Φτηνά αεροδρομικά σαλόνια της Μπανγκόκ

Ακόμα κι αν ταξιδεύετε προς και από την Ταϊλάνδη σε ένα εκπτωτικό λεωφορείο με έκπτωση στο πακέτο, μπορείτε ακόμα να εγκατασταθείτε για κάποια VIP θεραπεία ενώ βρίσκεστε στο αεροδρόμιο. Καμία από αυτές τις προτάσεις δεν είναι δωρεάν, αλλά μπορεί να προσθέσει μια μικρή αξία στο ταξίδι σας, ανάλογα με τις μετακινήσεις σας.

Τα περισσότερα ξαπλώστρες αεροδρομίων της Μπανγκόκ απαιτούν να έχετε εισιτήριο επαγγελματικής κατηγορίας ή υψηλή θέση με συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Ωστόσο, στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές λιγότερο γνωστές επιλογές για τους ταξιδιώτες που δεν έχουν κανένα. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει στο αεροδρόμιο Don Muang , αλλά αυτό είναι ένα αεροδρόμιο χωρίς προπληρωμές.

Το αν τα σαλόνια αξίζουν το επιπλέον κόστος είναι μια προσωπική επιλογή, αλλά εάν βρεθείτε πολύ νωρίς για μια πτήση που δεν χρειάζεται να πάτε, μπορεί να είναι ωραίο να έχετε ένα άνετο μέρος για να ξεκουραστείτε - ειδικά εάν είστε έτοιμοι για ένα μακρά, περιορισμένη πτήση πίσω στο σπίτι.

Πληρώστε τα σαλόνια

Το Suvarnabhumi διαθέτει έξι επιχειρηματικά / πρώτης κατηγορίας σαλόνια στον διεθνή τερματικό σταθμό. Εκτελούνται από το CIP Lounge της Tavern της Louis και χρησιμοποιούνται από ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, καθώς και από το πρόγραμμα American Express Platinum Priority Pass, προσβάσιμες με λογική χρέωση. Δεν είναι τόσο ωραία όσο μερικά από τα καλύτερα σαλόνια business class και είναι πολύ μικρότερα, αλλά προσφέρουν τα ίδια βασικά: σχετική ιδιωτικότητα, ήσυχο χώρο, αναψυκτικά και ντους.

Όλα είναι ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα και διαθέτουν άνετους καναπέδες και καθίσματα. Προσφέρουν αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά και σνακ. Τα μπαρ είναι περιορισμένα, αλλά έχουν μπύρα και κρασί. Τα ντους και οι ιδιωτικοί χώροι είναι διαθέσιμοι για σνάκ, και υπάρχουν δωρεάν Wi-Fi και τηλεοράσεις.

Εάν κάνετε κράτηση και πληρώνετε online εν ευθέτω χρόνω, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση.

Και σκεφτείτε με αυτό τον τρόπο, δεν είστε στην πραγματικότητα πληρώνουν ένα ασφάλιστρο για την ιδιωτική ζωή και ένα άνετο μέρος για να χαλαρώσετε αν σκέφτονται το κόστος των δύο ποτών.

Το King Power Lounge του Αεροδρομίου

Ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά του αεροδρομίου Suvarnabhumi είναι το King Power Airport Lounge, VIP lounge. Έχει πολύ άνετα καθίσματα, σνακ και αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά. Αυτό το σαλόνι προορίζεται για κατόχους καρτών επιβράβευσης του μεγάλου λιανικού εμπορίου λιανικής, του King Power. Τα καλά νέα είναι ότι εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να γίνει μέλος αμέσως έναντι αμοιβής. Θα λάβετε ένα κουπόνι για αφορολόγητα αγαθά καθώς και εκπτώσεις και πρόσβαση στο σαλόνι.

Υπάρχει μόνο ένα σαλόνι στην ανατολική πλευρά του αεροδρομίου, κοντά στα Concourses A, B, C και D, οπότε αυτή η επιλογή μπορεί να μην έχει νόημα αν φεύγετε από την άλλη πλευρά του αεροδρομίου. Αλλά αν συμβεί να είστε στην πλευρά του King Power Lounge, είναι η ωραιότερη σχεδόν δωρεάν αίθουσα συνεδριάσεων σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο της περιοχής.

Bangkok Airways Lounge

Εάν τυχαίνει να πετάτε στην Bangkok Airways, έχετε πρόσβαση είτε στα εσωτερικά είτε στα διεθνή σαλόνια αναχώρησής σας στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi. Αυτά τα σαλόνια προσφέρουν πολλές από τις ίδιες παροχές με τα άλλα - ποτά, σνακ, άνετα μέρη για να καθίσετε, δωρεάν Wi-Fi και τηλεοράσεις.

Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα βρείτε στα σαλόνια των αεροπορικών πτήσεων της Μπανγκόκ-αλκοολούχα ποτά. Και τα δύο σαλόνια βρίσκονται στην περιοχή του Concourse A στην ανατολική πλευρά του αεροδρομίου, όπου αναχωρούν οι περισσότερες πτήσεις.

Η Bangkok Airways είναι μια premium αεροπορική εταιρεία, έτσι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι πάντα λίγο υψηλότερες. Αλλά αν τυχαίνει να πετάτε με αυτή την αεροπορική εταιρεία ούτως ή άλλως -και είναι η μόνη επιλογή σας για μερικές διαδρομές-θα μπορούσατε να απολαύσετε και την άνεση.