Το εστιατόριο Shores στο La Jolla: όχι μόνο ένα άλλο εστιατόριο του ξενοδοχείου

Το La Jolla Shores Hotel είναι ένα εξέχοντα ορόσημο κατά μήκος της ακτής της βόρειας La Jolla . Με την ισπανική αρχιτεκτονική της, αποτελούμενη από εντυπωσιακές καμάρες και τεράστιο roof top, προσφέρει μια εντυπωσιακή παρουσία δίπλα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται το La Jolla Shores, το όνομα της παραλίας που συνορεύει με το ξενοδοχείο και το οποίο δίνει στο La Jolla Shores Hotel το μνημείο του, δεν πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο ξενοδοχείο.

Ακόμα κι αν δεν έχετε λόγο να παραμείνετε διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, ωστόσο, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε γιατί είναι ένα εικονικό μέρος του Σαν Ντιέγκο τρώγοντας στο εστιατόριο του στο χώρο του: The Shores Restaurant.

Το Ambiance Shores Restaurant

Βρίσκεται στο δυτικό άκρο του ξενοδοχείου, το εστιατόριο Shores προσφέρει μια ευρεία, εντυπωσιακή θέα στον ωκεανό, που γίνεται ιδιαίτερα καλό από το ξενοδοχείο που είναι ελαφρώς υπερυψωμένο πάνω από την παραλία. Ανεβείτε τη σκάλα από το πεζοδρόμιο προς το εστιατόριο και επιλέξτε αν θα θέλατε να καθίσετε στην εσωτερική τραπεζαρία με τα μεγάλα παράθυρα εικόνων ή στο ανοιχτό αίθριο που έχει άπλετη θέα στον Ειρηνικό. Όταν γευματίζετε σε εξωτερικούς χώρους, θα απολαύσετε επίσης τη θέα του εσωτερικού σας στο χαλαρωτικό χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου και τις σειρές των δωματίων που το περιβάλλουν. Στο εσωτερικό, η διακόσμηση είναι ελαφριά με ένα εκλεπτυσμένο θέμα της παραλίας. Κάνει για ένα ευάερο, χαλαρό πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα ή ένα ρομαντικό δείπνο.

Το μενού εστιατορίων Shores

Το εστιατόριο Shores ειδικεύεται στα συστατικά του αγροκτήματος έως τα τραπέζια με έμφαση στα βιώσιμα θαλασσινά.

Το μενού αποτελείται κατά κύριο λόγο από εσπεριδοειδή και Καλιφόρνια-εμπνευσμένη τιμή με μερικά φαγητά μεξικάνικης κουζίνας που ρίχνονται μέσα. Τα ψάρια tacos και nachos είναι νόστιμα και σερβίρονται με ένα σωρό σωρό από flavorful, χοντρή guacamole. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε περισσότερη τολμηρή κουζίνα, όπως ραβίλια πάπιας ή σαλάτα καρπούζι.

Ανεξάρτητα από το γεύμα που έχετε στη διάθεση σας, το εστιατόριο Shores είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, καθώς είναι ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Η περιστασιακή ενδυμασία είναι αποδεκτή και είναι επίσης φιλική προς τα παιδιά - η οποία δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη λόγω της θέσης του στην αίθουσα δίπλα στην πισίνα, όπου πιθανότατα θα ακούσετε τους ήχους των παιδιών που παίζουν (αν και όχι τόσο κοντά ώστε να αποσπούν την προσοχή τους) . Το εστιατόριο Shores διαθέτει επίσης μια εξαιρετική ευτυχισμένη ώρα από Κυριακή έως Παρασκευή από τις 4 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. Θα έχετε μεγάλη εξοικονόμηση σε ορισμένα από τα δημοφιλέστερα είδη του Shores Restaurant, συμπεριλαμβανομένων των tacos ψαριών, καθώς και μια έκπτωση για την μπύρα, το κρασί και ορισμένα κοκτέιλ .

Το εστιατόριο Shores Quick Tips

Τι: Μεσημεριανό δείπνο στο διάσημο La Jolla Shores Hotel.

Πού: 8110 Camino Del Oro, La Jolla

Ιστοσελίδα: www.ljshoreshotel.com/Dining/The-Shores-Restaurant

Τηλέφωνο: 877-346-6714

Χρειάζεστε ένα άλλο μέρος για φαγητό, ενώ στο La Jolla Shores - ένα με μια άλλη υπέροχη θέα στον ωκεανό (που μπορεί να αλλάξει δραματικά ανάλογα με την παλίρροια); Το La Jolla Shores Hotel είναι επίσης πολύ κοντά στο φημισμένο και πολυτελές Marine Room.