Επιλογές Internet στο Τζάκσονβιλ, Φλόριντα

Επιλέξτε από Big 2 ή Satellite

Αν είστε νέος στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε έναν πάροχο διαδικτύου. Όπως και στο, αμέσως. Οι επιλογές υπηρεσιών μπορεί να διαφέρουν δραστικά από πόλη σε πόλη και η έξοδος από μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε έναν νέο ISP ή έναν παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου. Θα βρείτε ελαφρώς διαφορετικές τιμές για διαφορετικές ταχύτητες και επίσης κάπως διαφορετικές ταχύτητες που προσφέρονται.

Θα βρείτε επίσης πιθανώς μια διαφορά στις προσφορές που προσφέρονται σε νέους πελάτες.

Η επιλογή τελικά εξαρτάται από το είδος της σύνδεσης στο διαδίκτυο που χρειάζεστε, από την απλή χρήση μέχρι τα ακραία online gaming και πόσα θα πληρώσετε για αυτό με κάθε πάροχο. Η επιλογή σας μπορεί επίσης να εξαρτάται από το εάν θέλετε να συνδέσετε την τηλεόραση ή / και την τηλεφωνική υπηρεσία με το διαδίκτυο και πώς αυτή η τιμή κλονίζεται. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου βασίζονται στην υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης, αλλά μπορείτε επίσης να λάβετε μέσω δορυφόρου. Δύο μεγάλοι πάροχοι καλωδίων καλύπτουν σχεδόν όλες τις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Ίντερνετ στο Τζάκσονβιλ: Comcast και AT & T Uverse.

Comcast

Η Comcast είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου, τηλεόρασης και καλωδιακής τηλεφωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων και ταχυτήτων στους καταναλωτές του διαδικτύου και είναι η ταχύτερη στην περιοχή Jacksonville. Το Xfinity από τη Comcast προσφέρει κάλυψη μέσω καλωδιακού διαδικτύου στο 96% της περιοχής του Τζάκσονβιλ, καθώς και τηλεόραση και τηλεφωνική υπηρεσία.

Ορισμένες περιοχές του Τζάκσονβιλ μπορούν να λάβουν υπηρεσίες οπτικών ινών από την Comcast Xfinity. Όλα τα σχέδια που παρέχει η Comcast βασίζονται σε σχέδια καλωδίων. Οι νέοι πελάτες θα βρουν γενικά προσφορές για συμφωνίες που διαρκούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

AT & T Uverse

Η AT & T, η οποία εξυπηρετεί περίπου το 93% της περιοχής του Τζάκσονβιλ, είναι ένας πολύ γνωστός φορέας κινητής τηλεφωνίας και προσφέρει επίσης πακέτα διαδικτύου, μαζί με τηλεοπτική και τηλεφωνική υπηρεσία, κάτω από το Uverse banner.

Θα πάρετε AT & T Fiber στο Τζάκσονβιλ, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε εάν αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για σας. Όπως πάντα για νέους πελάτες, εξετάστε τα προωθητικά πακέτα της AT & T που ξεκινούν σε χαμηλότερες τιμές για τους επόμενους μήνες. Επίσης, εάν η AT & T είναι ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας σας, ίσως είναι οικονομικά αποδοτικό να συνδέσετε όλες τις υπηρεσίες επικοινωνίας σας και αξίζει τον έλεγχο.

HughesNet

Εάν προτιμάτε να έχετε δορυφορική κάλυψη μέσω του Διαδικτύου παρά με καλωδιακή βάση, το HughesNet είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε. Πρέπει να έχετε ένα δορυφορικό πιάτο για να έχετε δορυφορικό διαδίκτυο, το οποίο έρχεται μέσω δορυφόρων επικοινωνιών, μέσω του δορυφορικού πιάτου σας και στο μόντεμ του υπολογιστή σας. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του δορυφορικού internet είναι ότι μπορείτε να το πάρετε σχεδόν οπουδήποτε, οπότε αν ζείτε σε μια σχετικά απομακρυσμένη περιοχή, αυτό θα μπορούσε να είναι μια λύση. Από την άλλη πλευρά, οι δορυφορικές συνδέσεις στο Internet, όπως οι συνδέσεις δορυφορικής τηλεόρασης, μπορεί να επηρεαστούν από τις καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα τις βροχοπτώσεις, κάτι που δεν αποτελεί πρόβλημα εάν διαθέτετε καλωδιακό διαδίκτυο.