Σούπερ μάρκετ στο Σαν Ντιέγκο: Πού να πάρετε τα παντοπωλεία σας

Ένας οδηγός για τις κορυφαίες αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων στο Σαν Ντιέγκο

Είτε μένετε εδώ είτε επισκέπτεστε το Σαν Ντιέγκο, κάποια στιγμή θα χρειαστείτε κάποιο φαγητό ... ή χαρτί υγείας. Η πιθανότητα ότι θα χρειαστεί να βρείτε ένα παντοπωλείο για κάποιο λόγο είναι πολύ καλός. Στο Σαν Ντιέγκο, ο τομέας των παντοπωλείων κυριαρχείται από τους τρεις μεγάλους - Alberstons, Vons και Ralphs - μαζί με ορισμένες μικρότερες τοπικές και εξειδικευμένες αγορές.

Ένα σούπερ μάρκετ ένα σούπερ μάρκετ, λέτε; Όχι στην άκρως ανταγωνιστική αγορά της Νότιας Καλιφόρνιας, όπου έχετε μεγαλοπρεπείς που προσφέρουν τραπεζικές υπηρεσίες, στεγνό καθάρισμα, Starbucks και, επίσης, φαγητό.

Εδώ είναι μια υποκειμενική καταγραφή του τι θα βρείτε πιθανώς εδώ στην πόλη.

Albertsons

Με επικεφαλής τον Vons για τη μεγαλύτερη παρουσία στο Σαν Ντιέγκο, το Albertsons προσφέρει το συνηθισμένο σας ναύλο σούπερ μάρκετ. Προσωπική επιλογή: Το Albertsons έχει το καλύτερο - και συνήθως φθηνότερο - τηγανισμένο κοτόπουλο. Πηγαίνετε με το δείπνο κοτόπουλου 8 κομματιών, πολύ καλύτερη τιμή από την KFC.

Vons

Μέρος της οικογένειας Safeway, η Vons είναι επίσης ο βασικός σας σούπερ μάρκετ σημαντικός παίκτης. Χρειάζεστε μια κάρτα club για τις εκπτώσεις στο κατάστημά σας και αν σας αρέσει η φιλική εξυπηρέτηση και οι ταμίες σας να σας ευχαριστήσω με το όνομά σας (μέσω της βάσης δεδομένων της κάρτας λέσχης και της απόδειξής σας), αυτή είναι η δική σας θέση. Τα περισσότερα από τα καταστήματα περνούν από μακιγιάζ, με μαλακότερο φωτισμό και πιο φιλόξενες οθόνες τροφίμων. Προσωπική επιλογή: Αυτοί οι Vons με φούρνους στο κατάστημα κάνουν μερικές φρέσκες σαλάτες.

Ράλφς

Ο τρίτος σημαντικός παίκτης, ο Ralphs είναι μέρος της αλυσίδας Kroger. Από την εμπειρία μου, οι τιμές στους Ralphs τείνουν να είναι λίγο υψηλότερες από τους Albertsons και Vons, αλλά όχι με κάποιο σημαντικό περιθώριο.

Ο Ralphs χρησιμοποιεί επίσης μια κάρτα club για εκπτώσεις στο κατάστημα. Έχω διαπιστώσει ότι τα καταστήματα Ralphs δεν είναι αρκετά ωραία με τις ανέσεις όπως Vons ή Albertsons. Προσωπική επιλογή: Οι συρμάτινες μάρκες του Ralphs είναι αρκετά καλής ποιότητας. Και οι Ralphs στο Hillcrest έχουν ένα από τα καλύτερα προετοιμασμένα / deli τα τμήματα τροφίμων δει ποτέ σε ένα σούπερ μάρκετ.

Ολόκληρα τρόφιμα

Αυτή η πολυτελή, εξειδικευμένη αγορά προσφέρει φαγητό υψηλής ποιότητας (trendy;) καθώς και πιο εκλεκτικά και ευαίσθητα προϊόντα και εμπορικά σήματα. Οι τιμές είναι αρκετά υψηλότερες στο Whole Foods (εξ ου και το ψευδώνυμο "Whole Paycheck"), αλλά η επιλογή είναι μοναδική. Οι παρασκευασμένες τροφές είναι διαθέσιμες, όπως και η καφετέρια και το μπαρ με χυμούς. Πού αλλού θα πάτε όταν χρειάζεστε το πρωινό σας φλιτζάνι χυμό σιτάρι;

Αγορά Αγροτών Αγροτών

Αυτή η funky τοπική αλυσίδα ειδικεύεται στην παραγωγή και παντοπωλεία με μια υγιή ζωντανή γωνία. Μαζί με τα καρότα και τα πορτοκάλια σας (τα οποία προσφέρονται εξαιρετικά χαμηλά), μπορείτε να παραλάβετε τα συμπληρώματα βιταμινών σας, ενώ στα Sprouts συν μια ποικιλία χύδην συρραπτικών όπως τα μίγματα granola και trail.

Ο έμπορος του Joe

Αυτή η δροσερή αλυσίδα ειδικεύεται σε ποιοτικά τρόφιμα σε λογικές τιμές, πολλά κάτω από το εμπορικό σήμα του Trader Joe. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα είναι η ειδικότητά τους, καθώς και η εκλεκτική επιλογή κρασιού και μπύρας, πολλά από τα οποία προέρχονται από τα οινοποιεία και τα ζυθοποιεία. Ακαταμάχητη είναι η μεγάλη ποικιλία καραμελών σοκολάτας συν μια αυξανόμενη ποικιλία από φρέσκα και συσκευασμένα προϊόντα. Προσωπική επιλογή: Οι κατεψυγμένοι enchiladas του Trader Joe είναι το καλύτερο κτύπημα για το buck από την άποψη της ποιότητας, και αυτό είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να πάρετε το αγαπημένο λατρεία Charles Shaw (Two-Buck Chuck) Wine.

Νωπά & Εύκολα

Μπορεί να μην έχετε ακούσει για την Tesco, αλλά αυτή η εταιρεία θεωρείται ως WalMart του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης. Και μία από τις μάρκες υπογραφών τους είναι το Fresh & Easy γειτονιά παντοπωλείο έννοια. Μικρότερη από το κανονικό σας σούπερ μάρκετ, το Fresh & Easy είναι μεγαλύτερο από το τυπικό Trader Joe's. Αλλά βρίσκονται σε γειτονιές και, αντίθετα με μερικά ανεξάρτητα καταστήματα τροφίμων που συχνά έχουν επιλεκτική επιλογή και υψηλές τιμές, το Fresh & Easy προσφέρει πολλές φρέσκες και υγιεινές επιλογές φαγητού, συμπεριλαμβανομένων των ετοιμασμένων γευμάτων και των βιολογικών τροφίμων. Αυτό βοηθά να καταστεί η υγιεινή διατροφή πιο εφικτή και προσιτή. Και η δική τους μάρκα Fresh & Easy είναι η κύρια μάρκα που διαθέτουν.