Αξιολόγηση: Meadowmere Resort στο Ogunquit, Μέιν

Οικογενειακό ξενοδοχείο στο Νότιο Μέιν

Βρίσκεται στη νότια ακτή του Maine περίπου 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Βοστώνη, το Ogunquit είναι μια πολυσύχναστη πόλη ωκεανός που έχει προσελκύσει τους λάτρεις της παραλίας και τους καλλιτέχνες για περισσότερο από έναν αιώνα. Η πόλη είναι γνωστή για την όμορφη παραλία της, η οποία υποστηρίζεται από χλοοτάπητες αμμόλοφους και προστατεύεται από την ανάπτυξη, και για την υπέροχη παράκτια πορεία της, μήκους 1,25 μιλίων, που ονομάζεται Οριακός Δρόμος , ο οποίος προσφέρει υπέροχη θέα από κάθε πλεονέκτημα.

Καθώς είναι τουριστικό το καλοκαίρι, η πόλη προσφέρει μια αυθεντική ατμόσφαιρα Maine, συνοδευόμενη από μια κοινότητα ψαράδων και αστακών που βρίσκονται στον όρμο του Perkin.

10 Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε στο Ogunquit με τα παιδιά

Για τις οικογένειες που αναζητούν μια μεσαία τιμή για να μείνετε με πολλές ανέσεις και μια εξαιρετική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από την παραλία, Meadowmere Resort είναι μια μεγάλη επιλογή. Βρίσκεται ακριβώς κατά μήκος της διαδρομής 1, το Meadowmere απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια από το σημείο εκκίνησης του Marginal Way και τα εστιατόρια και τα καταστήματα της Shore Road. Απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Ogunquit. Υπάρχει μια στάση τρόλεϊ όπου μπορείτε να πάρετε μια βόλτα στο τρόλεϊ της πόλης, η οποία κάνει στάσεις σε βασικά σημεία της πόλης.

Σε χαλαρές μέρες, όταν αισθάνεστε ότι κρέμονται γύρω από το ξενοδοχείο, το Meadowmere προσφέρει μικρές υπαίθριες και εσωτερικές πισίνες, ένα τηλεοπτικό θέατρο με καθίσματα σταδίου που προβάλλει μια ωραία ποικιλία παιδικών κινήσεων, αίθουσα παιχνιδιών με τραπέζι μπιλιάρδου και ένα όμορφα εξοπλισμένο γυμναστήριο .

Οι οικογένειες θα εκτιμήσουν το δωμάτιο πλυντηρίων και τις υπαίθριες ψησταριές που είναι διαθέσιμες για χρήση από τους επισκέπτες. Το θέρετρο προσφέρει επίσης ένα πλήρες σπα.

Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 175 δολάρια τη νύχτα σε χαμηλή περίοδο αλλά μπορούν να τριπλασιαστούν στην υψηλή περίοδο. Ένα ελαφρύ ευρωπαϊκό πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση θερέτρου .

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τοποθεσία του θέρετρου για ειδικές προσφορές.

Τα καλύτερα δωμάτια: Τα δωμάτια είναι καλά εξοπλισμένα και πολύ άνετα. Τα μπάνια μπορούν να είναι από την μικρή πλευρά, αλλά αυτό είναι ένα κουράγιο. Υπάρχει μια ποικιλία από κατηγορίες δωματίων, που κυμαίνονται από δωμάτια μοτέλ-στυλ με εξωτερικές εισόδους σε δωμάτια σε στιλ ξενοδοχείου με εσωτερικές εισόδους. Οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δωμάτια θέρετρων (ευρύχωρο standard δωμάτιο με δύο queen κρεβάτια) και οικογενειακές σουίτες (ουσιαστικά δύο δωμάτια που συνδέουν τα δωμάτια). Υπάρχει δωρεάν wi-fi σε όλο το θέρετρο και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με καλωδιακή τηλεόραση σε κάθε κατάλυμα.

Καλύτερη εποχή: Το Meadowmere Resort είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, με την υψηλή περίοδο να πέφτει το καλοκαίρι. Λόγω της εγγύτητάς του με τη Βοστώνη, το Ogunquit μπορεί να γίνει πολύ γεμάτο από τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, οπότε οι μεσοδυτικές επισκέψεις μπορούν να είναι πιο ευχάριστες. Οι κυνηγοί θα πρέπει να εξετάσουν τους μήνες του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου.

Επισκέφτηκε: Ιούλιος 2015

Ελέγξτε τιμές στο Meadowmere Resort

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.