Φεστιβάλ κινηματογράφου εξωτερικού Rosslyn 2017

Το φεστιβάλ ταινιών εξωτερικού χώρου Rosslyn διαθέτει δωρεάν ταινίες σε μια τεράστια οθόνη στο κέντρο της Rosslyn κάθε Παρασκευή το βράδυ από τις 2 Ιουνίου έως τις 25 Αυγούστου 2017. Οι κινηματογραφιστές ενθαρρύνονται να φέρουν ένα πικνίκ και μια κουβέρτα. Οι ταινίες αρχίζουν το σούρουπο, περίπου στις 8: 30-9 μ.μ. Πριν από την παράσταση, απολαύστε παιχνίδια και βραβεία. Οι ταινίες κρατιούνται με βροχή ή λάμψη, ακυρώνονται μόνο για σοβαρούς καιρούς.

Τοποθεσία:
Gateway Park
Lee Highway κοντά στο Key Bridge
Rosslyn, Βιρτζίνια

Η οθόνη είναι μόλις δύο τετράγωνα από το μετρό Rosslyn. Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο γκαράζ Atlantic Parking για 3 νύχτες από την οδό N. Moore μετά τις 18:00

2017 Πρόγραμμα ταινιών

2 Ιουνίου - γράσο (1978) βαθμολογείται PG-13. Το 50s με θέμα το μουσικό χαρακτηριστικό καλό κορίτσι Sandy και Greaser Danny ερωτεύτηκε το καλοκαίρι. Όταν ξαφνικά ανακαλύψουν ότι είναι τώρα στο ίδιο γυμνάσιο, θα μπορέσουν να αναζωπυρώσουν το ρομαντισμό τους;

9 Ιουνίου - Κατεψυγμένο (2013) Ονομαστική PG. Όταν η βασιλική τους παγιδεύεται σε αιώνιο χειμώνα, η άφοβη Άννα (Kristen Bell) ενώνει τις δυνάμεις της με τον ορειβάτη Κριστόφ και τον φίλο του ταράνδου για να βρει την αδελφή της Άννας, την Βασίλισσα του Χιονιού Elsa, και να σπάσει το παγωμένο της ξόρκι.

16 Ιουνίου - Άνθρωπος: Ο θρύλος του Ron Burgundy (2004) Βαθμολογήθηκε PG. 13. Ο βίος της τηλεόρασης Hotshot Ron Burgundy καλωσόρισε την νεοφερμένη ρεπόρτερ Veronica Corningstone στον άνδρα κυριαρχούμενο κόσμο της δεκαετίας του 1970 να μεταδίδει τα νέα έως ότου ο ταλαντούχος γυναικείος δημοσιογράφος αρχίζει να κατακλύζει την Βουργουνδία στον αέρα.

23 Ιουνίου - Οι ευρωπαϊκές διακοπές του National Lampoon (1985) Βαθμολογήθηκαν PG-13. Αφού κέρδισε τις ευρωπαϊκές διακοπές σε μια παράσταση, ο Clark Griswold πείθει την απρόθυμη οικογένειά του να τον συνοδεύσει. Η σύζυγός του, η Ellen, είναι ενθουσιασμένη, αλλά η κόρη Audrey διστάζει να αφήσει πίσω το φίλο της, ενώ ο έφηβος γιος Rusty ονειρεύεται να συναντήσει κορίτσια.

Μετά την άφιξή του στο Λονδίνο, η φυλή συναντά μία καταστροφή μετά την άλλη, καθώς ταξιδεύει στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία, ενώ οι προσπάθειες του Clark να φτιάξει το φαγητό σε όλους κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

30 Ιουνίου - μερικοί σαν το ζεστό (1959) βαθμολογούνται PG. Όταν δύο αρσενικοί μουσικοί γίνονται μάρτυρες ενός χτυπήματος όχλου, φεύγουν από το κράτος σε μια γυναικεία μπάντα που συγκαλύπτεται ως γυναίκα, αλλά περνούν και άλλες επιπλοκές.

7 Ιουλίου - Golden Eye (1995) Βαθμολογήθηκε PG-13. Όταν ένα ισχυρό δορυφορικό σύστημα πέφτει στα χέρια του Alec Trevelyan, ο AKA Agent 006 (Sean Bean), πρώην σύμμαχος εχθρός, μόνο ο Τζέιμς Μποντ μπορεί να σώσει τον κόσμο από ένα τρομερό όπλο που με ένα σύντομο παλμό θα μπορούσε να καταστρέψει τη γη !

14 Ιουλίου - Ο Πατέρας της Νύφης (1991) Βαθμολογήθηκε PG. - 1950 αμερικανική ταινία κωμωδίας σε σκηνοθεσία Vincente Minnelli, για έναν άνθρωπο που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις προετοιμασίες για τον επερχόμενο γάμο της κόρης του.

21 Ιουλίου - Moana (2016) Βαθμολογήθηκε PG. Ένας τολμηρός έφηβος φεύγει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει τους ανθρώπους της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Moana συναντά τον μοναχικό ημίθεο Maui, ο οποίος την καθοδηγεί στην προσπάθειά της να γίνει πλοίαρχος.

28 Ιουλίου - Ο Μάγος του Οζ (1939) Όταν ένας ανεμοστρόβιλος διαρρήγει μέσω του Κάνσας, η Dorothy και ο σκύλος της, Τοτο, χτυπάνε στο σπίτι τους στη μαγική γη του Οζ.

Ακολουθούν τον Κίτρινο Τούβλο Road προς την Σμαραγδένια Πόλη για να συναντήσουν τον Οδηγό.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Χάρι Μπέρνς και η Σάλι Όλγουαρντ μοιράζονται μια επίμαχη διαδρομή με αυτοκίνητο από το Σικάγο στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της οποίας υποστηρίζουν ότι οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν ποτέ να είναι αυστηρά πλατωνικοί φίλοι .

11 Αυγούστου - Lego Batman (2017) Βαθμολογήθηκε PG. Τρισδιάστατη κινηματογραφική ταινία σούπερ ήρωας.

18 Αυγούστου - Οι εκδηκητές (2012) Βαθμολογήθηκαν PG-13. Όταν ο κακός αδελφός του Thor, ο Loki αποκτά πρόσβαση στην απεριόριστη δύναμη του ενεργειακού κύβου που ονομάζεται Tesseract, ο Nick Fury, διευθυντής του SHIELD, ξεκινά μια προσπάθεια στρατολόγησης υπερήρωων για να νικήσει την άνευ προηγουμένου απειλή για τη Γη.

25 Αυγούστου - Mary Poppins (1964) Όταν η Τζέιν και ο Μιχαήλ, τα παιδιά της οικογένειας των πλούσιων και στενών τραπεζών αντιμετωπίζουν την προοπτική μιας νέας νταντά, εκπλήσσονται ευχάριστα από την άφιξη της μαγικής Mary Poppins.

Περισσότερες υπαίθριες ταινίες στην περιοχή Washington, DC