Ο καιρός του Lakeland

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στο Lakeland

Ο καιρός του Lakeland είναι συχνά σχεδόν τέλειος. Είτε περπατάτε το Promenade στο Lake Mirror Park είτε παίρνετε στο παιχνίδι εκπαίδευσης της εγχώριας άνοιξης του Detroit Tigers, θα βρείτε την μέση υψηλή θερμοκρασία της πόλης της Φλόριντα 82 ° και ένα μέσο όρο χαμηλό των 64 ° άνετο.

Φυσικά, υπάρχουν πάντα τα άκρα όταν πρόκειται για τον καιρό. Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο Lakeland ήταν 105 ° το 1985. και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ ψυχρή και κατάψυξη 20 ° το 1985.

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Φορτ Λόντερντεϊλ είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος καλύτερος μήνας. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Ιούλιο.

Εάν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε για την απόδραση ή τις διακοπές σας, η καλύτερη συμβουλή είναι να ελέγξετε την τρέχουσα πρόγνωση καιρού και να συσκευάσετε κατάλληλα ρούχα για τις θερμοκρασίες και τις προγραμματισμένες σας δραστηριότητες. Φέρτε μαζί ένα μαγιό, αφού οι περισσότερες πισίνες του ξενοδοχείου είναι θερμαινόμενες και η ηλιοθεραπεία σχεδόν ποτέ δεν ξεφεύγει από την ερώτηση.

Η εποχή του Ατλαντικού του Ατλαντικού ξεκινάει την 1η Ιουνίου και διαρκεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. αλλά, Lakeland, όπως και τα περισσότερα της Φλόριντα, δεν έχει επηρεαστεί από έναν τυφώνα σε μια δεκαετία. Οι τελευταίες καταιγίδες ήταν το 2004 και το 2005. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής του τυφώνα για να μειώσετε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια καταιγίδα στις διακοπές σας.

Εάν ταξιδεύετε στο Lakeland κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι συχνές καταιγίδες το απόγευμα μπορεί να επηρεάσουν τυχόν εξωτερικά σχέδια που μπορεί να έχετε.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι καταιγίδες αυτές συχνά δημιουργούν επικίνδυνους κεραυνούς που ενέχουν σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού ή θανάτου, εκτός εάν λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευθείτε.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο καιρός του Lakeland κατά τη διάρκεια του μήνα που σκοπεύετε να επισκεφθείτε, δείτε τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .