Εύκολος οδηγός: Διεθνές φεστιβάλ λουλουδιών & κήπων Epcot

Ένα φεστιβάλ λουλουδιών με ξεχωριστή γεύση της Disney

Η Disney World εορτάζει την άνοιξη με το ετήσιο ετήσιο Φεστιβάλ Flower & Garden της Epcot, το οποίο διοργανώνεται για τρεις μήνες κάθε χρόνο. Το 2018, το φεστιβάλ λειτουργεί για τρεις ολόκληρους μήνες, από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 28 Μαΐου.

Το φεστιβάλ 2018, που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της 35ης επετείου της Epcot, θα παρουσιάσει εκατομμύρια λαμπερά άνθη, νόστιμη κουζίνα από 15 υπαίθριες κουζίνες, κορυφαία αστέρια της Disney, διαδραστικούς κήπους παιχνιδιών και ζωντανές μουσικές πράξεις κατά τη διάρκεια των συναυλιών Garden Rocks.

Στην μπροστινή είσοδο του Epcot, ένας ευπρόσδεκτος topiary κήπος θέτει την σκηνή επετείου ορόσημου με ένα καλειδοσκόπιο ανθισμένου χρώματος όπου οι Mickey Mouse, Minnie Mouse και Goofy καλωσορίζουν τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ είναι ένα θαυμάσιο μπόνους που περιλαμβάνεται στο κανονικό εισιτήριο για το πάρκο. Και, φυσικά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε όλες τις κανονικές βόλτες και τα αξιοθέατα του Epcot.

Σε ένα Nutshell: Epcot Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών & Κήπων

Η ετήσια εκδήλωση είναι ένα αποκορύφωμα του ανοιξιάτικου ημερολογίου της Disney World, φέρνοντας στο Epcot εντυπωσιακό εξωραϊσμό και εκδηλώσεις με θέμα την Disney. Τουλάχιστον 70.000 μονάδες κλινοστρωμνής περιβάλλουν μόνο τις ανατολικές και δυτικές λίμνες του μέλλοντος κόσμου. Εν τω μεταξύ, στο βουνό, 220 μίνι-κήποι βρίσκονται στη ζωή.

Επιπλέον, θα βρείτε πολλές ειδικές γαστρονομικές απολαύσεις και διασκέδαση. Καθώς περπατάτε γύρω από το Epcot, θα βρείτε μίνι κουζίνες που προσφέρουν εποχιακά πιάτα και ποτά σε κάθε στάση.

Υπάρχουν επίσης εργαστήρια και σεμινάρια για το μαγείρεμα, τον εξωραϊσμό και την κηπουρική.

Τα Σαββατοκύριακα, υπάρχουν ζωντανές παραστάσεις από μουσικούς καλλιτέχνες τα βράδια, ως μέρος της σειράς Garden Rocks. Η σειρά περιλαμβάνει τους θεατές της δεκαετίας του 1960 και της δεκαετίας του '90 στο στάδιο The American Gardens Theatre. Τρεις βραδινές συναυλίες κάθε Παρασκευή έως Δευτέρα παρουσιάζουν μουσικούς που καλύπτουν πολλαπλά είδη.

Μην χάσετε τους δημιουργικούς θεματικούς κήπους παιχνιδιών με υπερσύγχρονο εξοπλισμό αναρρίχησης και πρακτικές δραστηριότητες. Ένας ολοκαίνουργιος κήπος Future World διαδραστικού παιχνιδιού και ένας αναβαθμισμένος δρόμος προς τη Φλόριδα 500 κήπο με νέα παιχνίδια και προκλήσεις παίζουν παρέχουν χώρους για τα παιδιά όλων των ηλικιών να καεί κάποια ενέργεια. Η νέα διαδραστική περιοχή στο Future World θα διαθέτει λαβύρινθο παιχνιδιού, αισθητήριο κήπο, ζώνη δραστηριοτήτων και καλυμμένο καθιστικό. Ο ανασχεδιασμένος κήπος που βασίζεται στη συνέχεια Disney / Pixar, "Αυτοκίνητα 3", θα προσθέσει περισσότερες δραστηριότητες διασκέδασης όπως το μπίνγκο αυτοκινητόδρομου για οικογένειες.

Πίσω από τη δημοφιλή ζήτηση, το ιδανικό αυτοσχέδιο σκηνικό είναι ο τοκετός του Figment μεταξύ Future World και World Showcase.

Η περιοδεία Royal Tea Garden (μικρή χρέωση) επιστρέφει για ένα δεύτερο έτος. Κάθε πρωί στο περίπτερο του Ηνωμένου Βασιλείου. οι επισκέπτες μπορούν να ακολουθήσουν έναν οδηγό μέσα από τον ξεκούραστο κήπο του τσαγιού για να μάθουν την ιστορία και την τέχνη πίσω από την καλλιέργεια και την ανάμειξη τσαγιού. Μια συμπεριφορά μετά την περιήγηση σε τσάι και σκεύη συμπεριλαμβάνεται. Το μικρότερο, δωρεάν αγγλικό Tea Garden Tour προσφέρεται σε επιλεγμένες ημέρες.

Για παιδιά και ενήλικες, είναι διασκεδαστικό να ανακαλύψετε τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney που έχουν καταγραφεί ως καταπληκτικά γλυπτά topiary σε όλο το θεματικό πάρκο.

Κρατήστε ένα μάτι για αυτά τα topiaries: