Κανκίς Νόμοι για τα αλκοολούχα ποτά

Οι κανονισμοί σχετικά με την πώληση και την κατανάλωση οινοπνεύματος διαφέρουν από κράτος σε κράτος. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των νόμων περί υγρού του Κεντάκυ. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους νόμους του Kentucky Liquor ή για να λάβετε άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών στο Κεντάκι, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Kentucky Alcoholic Beverage Control.

Νόμοι του Κεντάκυ σχετικά με το αλκοόλ

Ποια ηλικία για το Bourbon Trail του Κεντάκυ;

Πρέπει να είστε 21 ετών ή μεγαλύτεροι για να συμμετάσχετε στην εμπειρία Trail Kentucky Bourbon.

Άτομα κάτω των 21 ετών μπορούν να πάνε στις περιηγήσεις αλλά δεν επιτρέπεται να κάνουν δειγματοληψία ή σφραγίδα διαβατηρίου. Λοιπόν, οι νόμοι περί υγρού του Κεντάκυ δεν είναι μόνο σημαντικοί για τους κατοίκους του Κεντάκι, αλλά και για όλους τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για το Bourbon Trail.

Τι είναι το Bourbon Trail;

Το Bourbon Trail είναι ένας οργανωμένος τρόπος να επισκεφτείτε μια χούφτα από τα πολλά αποστακτήρια στο Κεντάκι. Το μονοπάτι ξεκίνησε το 1999 από τον Σύνδεσμο Αποστάγματος του Κεντάκυ. Ο σύλλογος αποφάσισε ότι οι τουρίστες θα εκτιμούσαν έναν οργανωμένο τρόπο να βιώσουν την ιστορία του bourbon, και το Bourbon Trail του Kentucky κάνει ακριβώς αυτό. Το μονοπάτι είναι ένας μοναδικός τρόπος για να μάθετε για την τέχνη και την επιστήμη της παραγωγής ουίσκι μπαστούνι. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για την πλούσια ιστορία του Κεντάκυ και για το πώς έγινε γνωστό το κράτος για τη δημιουργία ενός ξεχωριστά αμερικανικού πνεύματος. Και ο σύλλογος ήταν σωστός, οι επισκέπτες συρρέουν στο Κεντάκι για να περιηγηθούν στο μονοπάτι.

Τι είναι ένα διαβατήριο Bourbon Trail;

Το διαβατήριο Kentucky Bourbon Trail είναι ένας τρόπος για να εντοπίσετε ποια αποστακτήρια έχετε επισκεφθεί. Είναι ένα μεγάλο μέρος του τουρισμού bourbon. Οι επισκέπτες μπορούν να παραλάβουν ένα τυπωμένο διαβατήριο στο Κέντρο Επισκεπτών του Λούισβιλ, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Λούισβιλ στο 4ο και στο Jefferson, ή να ζητήσουν ένα από τα συμμετέχοντα αποστακτήρια.

Υπάρχει επίσης ένα ψηφιακό διαβατήριο διαθέσιμο για λήψη, για άτομα που δεν θέλουν να φέρουν έντυπο φυλλάδιο. Σε κάθε αποστακτήριο, οι επισκέπτες λαμβάνουν σφραγίδα, απόδειξη της επίσκεψής σας. Κάποιοι επιλέγουν και επιλέγουν ποια αποστακτήρια ενδιαφέρονται, ενώ άλλα μεθοδικά περνούν ολόκληρο το βιβλίο. Αν έχετε απόδειξη επίσκεψης σε κάθε αποστακτήριο, μπορείτε να δείξετε το διαβατήριό σας και να λάβετε ένα μπλουζάκι για τις προσπάθειές σας! Παρακάτω είναι οι θέσεις όπου μπορεί να τραβηχτεί ένα μπλουζάκι:

Γεγονότα διασκέδασης Bourbon

Σας αρέσουν τα γεγονότα διασκέδασης; Εδώ είναι ένα ... 95 τοις εκατό του bourbon του κόσμου προέρχεται από την πολιτεία του Κεντάκυ. Εκπληκτική, σωστά;