Πάρκα ψυχαγωγίας και θεματικά πάρκα στο Κεντάκι

Βρείτε Roller Coasters και άλλες διασκέδαση

Κεντρικό πάρκο ψυχαγωγίας του Κεντάκι, το Βασίλειο του Κεντάκυ, είχε μια περίεργη ιστορία. Άνοιξε το 1987 με βάση την Κρατική Έκθεση του Κεντάκυ. Το πάρκο αποτέλεσε επέκταση της έκθεσης κατά τη διάρκεια της ετήσιας λειτουργίας του τον Αύγουστο. Για την υπόλοιπη εποχή, ήταν ένα αυτόνομο πάρκο. Το 1997, Six Flags ανέλαβε τη λειτουργία και άλλαξε το όνομα σε Six Flags Kentucky Kingdom. Πρόσθεσε λίγα σουβέρ και έφερε χαρακτήρες DC Comics και Looney Tunes.

Ωστόσο, το 2010, το Six Flags έκλεισε το πάρκο. Έμεινε κλειστή μέχρι το 2014. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το κράτος είχε μόνο ένα πάρκο για να μιλήσει, το σχετικά μικρό Beech Bend. Το 2014, ένας από τους αρχικούς ιδιοκτήτες του Βασιλικού Κέντρου άνοιξε εκ νέου το πάρκο και έριξε το "Six Flags" από το όνομά του.

Άλλα πάρκα που λειτουργούσαν στην πολιτεία περιλαμβάνουν το Joyland στο Lexington. Λειτουργούσε από το 1923 έως το 1964 και προσέφερε δύο σουβέρ, συμπεριλαμβανομένου του Wildcat. Το White City άνοιξε το 1907 στο Louisville και έκλεισε τη δεκαετία του 1920. Οι δύο σουγιάδες ήταν το Σχήμα 8 και ο Σκηνικός Σιδηρόδρομος. Υπήρξε μια άλλη βόλτα γνωστή ως Scenic Σιδηροδρομικός (που ήταν μια κοινή ονομασία των παλαιότερων κυλίνδρων σε λιμάνια) στη λιμνοθάλασσα Ludlow. Το πάρκο αυτό, το οποίο βρισκόταν στο Ludlow, άνοιξε το 1895 και έκλεισε το 1918.

Εδώ είναι μερικοί πόροι για να βρείτε κοντινά πάρκα και να κάνετε σχέδια ταξιδιού:

Τα ακόλουθα πάρκα του Κεντάκυ λειτουργούν. Αυτά παρατίθενται αλφαβητικά.