Τι να κάνετε με μια μέρα στην παραλία La Jolla Shores

Οι κορυφαίες δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο La Jolla Shores στο Σαν Ντιέγκο

Το La Jolla είναι διάσημο για τις πολυτελείς γειτονιές του και το πανέμορφο κομμάτι της ακτογραμμής κατά μήκος του κολπίσκου La Jolla. Συνδυάστε το πευκόφυτο πεζοδρόμιο με τον όρμο και τα γειτονικά καταστήματα υψηλών προδιαγραφών και τις περιποιημένες λεωφόρους και το La Jolla μοιάζει με ένα ιδανικό μέρος για έναν τεμπέληλο περίπατο ή ένα μακρύ, παρατεταμένο γεύμα. Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν ότι ένα ημερήσιο ταξίδι ή διακοπές στην La Jolla μπορεί πραγματικά να είναι γεμάτη με περιπέτεια και χάρη στην παραλία La Jolla Shores.

Η παραλία La Jolla Shores βρίσκεται βόρεια του Cove La Jolla και τονίζεται από μια μεγάλη λωρίδα μαλακής άμμου που διαρκεί περίπου ένα μίλι και την αποβάθρα La Jolla στην απόσταση που δεν είναι τόσο μακριά. Δεδομένου ότι η La Jolla Shores συνορεύει με το πίσω μέρος του La Jolla Cove, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων - τον πλατύ ανοιχτό ωκεανό και τους τραχιά βράχους και την άγρια ​​φύση που φέρνει τους λάτρεις των ζώων στον κολπίσκο κάθε μέρα. Η τοποθεσία του La Jolla Shores παρέχει επίσης μερικές δραστηριότητες διασκέδασης με νερό.

Καγιάκ στο Cliffs and Caves

Μίσθωση ενός καγιάκ και να το πάρετε στους βραχώδεις βράχους όπου μπορείτε να δείτε σφραγίδες ηλιοθεραπεία και ακόμη και να κολυμπήσετε γύρω από σας στον ωκεανό. Υπάρχουν επίσης περιηγήσεις που θα σας οδηγήσουν στις σπηλιές των βράχων για περαιτέρω εξερεύνηση. Τα καταστήματα καγιάκ βρίσκονται λίγα τετράγωνα από την παραλία La Jolla Shores και μπορούν να ενοικιαστούν ως μέρος μιας ομαδικής περιοδείας ή της ώρας για ανεξάρτητη χρήση. Λάβετε υπόψη τις συμβουλές που θα σας δοθεί για την είσοδο και την έξοδο από τον ωκεανό, καθώς το κάνει εσφαλμένα μπορεί να σημαίνει να πάρει ανατραπεί και διαβρέχεται από τα κύματα.

Σέρφινγκ για αρχάριους

Αυτή η περιοχή της ακτογραμμής στο La Jolla Shores είναι ιδανική για αρχάριους surfers. Τα κύματα είναι μικρά, αλλά σπάσουν αρκετά δυνατά για να παρέχουν την απαραίτητη γεύση για να σηκωθούν στο σκάφος, βοηθώντας να διασφαλίσετε ότι δεν θα εισχωρήσετε πάνω από το κεφάλι σας (κυριολεκτικά και εικονικά) ενώ θα μαθαίνετε να σερφάρετε.

Ελέγξτε τις πινακίδες στην άμμο που θα έχουν βέλη που δείχνουν για ποια περιοχή μπορείτε να σερφάρετε σε σχέση με την κολύμβηση ή boogie επιβίβασης.

Αποκτήστε πιστοποίηση Scuba

Το La Jolla Shores είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία για αρχάριους δύτες. Πολλές κατηγορίες πιστοποίησης στην περιοχή θα έχουν την πρώτη σας ανοιχτή κατάδυση στον ωκεανό στο La Jolla Shores, καθώς είναι εύκολο να έχετε πρόσβαση χωρίς να χρειάζεστε ένα σκάφος (το οποίο σας διδάσκει επίσης πώς να κολυμπήσετε μέσα και έξω από τη θάλασσα στα εργαλεία της κατάδυσης) και είναι εύκολο να πλοηγηθείτε μία φορά στο κάτω μέρος αν μάθετε πώς να κατανοείτε το (συνήθως) απαλό ρεύμα. Απλά να προετοιμαστείτε ότι ακόμη και το καλοκαίρι, το νερό 25 πόδια κάτω στο Σαν Ντιέγκο είναι κρύο, ακόμη και με ένα παχύ wetsuit!

Επισκεφθείτε το La Jolla Shores

Η παραλία La Jolla Shores συνορεύει με το εντυπωσιακό La Jolla Shores Hotel, το οποίο διαθέτει δωμάτια με ωκεανό, καθώς και ένα μεγάλο εστιατόριο δίπλα στον ωκεανό, που ονομάζεται εστιατόριο Shores, όπου μπορούν να δειπνήσουν και μη καπνιστές. Υπάρχουν επίσης πολλά περισσότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην μικρή περιοχή του χωριού La Jolla Shores. θα βρείτε επίσης ενοικιάσεις δραστηριοτήτων και καταστήματα με σουβενίρ. Αυτά τα καταστήματα βρίσκονται κατά μήκος της Avenida de la Playa και είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας στο La Jolla Shores.

Για στάθμευση, υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης πληρώματος δίπλα στην χλοοτάπητα περιοχή (La Jolla Shores Park) δίπλα στην παραλία ή μπορείτε να δοκιμάσετε να βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης στους δρόμους που είναι δίπλα στο La Jolla Shores.

Μόλις το αυτοκίνητό σας είναι σταθμευμένο, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη μέρα σας διασκέδασης στη La Jolla Shores!