Δωρεάν Κυριακές στο Μουσείο Speed ​​Art

Το Μουσείο Ταχύτητας Τέχνης ανοίγει ξανά!

Το εναρκτήριο μέρος πραγματοποιείται στις 12 Μαρτίου στις 10 π.μ. - στις 13 μ.μ. στις 4 μ.μ. Περιμένετε 30 ώρες εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων χωρίς διακοπή.

Στη συνέχεια, η μετακίνηση προς τα εμπρός τις Κυριακές θα είναι ελεύθερες μέρες. Οι ημέρες καλούνται «Owsley Sundays» προς τιμήν του Owsley Brown II, ο οποίος ως CEO του Brown-Forman από το 1993 έως το 2005. Οι ελεύθερες «Κυριακές Owsley» θα ξεκινήσουν στις 20 Μαρτίου 2016 και θα συνεχιστούν μέχρι το Μάρτιο του 2021.

Top 5 δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Ποια εστιατόρια προσφέρουν δωρεάν γεύματα για παιδιά;

Όλα αυτά είναι δυνατά μέσω της εταιρείας Brown-Forman Corporation, η οποία δίνει στο Μουσείο Speed ​​Art $ 1 εκατομμύριο δολάρια ως μέρος της εκστρατείας κεφαλαίων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων της Speed.

"Ο Brown-Forman είναι μακροχρόνιος ευεργέτης της Ταχύτητας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η συνεισφορά αυτή ωφελεί όλη μας την κοινότητα προς τιμήν του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Brown-Forman, Owsley Brown II, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο ένθερμος Λούισβιλ «προστάτες τέχνης», δήλωσε ο Welch. "Owsley πίστευε σθεναρά ότι η δημιουργία τέχνης προσιτή σε όλους ήταν απαραίτητη τόσο για την ατομική όσο και για την ευημερία της κοινότητας, γι 'αυτό είμαστε υπερήφανοι που δώσαμε αυτό το δώρο που θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να επισκεφθεί δωρεάν το όμορφο νέο Μουσείο Speed ​​Art κάθε Κυριακή για πέντε χρόνια. "

«Οι ελεύθερες Κυριακές στο Speed, μέσω της γενναιοδωρίας του Brown-Forman, θα ανοίξουν έναν ολόκληρο νέο κόσμο σε ολόκληρη την κοινότητα», δήλωσε ο Ghislain d'Humieres, Διευθύνων Σύμβουλος του Μουσείου Ταχύτητας.

"Η συνεργασία που έχουμε απολαύσει με τον Brown Forman με τα χρόνια - δεκαετίες, πραγματικά - ήταν μοναδική, δυναμική και συναρπαστική. Ο πραγματικός νικητής, όμως, είναι η κοινότητα μας στο Louisville. Η γενναιοδωρία που έδειξε η οικογένεια Μπράουν και η Brown-Forman ήταν εξαιρετική και μας επέτρεψε να προσφέρουμε τόσα πραγματικά υπέροχα προγράμματα, τα καλύτερα στην τέχνη και μια πολιτιστική εμπειρία που εκπαιδεύει, ενθουσιάζει και ενδυναμώνει ολόκληρη την κοινότητα.

Η ταχύτητα είναι η απόλυτη εμπειρία όπου η τέχνη από όλο τον κόσμο καλεί και εμπνέει τους ανθρώπους να βιώσουν τη δύναμη της δημιουργικότητας. "

Το Speed ​​έχει υποστεί ανακαίνιση και επέκταση ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα διπλασιάσει τα τετραγωνικά μεγέθη του αρχικού μουσείου.

Μια ματιά στο νέο Μουσείο Speed ​​Art

Το νέο κτίριο της Βόρειας Γέφυρας 62.500 τετραγωνικών μέτρων είναι σε μεγάλο βαθμό διαφανές και θα δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα μουσεία βιωματικής τέχνης στη χώρα. Θα διπλασιάσει το συνολικό τετραγωνικό μήκος του μουσείου και σχεδόν τριπλασιάσει το χώρο της γκαλερί από την υπάρχουσα πτέρυγα. Η συνολική προσπάθεια επέκτασης περιλαμβάνει περίπου 220.000 τετραγωνικά πόδια, συμπεριλαμβανομένων των 79.600 τετραγωνικών μέτρων ανακαίνισης, 75.000 τετραγωνικά πόδια νέας κατασκευής, και 135.000 τετραγωνικά πόδια των βελτιώσεων τοπίου.

Η επέκταση δημιουργεί ένα νέο υπερσύγχρονο χώρο για μεγαλύτερες ειδικές εκθέσεις, σύγχρονες γκαλερί τέχνης, οικογενειακή εκπαίδευση και κέντρο υποδοχής, κινηματογράφο, εσωτερική / εξωτερική καφετέρια, μουσειακό κατάστημα και πολυλειτουργική αίθουσα μεγάλων για παραστάσεις, διαλέξεις και διασκέδαση . Επιπλέον, το νέο πάρκο Elizabeth P. και Frederick K. Cressman και η δημόσια πλατεία θα παρουσιάσουν δημιουργικά έργα τέχνης ειδικά για το Μουσείο Ταχύτητας.