Ντύσιμο για το ντέρμπι του Κεντάκυ

Πρώτον, μια μικρή ιστορία του Ντέρμπι: Ο αγώνας, που ιδρύθηκε από τον συνταγματάρχη Μ. Λιούις Κλάρκ νεώτερος, σχεδιάστηκε για να είναι ευχάριστο αλλά πλούσιο, ένα γεγονός που ανταγωνίζεται τις ευρωπαϊκές ιπποδρομίες. Έτσι, ακόμα και νωρίς σε ένα ταξίδι στο Churchill Downs στο Derby Day συμπεριελάμβανε πολυτέλεια, γεμάτη με εντυπωσιακά ρούχα. Ενδιαφέρεστε για περισσότερα ιστορία του Ντέρμπι; Ελέγξτε αυτά τα γεγονότα του Kentucky Derby Fun .

Κένεντι ντέρμπι φορέματα

Στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ού αιώνα, τα φορέματα του Κεντάκι Ντέρμπι ήταν αρκετά μακρυά για να καλύψουν τους αστραγάλους των κυρίαρχων γυναικών και οι περισσότεροι μάλλον είχαν τονισμένο με καπέλο και γάντια.

Φυσικά, οι προσδοκίες για το τι πρέπει να φορέσει η γυναίκα άλλαξαν τον 20ό αιώνα. Τα κοστούμια έγιναν πιο δημοφιλή από τα φορέματα. Μέχρι τη δεκαετία του 1960 οι γυναίκες εξακολουθούσαν να ντύνονται, αλλά τα καπέλα έγιναν πιο άγρια ​​και η σημασία των γαντιών ήταν στα ύψη. Οι φούστες έγιναν πιο σύντομες και τα σχέδια ήταν πιο δυνατά.

Σήμερα, ένα καπέλο είναι ακόμα μοντέρνο και τείνουν να γίνονται πιο περίτεχνα (και ακριβό) με κάθε χρόνο που περνάει. Είναι συνηθισμένο να βλέπεις τις γυναίκες σε κομψά φορέματα ή ελαφριά παπούτσια, συχνά με κοντές λεπτές γραμμές. Είναι σύνηθες να κρατάτε τη σιλουέτα του φόρεμα σας απλά, επιτρέποντας στο καπέλο του Κεντάκυ ντέρμπι να πάρει προβολή.

Επίσης, ως πρώτο σημείωμα, το πρώτο Σάββατο του Μαΐου μπορεί να είναι δύσκολο να προβλεφθεί όσον αφορά τον καιρό. Εάν είναι δυνατόν, σκεφτείτε τα στρώματα. Η ντέρμπι ημέρα πραγματοποιήθηκε στη μέση των νιφάδων χιονιού και κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Προετοιμάσου!

Kentucky Derby καπέλα

Γιατί οι άνθρωποι φορούν φανταχτερά καπέλα στο Kentucky Derby;

Επειδή είναι διασκεδαστικό! Και, ίσως ακόμα πιο σημαντικό όταν βρίσκεστε στην πίστα, το να φοράτε ένα καπέλο στο Derby Day θεωρείται καλή τύχη. Αν και τα κομψά καπέλα ήταν αρχικά για κυρίες, οι άνδρες αποτελούν μέρος της παράδοσης και τώρα. Τα κομψά καπέλα με μεγάλη ευρυχωρία συχνά φοριούνται από τις γυναίκες, ένα νεύμα στο νούμερο του Νότου του Derby του Κεντάκυ.

Δεν είστε διατεθειμένοι να γλιστρήσετε σε ένα καπέλο που πιθανότατα θα φοράτε μία ή δύο φορές; Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να κάνετε ένα εορταστικό καπέλο στο σπίτι επίσης !

Πρέπει να επικεντρωθώ στο καπέλο ή στο φόρεμα;

Αυτό εξαρτάται από το ποιος ρωτάς. Μια σχολή σκέψης είναι να αποφασίσετε για το φόρεμά σας πρώτα, επειδή τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ή να αγοράσετε ένα καπέλο Kentucky Derby για να ταιριάζει με το στολή σας. Φυσικά, υπάρχει ένα άλλο στρατόπεδο που αισθάνεται ότι το καπέλο θα πρέπει να επιλεγεί πρώτα καθώς είναι το στολίδι της μεγαλύτερης ημέρας Derby Day. Ό, τι κι αν αποφασίσετε, παρακάτω είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε:

Φυσικά, όλες αυτές οι συμβουλές δουλεύουν και για το Kentucky Oaks. Απλά θυμηθείτε, το επίσημο χρώμα για την ημέρα Oaks είναι ροζ. Όσο πιο ροζ, τόσο το καλύτερο.