Πώς να πάρετε δωρεάν πρωινό με κάθε διαμονή του ξενοδοχείου

Τα μέλη της Elite μπορούν να επιλέξουν δωρεάν πρωινό ως όφελος για check-in.

Υπάρχει μια γενική κατανόηση ότι αν πληρώσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια μια νύχτα για ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου, θα έρθει μαζί με κάποια προνόμια. Χωρίς αποτυχία, αυτό σημαίνει καθαρό κρεβάτι και πετσέτες, βασικές παροχές όπως σαπούνι και σαμπουάν, και, αν υποτεθεί ότι είναι μια ιδιοκτησία που δεν κοιτάζει τους πελάτες νικελίου και δεκάδες, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet. Πέρα από αυτό, μπορεί να συναντήσετε μερικά άλλα καλούδια. Ορισμένα ξενοδοχεία διαθέτουν γευσιγνωσία κρασιού, ώρες κοκτέιλ με δωρεάν φαγητό και ποτά, κρασί και τυρί που περιμένουν στο δωμάτιο ή ένα πρωινό σε μπουφέ συμπεριλαμβανόμενο, ιδιαίτερα εάν έχετε κάνει κράτηση για ένα πακέτο με πρωινό.

Μπορεί να μπορείτε να πάρετε δωρεάν πρωινό για δύο άτομα, ακόμη και αν δεν έχετε κάνει κράτηση για μια προσφερόμενη τιμή σε ένα ξενοδοχείο που προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μπουφέ, όμως, επιτυγχάνοντας ελίτ με την αλυσίδα ξενοδοχείων. Κατά τη διάρκεια της ύφεσης, τα ξενοδοχεία άρχισαν να συμπεριλαμβάνουν πρωινό για τους φιλοξενούμενους επισκέπτες τους ως πρόσθετο κίνητρο για κράτηση διαμονής, ιδίως όταν ένας λογαριασμός επιχειρηματικών εξόδων δεν καλύπτει τον λογαριασμό, όπως όταν προσθέτετε μια νύχτα ή δύο πριν ή μετά από ένα ταξίδι εργασίας ή ταξιδεύοντας αποκλειστικά για διακοπές. Ευτυχώς, το perk παραμένει, αν και θα πρέπει να μείνετε κάποιες νύχτες κάθε χρόνο για να είστε κατάλληλοι για να επωφεληθείτε.

Hilton

Οι πελάτες Hilton που παραμένουν 20 φορές ή 40 νύχτες κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, εκείνοι που κερδίζουν 75.000 σημεία βάσης HHonors και εκείνοι που διαθέτουν την κάρτα Hilton HHonors Reserve ή την κάρτα Surpex AMEX, θα κερδίσουν το χρυσό Hilton για την περίοδο ενός έτους.

Μαζί με τις βασικές αναβαθμίσεις των δωματίων κατά το check-in, με βάση τη διαθεσιμότητα, τα ελίτ μέλη μπορούν να επιλέξουν από 1.000 πόντους ή δωρεάν ευρωπαϊκό πρωινό σε ξενοδοχεία Conrad, Hilton ή DoubleTree ή 750 πόντους ή δωρεάν ζεστό μαγειρεμένο πρωινό στο Hilton Garden Πανδοχείο. Τα μέλη του Platinum είναι επίσης επιλέξιμα για αυτό το όφελος.

Hyatt

Αφού διαμείνετε 25 φορές ή 50 διανυκτερεύσεις σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο Hyatt, θα είστε επιλέξιμοι για το υψηλότερο επίπεδο ελίτ της αλυσίδας, Diamond Gold Passport. Θα έχετε προνόμια, όπως επιβεβαιωμένες αναβαθμίσεις σουιτών κατά την κράτηση, δωρεάν internet και πρόσβαση στο Regency ή το Grand club, όπου μπορείτε να απολαύσετε σνακ και ποτά το βράδυ και continental πρωινό κάθε πρωί. Εναλλακτικά, σε ξενοδοχεία χωρίς σαλόνι, θα πάρετε έναν δωρεάν πλήρες μπουφέ στο εστιατόριο, ή, σε κάποια ακίνητα, δωρεάν πρωινό που παραδίδεται στο δωμάτιό σας, κάνοντας το πρόγραμμα Hyatt το πιο γενναιόδωρο από την παρτίδα.

Marriott

Το Marriott Rewards μέλη που μένουν 50 νύχτες κάθε χρόνο θα κερδίσουν χρυσό. Μέλη σε αυτό το επίπεδο θα έχουν πρόσβαση στο σαλόνι σε ξενοδοχεία JW Marriott, Autograph Collection, Renaissance και Marriott, όπου θα μπορούν να επωφεληθούν από ένα δωρεάν continental πρωινό καθημερινά. Άλλα ξενοδοχεία του Marriott δεν περιλαμβάνουν αυτό το πλεονέκτημα, δυστυχώς, αν και ορισμένα, όπως το Residence Inn, προσφέρουν δωρεάν πρωινό για όλους τους επισκέπτες. Τα μέλη της Platinum είναι επίσης επιλέξιμα για δωρεάν πρωινό στο σαλόνι.

Starwood

Στο Starwood Hotels, οι επισκέπτες που διαμένουν 25 φορές ή 50 διανυκτερεύσεις (συμπεριλαμβανομένων των εξαργυρώσεων) κερδίζουν το status Platinum, το οποίο συνοδεύεται από δωρεάν ευρωπαϊκό πρωινό σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο.

Το όφελος ποικίλλει από ακίνητο σε ιδιοκτησία, αλλά πολλοί, ιδιαίτερα εκείνοι της Ασίας και της Ευρώπης, σας επιτρέπουν να έχετε δωρεάν τον πλήρη μπουφέ, ενώ μερικοί ακόμη καλύπτουν τα εισιτήρια που παραγγέλνονται από το μενού. Δεν υπάρχει επιλογή δωματίου, δυστυχώς, οπότε αν θέλετε πρωινό στο κρεβάτι, το Hyatt είναι ο δρόμος για να πάτε.