Η μεγαλύτερη πώληση στον κόσμο - Αγορά αυτοκινητόδρομου 127

Ένα οδικό ταξίδι για ψώνια

Καθώς είναι Αμερικανός ως μήλο πίτα και προσελκύει χιλιάδες και χιλιάδες παζάρι κυνηγιού, κάθε χρόνο, η Πώληση του μεγαλύτερου αυλού του κόσμου αρχίζει την πρώτη Πέμπτη του Αυγούστου και συνεχίζει τέσσερις μέρες το Σαββατοκύριακο, λήγει την Κυριακή. Χιλιάδες πωλητές συμμετέχουν στην πώληση κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών που πωλούν μεταχειρισμένα αγαθά από τα ναυπηγεία τους καθώς και επαγγελματίες πωλητές που είναι συγκεντρωμένοι σε κεντρικούς ενοικιαζόμενους χώρους που πωλούν τα πάντα από αντίκες και χειροποίητα χειροποίητα χειροποίητα είδη σε καινούρια και μεταχειρισμένα οικιακά είδη, κοσμήματα, μπιχλιμπίδια, συλλεκτικά και άλλα.

Με έδρα το Τζέιμσταουν, Τενεσί στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Fentress County, το μοναδικό αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε το 1987 για να προσελκύσει ταξιδιώτες από τις διακρατικές οδικές αρτηρίες και επάνω στους γραφικούς πίσω δρόμους κατά μήκος του διαδρόμου διαδρομής 127 μέσω του Κεντάκυ και του Τενεσί. Επίσης γνωστό ως Highway 127 Sale Corridor, η εκδήλωση επεκτάθηκε λίγα χρόνια αργότερα και περιλάμβανε το Lookout Mountain Parkway από το Chattanooga στη βορειοδυτική γωνία της Γεωργίας. Σήμερα η πώληση εκτείνεται 690 μίλια από Gadsden, Αλαμπάμα μέχρι το βορρά του Addison, Μίτσιγκαν.

Εκτός από την προσφορά μιας πραγματικά μοναδικής εμπειρίας αγορών, υπάρχουν πάνω από τριακόσια αξιοθέατα κατά μήκος της διαδρομής για να απολαύσετε πάρκα , μονοπάτια πεζοπορίας και ιππασίας, ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους, μαγευτικές θέα, περιφερειακή μουσική, ποτάμια και καταρράκτες. Το μειονέκτημα είναι αργό στο να μετακινείται ελάχιστα η κυκλοφορία των προφυλακτήρων σε προειδοποιητικά σημεία, αλλά οι περισσότεροι έμπειροι πωλητές γνωρίζουν ότι αναμένουν αυτό και σχεδιάζουν ανάλογα.

2014 Πώληση μακρύτερης αυλής στον κόσμο

7 - 10 Αυγούστου 2014 (27η επέτειος)

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε αν προγραμματίζετε να παρακολουθήσετε την Πώληση στο μεγαλύτερο μήκος του κόσμου περιλαμβάνουν:

Επιπλέον πληροφορίες