Ένα άλλο μέρος για μπόουλινγκ και ετικέτα λέιζερ

Αγαπάτε να πάτε μπόουλινγκ με την οικογένειά σας; Ή ψάχνετε για ένα νέο μέρος για μια νύχτα; Ίσως μια θέση με ένα πολυσύχναστο μπόουλινγκ, μια στοά, επιλογές λέιζερ και πολλά άλλα; Έχετε τύχη, το Main Event είναι τώρα στο Λούισβιλ. Ο υπερσύγχρονος προορισμός ψυχαγωγίας είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα σημείο για φαγητό και διασκέδαση.

Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Λούισβιλ με παιδιά

Τι είναι στο Κύριο Γεγονός;

Σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες, το κέντρο ψυχαγωγίας είναι κοντά στα 50.000 τετραγωνικά πόδια (που είναι πολύς χώρος για διασκέδαση παιχνιδιών).

Οι επισκέπτες θα βρουν μπόουλινγκ τελευταίας τεχνολογίας σε 22 λευκές λωρίδες με πάγο που φωτίζονται με μαύρο φωτισμό, αρένα πολλαπλών επιπέδων ετικετών λέιζερ, ένα προκλητικό μάθημα σχοινιών βαρύτητας και περισσότερα από 100 διαδραστικά και εικονικά παιχνίδια. Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται για την αποθήκευση δεδομένων με τους Καρδινάλους, υπάρχουν τηλεοράσεις για προβολή σπορ.

Εν ολίγοις, αν ψάχνετε για μια νέα επιλογή για τα πάρτι γενεθλίων ή για συναντήσεις, προσθέστε το Main Event στις δυνατότητές σας. Το αξιοθέατο προσφέρει ιδιωτικές αίθουσες, δωρεάν Wi-Fi και την τελευταία οπτικοακουστική τεχνολογία.

Πού είναι το Κύριο Γεγονός;

Το Κύριο Γεγονός στο Louisville βρίσκεται στο 12500 Sycamore Station Place. Η οργάνωση οργανώνει ψυχαγωγικά συγκροτήματα σε πολλές πόλεις. Ο κύριος ιστότοπος για το Main Event είναι εδώ ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Main Event του Louisville για τοπικές λεπτομέρειες.

Υπάρχει φαγητό;

Φυσικά υπάρχει φαγητό! Οι επιλογές μενού περιλαμβάνουν ένα εκτενές μενού με μπιφτέκια, μπριζόλες, πίτσες ειδικότητας και πολλά άλλα και ένα πλήρες μπαρ σερβίρει πρωτοποριακά κοκτέιλ, κρασιά και βιοτεχνίες και τοπικές μπύρες.

Οφέλη μιας νύχτας οικογενειακής μπόουλινγκ

Αναρωτιέστε αν το μπόουλινγκ είναι για σας; Ή αν η οικογένειά σας θα απολαύσει μια εκδρομή μπόουλινγκ; Το μπόουλινγκ, ή το παιχνίδι γενικά, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε ως οικογένεια. Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των λόγων για να ξεκινήσετε μια παράδοση οικογενειακού μπόουλινγκ.

• Κανείς δεν έχει απομείνει. Εδώ είναι το μεγάλο πράγμα για μπόουλινγκ ... ο καθένας μπορεί να το κάνει και δεν χρειάζεστε τον δικό σας εξοπλισμό. Εμφάνιση και οι λωρίδες θα έχουν τα παπούτσια και τις μπάλες μπόουλινγκ έτοιμες για εσάς. Παρόλο που πιθανότατα δεν θα πετύχετε το τέλειο σκορ για πρώτη φορά έξω, μπορείτε συνήθως να χτυπήσετε ένα pin ή δύο χωρίς πολύ πρακτική. Μια μικρή νίκη, αλλά θα δώσει ακόμα σε όλους την οικογένεια κάτι για να φτιάξει. Έχουν μικρά παιδιά που πάντα ρίχνουν μπάλες υδρορροής; Αυτές είναι οι πλευρικοί προφυλακτήρες, εξασφαλίζοντας ότι όλοι μένουν στη λωρίδα (και βαθμολογούνται).

• Πάρτε κάποια άσκηση. Εντάξει, δεν τρέχει μαραθώνιο, αλλά το μπόουλινγκ είναι πολύ περισσότερη άσκηση από ό, τι κάθεται στον καναπέ. Προχωρήστε στις λωρίδες και τεντώστε το σώμα σας με νέους τρόπους. Εκτός αυτού, οι λωρίδες μπόουλινγκ έχουν το πλεονέκτημα ότι ελέγχονται από το κλίμα, κλιματίζονται το καλοκαίρι και θερμαίνονται το χειμώνα. Μπορείτε να βγείτε έξω και να ενεργοποιήσετε χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

• Ομαδική δραστηριότητα. Ενώ είναι αλήθεια ότι όταν κάνετε μπόουλινγκ ο καθένας προσπαθεί να πετύχει το δικό του υψηλό σκορ, εργάζεστε επίσης ως ομάδα και παρακολουθείτε τα αποτελέσματα άλλων. Για τις οικογένειες, μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από το να κάθεστε σε ένα καθιστικό, ενώ όλοι κοιτάζουν τη συσκευή τους. (Συμβουλή: κάνετε νυχτερινή μπόουλινγκ μια εκδήλωση χωρίς τεχνολογία.)

• Προσιτό. Εντάξει, γι 'αυτό εξαρτάται από τον καταναλωτή. Είναι δυνατό να περάσετε πολύ μπόουλινγκ, ειδικά αν δεν ψάχνετε για συμφωνίες και παραγγέλνετε ποτά και σνακ με κάθε καρέ. Αλλά, αν είστε σε έναν προϋπολογισμό, γνωρίζετε ότι πολλές λωρίδες προσφέρουν περάσματα και δύο-για-ένα νύχτες. Υπάρχουν ακόμη και δωρεάν προγράμματα καλοκαιρινής μπόουλινγκ για παιδιά όταν το σχολείο είναι έξω.

Top 5 δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού