Πού να ψωνίσετε για το ντέρμπι μόδας του Κεντάκυ

Αξεσουάρ, φανταχτερά καπέλα και το τέλειο φόρεμα του Kentucky Derby

Στο πρώτο Σάββατο του Μαΐου, όλοι θα κατευθυνθούν σε μια κοινωνική εκδήλωση. Είτε έχετε εισιτήρια για να παρακολουθήσετε το Kentucky Derby στο Churchill Downs είτε αν σχεδιάζετε να ρίξετε το δικό σας πάρτι Derby, θα χρειαστείτε μια στολή .

Αναρωτιέστε τι να φορέσετε; Για τις κυρίες, σκεφτείτε απλά και κλασικά. Φορέστε ένα στενό φόρεμα που συνδυάζεται με αντλίες και μια μοντέρνα τσάντα και θα χωρέσετε ακριβώς μέσα. Θέλετε λίγο λάμψη;

Λοιπόν, αυτό είναι το καπέλο σας για το Derby! Kentucky Derby καπέλα εξυπηρετούν μερικούς σκοπούς, πιστεύεται ότι φέρνουν καλή τύχη και το ευρύ brims μπλοκάρουν το ηλιοβασίλεμα Μαΐου, όπως μπορείτε να πιείτε ένα νομισματοκοπείο Julep. Αγοράστε ένα, ή εδώ είναι ένας οδηγός για να φτιάξετε το δικό σας καπέλο Derby .

Κατάστημα Frankfort Ave.

Η διαμονή σε ένα απόγευμα στην γειτονιά Crescent Hill της Louisville είναι χαλαρωτική, διασκεδαστική και υπάρχουν πολλές μπουτίκ για να εξερευνήσετε. Συνδέστε το ταξίδι σας με μια στάση στο Blue Dog Bakery, το ψωμί και τα muffins αξίζουν το ταξίδι και το Blue Dog σερβίρει ένα ικανοποιητικό πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

Είναι όλα στο εμπορικό κέντρο

Μερικές φορές θέλετε ένα σημείο με έναν τόνο επιλογών. Μήπως αυτό ακούγεται σαν το στυλ ψώνια σας; Εάν ναι, επωφεληθείτε από το εμπορικό κέντρο της Louisville . Από το Oxmoor Centre που βρίσκεται στην οδό Shelbyville Road μέχρι το Outlet Shoppes του Bluegrass στο Simpsonville, KY, υπάρχουν πολλά εμπορικά κέντρα γεμάτα φορέματα, κοστούμια και καπέλα.

Δοκιμάστε τα καταστήματα αποστολής

Προσφέροντας υπηρεσίες τόσο στους αγοραστές όσο και στους πωλητές, τα καταστήματα αποστολών επιτρέπουν στους πωλητές να αφήνουν αχρησιμοποίητα αξεσουάρ και ρούχα, ενώ οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν ποιοτικά αντικείμενα, μερικά που δεν χρησιμοποιούνται ποτέ, σε βαθιά έκπτωση σε σύγκριση με τις τιμές λιανικής. Πολλά καταστήματα φέρνουν μόδα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Από πού να αρχίσω: Η αποστολή της Margaret, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για λεπτομέρειες και ώρες.

Go Vintage

Μερικές φορές δεν μπορείτε να πάρετε μια ιδέα έξω από το κεφάλι σας, μια επιθυμία να ντύσει κανείς στο ντύσιμο της δεκαετίας του '60 ή έναν πόνο για να βρει κάποιες υπέροχες περιπέτειες του '40. Αν αυτό ακούγεται οικείο, δοκιμάστε ένα vintage κατάστημα ειδών ένδυσης για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας. Το προσωπικό σε αυτά τα καταστήματα μεταπώλησης είναι συχνά φιλικό και ενημερωμένο, γρήγορα για να συζητήσει τις τάσεις και τις κατάλληλες για την περίοδο επιλογές ένδυσης.

Από πού να αρχίσω: Nitty Gritty Vintage Ένδυση, Λεωφόρος 993 W. Barret. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Nitty Gritty για λεπτομέρειες και ώρες.

Κατευθυνθείτε στο St. Matthews

Αν και μέρος της κομητείας Jefferson, ο Άγιος Matthews αρχικά ενσωματώθηκε ως δική του πόλη και εξακολουθεί να διατηρεί δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο. Όλη η ιστορία στην άκρη, το πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ντέρμπι είναι ότι αυτή η περιοχή είναι πρωταρχική για ψώνια. Υπάρχουν μπουτίκ, γκουρμέ καταστήματα, εμπορικά κέντρα και πολλά άλλα.