Προφίλ του River Falls Mall Clarksville

Για μερικούς ανθρώπους, θυμούνται την παιδική τους ηλικία και τα έφηβα χρόνια στο River Falls Mall στο Clarksville. Επειδή ήταν ένα εμπορικό κέντρο δύο ορόφων με ένα παραδοσιακό εμπορικό κέντρο στον πρώτο όροφο και μια στοά στον δεύτερο όροφο. Ωστόσο, το River Falls Mall ήταν πάντα πιο δημοφιλές στους εφήβους από τους ενήλικες που ξοδεύουν χρήματα, οπότε το 2005 το εμπορικό κέντρο άλλαξε. Είναι τώρα μια συλλογή από μεγάλα καταστήματα κιβωτίων. Εκτός από το Green Tree Mall, το River Falls Mall άνοιξε αρχικά το 1990.

Η αναδιάρθρωση έγινε σε μια δεκαετία αργότερα, σε φάσεις. Ο χώρος του πρώην παραδοσιακού εμπορικού κέντρου φιλοξενεί σήμερα μια σειρά από μεγάλα καταστήματα κουτιών, όπως τα εξής:

Dick's Sporting Goods - Ένας πωλητής αθλητικών ειδών που πωλεί μια μεγάλη ποικιλία από αθλητικές προσφορές. Οι πελάτες θα βρουν εξοπλισμό, ενδύματα, υποδήματα και πολλά άλλα. Έχουν ό, τι χρειάζεστε για τα περισσότερα αθλήματα, όπως μπάσκετ, γιόγκα, κολύμπι , πατινάζ, μπόουλινγκ και πολλά άλλα.

Παλιά κεραμική ώρα - Τιμολόγηση Closeout για το σπίτι και την εξωτερική διακόσμηση. Οι πελάτες βρίσκουν έπιπλα, είδη κουζίνας, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα. Θα μπορούσε να είναι στη λίστα σας αν είστε κάποιος που αγαπά να spruce επάνω χώρο σας ή χρειάζονται τη διακόσμηση αντικειμένων για οποιαδήποτε από τις εποχές των διακοπών.

Jo-Ann υφάσματα - Μια πηγή πηγαίνετε για τους ανθρώπους που αγαπούν να ράβουν και σκάφη.

Κάθε τοποθεσία είναι εφοδιασμένο με ύφασμα, προμήθειες quilting, κιτ scrapbooking, βελόνες πλεξίματος, προμήθειες για βελονάκι και όλα τα λαϊκά.

hhgregg - Αυτό είναι ένα κατάστημα για τα μεγάλα πράγματα. Σκεφτείτε συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια), στρώματα, ηλεκτρονικά και πολλά άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν συστήματα παιχνιδιών για οποιονδήποτε δημιουργεί ένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας.

Bass Pro Shops - Χρειάζεστε κάμπινγκ και υπαίθριες προμήθειες; Αυτή είναι μια χαρά για ψώνια για όσους κυνηγούν, ψάρια ή / και στρατόπεδα. Είναι γεμάτο με μια αίσθηση καταθέσει και οι σκηνές προς πώληση έχουν συσταθεί, επιτρέποντας στους πελάτες να δουν πλήρη παραδείγματα.

Πού βρίσκεται η τοποθεσία του πρώην River Falls Mall;

River Falls Mall
951 Ε. Lewis και Clark Pkwy.
Clarksville, IN 47129
(812) 284-6255

Ψάχνετε για περισσότερο από ένα τυπικό εμπορικό κέντρο; Κάπου μπορείτε να δοκιμάσετε ρούχα και να σταματήσετε για μεσημεριανό γεύμα; Μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά ψώνια για όλους, ό, τι και αν ψάχνετε.

Σημείωση: Το άρθρο της Jessica Elliott επεξεργάστηκε από έναν τρέχοντα εμπειρογνώμονα. Οκτώβριος 2016.