Πώς να αναφέρετε κάτι κλεμμένο στο εξωτερικό

Όταν τα στοιχεία χάνονται από την κλοπή, ξεκινήστε τρέχοντας αυτή τη λίστα

Στον σημερινό κόσμο, οι ταξιδιώτες κληρονομούν περισσότερο κίνδυνο από ποτέ άλλοτε. Από τις ανησυχίες για το pickpocketing και την κοινή κλοπή , για την απειλή της τρομοκρατίας , η προετοιμασία για το χειρότερο σενάριο είναι πλέον ένα βασικό μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού ταξιδιών.

Πόσο διαδεδομένη είναι η απειλή του τουριστικού εγκλήματος; Σύμφωνα με την βρετανική μη κερδοσκοπική οργάνωση Victim Support, μέχρι και οκτώ εκατομμύρια τουρίστες γίνονται θύματα κάθε χρόνο όταν βρίσκονται μακριά από το σπίτι. Αυτά τα εγκλήματα μπορούν να λάβουν πολλές διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της κακομεταχείρισης, της κλοπής από τα δωμάτια του ξενοδοχείου , μέχρι το βίαιο έγκλημα και τη δολοφονία.

Σε περίπτωση που ένας ταξιδιώτης γίνει θύμα εγκληματικότητας, το χειρότερο που πρέπει να κάνετε είναι να παραδοθείτε και να υποθέσετε ότι το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Αντ 'αυτού, όλα τα θύματα θα πρέπει να γίνουν ο μεγαλύτερος δικηγόρος τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ακολουθούν τα βήματα που κάθε άτομο μπορεί να πάρει για να αναφέρει κάτι που έχει κλαπεί στο εξωτερικό.