.

Ένα νεότερο αξιοθέατο είναι το μουσείο Gangster Hot Springs. Είναι μικρό, αλλά έχει κάποια αυθεντικά αντικείμενα και οι ιδιοκτήτες είναι φιλικοί και ενημερωτικοί. Η περιοδεία μπορεί να είναι λίγο βαρετή για τα παιδιά, επειδή είναι πολύ δομημένη και σκηνοθετημένη. Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε πώς τα Hot Springs δεν είναι γνωστά μόνο για το νερό της, αλλά και για τυχερά παιχνίδια και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Επίσης, αν είστε οπαδός ιπποδρομιών, το Oaklawn στα Hot Springs είναι το σπίτι των ιπποδρομιών στο Αρκάνσας. Έχει κερδίσει τη φήμη με την παραγωγή ενός αριθμού από άλογα πρωταθλήματος του Kentucky Derby καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών. Ανοιχτό από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, το Oaklawn προσφέρει μια σειρά ζωντανών, ταυτόσημων και στιγμιαίων ιπποδρομιών.

Διαμονή σε Hot Springs

Τα ξενοδοχεία Hot Springs προσφέρουν πολλές ανέσεις, αλλά οι περισσότεροι έχουν τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στην περιοχή , αντλώντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο σε αυτήν την μικρή πόλη του Αρκάνσας.

Το ιστορικό Arlington Resort Hotel and Spa άνοιξε το 1924 και ήταν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στην πολιτεία εκείνη τη στιγμή. Τα δωμάτια του έχουν κοιμηθεί πρόεδροι, διασημότητες, αθλητικά αστέρια, ακόμα και Al Capone (του άρεσε το δωμάτιο 442 επειδή αγνοούσε το Southern Club).

Ένα άλλο τακτοποιημένο ξενοδοχείο στο Hot Springs είναι το ιστορικό Park Hotel, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1929.

Αυτό το πανέμορφο κτίριο του ξενοδοχείου αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα αρχιτεκτονικής αναπαράστασης της Ισπανίας.

Οικογενειακή διασκέδαση και φύση

Τα Hot Springs έχουν πολλά αξιοθέατα που απευθύνονται σε οικογένειες. Τους ζεστούς μήνες, πολλές οικογένειες κάνουν μια στάση στο πάρκο ψυχαγωγίας Magic Springs και Crystal Falls. Ωστόσο, ακόμη και στους πιο δροσερούς μήνες, υπάρχουν πολλά πράγματα που βλέπουν ότι θα κρατήσουν τα παιδιά κατειλημμένα.

Το μουσείο Wax Josephine Tussaud, το Μαγικό Θέατρο Maxwell Blade και το Pirat Cove Putt Putt είναι όλα δημοφιλή οικογενειακά αξιοθέατα που βρίσκονται στην κεντρική λεωφόρο μαζί με το Μουσείο Επιστημών της Μέσης Αμερικής, ένα από τα καλύτερα "hands-on" μουσείο στις ΗΠΑ που περιλαμβάνει συναρπαστικά εκθέματα και δραστηριότητες διασκέδασης για παιδιά.

Ένα ταξίδι στον ορεινό πύργο του Hot Springs, το οποίο σας παίρνει 180 μέτρα πάνω από το βουνό, θα σας δώσει μια ιδέα για το μεγαλείο της πόλης και του πάρκου. Ο πύργος του βουνού απέχει περίπου πέντε λεπτά από την κεντρική λεωφόρο και ο γενναίος στην καρδιά μπορεί να περάσει στον πύργο από την κεντρική λεωφόρο σε ένα από τα πολλά μονοπάτια πεζοπορίας.

Έξω από το κέντρο της Hot Springs, θα βρείτε έναν από τους καλύτερους βοτανικούς κήπους του Αρκάνσας: Garvan Woodland Gardens, που βρίσκεται σε μια χερσόνησο 210 στρεμμάτων στη λίμνη Hamilton στο Hot Springs National Park. Η βόλτα στους κήπους είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος να περάσετε τη μέρα ή να κάνετε φωτογραφίες

Μεγάλη κατανάλωση

Οι επισκέπτες που ελπίζουν να βιώσουν την πλούσια κουλτούρα των τροφίμων σε αυτήν την πόλη του Αρκάνσας μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ένα ταξίδι στο περίφημο Pancake Shop, το οποίο διαθέτει ένα από τα κορυφαία μενού πρωινού στο κράτος. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν το Bleu Monkey Grill, ένα νεώτερο ίδρυμα που είναι ιδανικό για μερικά αμερικανικά τρόφιμα της Καλιφόρνιας.

Το Rolando's είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μεσημεριανό γεύμα, με ένα μενού εξαιρετικού μεξικανικού φαγητού. Για τους χορτοφάγους, δοκιμάστε το Cafe 1217 για να δοκιμάσετε τα φρέσκα σάντουιτς, τις σαλάτες και τις σούπες καθώς και μια σειρά από γρήγορες αλλά δημιουργικές επιλογές που είναι κατά κύριο λόγο φιλικές προς τους χορτοφάγους.

Αργότερα την ημέρα, δοκιμάστε BBQ McClard, ένα από τα αγαπημένα του Bill Clinton. Έχει κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στο κράτος από πολλαπλές δημοσιεύσεις για πολλά χρόνια.