Ζαχαροπλαστείο του Salt Lake: Χωρίς ζάχαρη, απλά όμορφες οδούς και εκλεκτικές αγορές

Η γειτονιά Sugar House της Salt Lake City εκτείνεται από το 700 ανατολικά έως τα 2000 ανατολικά και από τα 1300 περίπου στα νότια μέχρι τα 3300 νότια. Το Sugar House θεωρείται μία από τις πιο επιθυμητές γειτονιές στο Salt Lake City, λόγω της εγγύτητάς του στο κέντρο της πόλης και στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, καθώς και στους ήσυχους δρόμους του, με όμορφα παλιά σπίτια και εκλεκτικά καταστήματα.

Ιστορία

Το Sugar House εγκαταστάθηκε το 1853. Η γειτονιά πήρε το όνομά της από ένα ζαχαροπλαστείο που ήταν υπό κατασκευή εκείνη την εποχή, αλλά ο μύλος δεν παρήγαγε ποτέ ζάχαρη λόγω προβλημάτων που εισήγαγαν εξοπλισμό από τη Γαλλία.

Η πρώτη φυλακή του Salt Lake City βρισκόταν στο Sugar House.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα, το Sugar House ήταν μια δημοφιλής εμπορική περιοχή, ειδικά για έπιπλα. Οι επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων ρουχισμού και υποδημάτων, των καταστημάτων μουσικής, των καφέ και των γκαλερί τέχνης, συγκεντρώνονται γύρω στα 2100 Νότια και Highland Drive (1100 ανατολικά).

Στη δεκαετία του 1980 η περιοχή μειώθηκε και το έγκλημα, τα ναρκωτικά, τα γκράφιτι και οι συμμορίες μαστίζονταν στη γειτονιά. Το Sugar House έχει υποστεί μεγάλη αναδιαμόρφωση τα τελευταία 25 χρόνια και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα. Οι νέες εξελίξεις στο Sugar House δεν είναι ποτέ χωρίς αμφισβήτηση, αλλά το κοινοτικό συμβούλιο της Sugar House προσπάθησε να διατηρήσει την γραφική, παλιομοδίτικη "Main Street" της περιοχής, διακρίνοντας το Sugar House από τα προάστια του Salt Lake City.

δημογραφικά στοιχεία

Το Sugar House έχει 30.000-35.000 κατοίκους. Είναι μια σχετικά νέα γειτονιά, πιθανώς λόγω της εγγύτητάς της με το Πανεπιστήμιο της Γιούτα και το Westminister College.

Οι κάτοικοι της Sugar House είναι ως επί το πλείστον μεσαίες τάξεις με μέσο εισόδημα νοικοκυριού 65.000 δολαρίων. Οι περισσότεροι από τους ενήλικες κατοίκους της Sugar House είναι πτυχιούχοι γυμνασίου με κάποιο κολέγιο. Τα ποσοστά εγκληματικότητας της περιοχής είναι κάπως υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο.

Σπίτια και διαμερίσματα

Τα παλιά, υψηλής ποιότητας σπίτια του Sugar House και οι ήσυχοι, δεντρόφυτοι δρόμοι αποτελούν μερικά από τα σημαντικά προτερήματά του.

Τα σπίτια του Sugar House είναι ακριβά, ωστόσο, ειδικά στη λεγόμενη περιοχή "Harvard-Yale" (που ονομάζεται από δύο από τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής). Τα σπίτια στην περιοχή του Χάρβαρντ-Γέιλ διοικούν τις υψηλότερες τιμές ανά τετραγωνικό πόδι στη Γιούτα έξω από το Park City. Τα νότια και δυτικά τμήματα του Sugar House είναι λιγότερο δαπανηρά.

Υπάρχουν πολλά πολυκατοικίες στο Sugar House, και σε πολλές περιπτώσεις, τα μεγαλύτερα σπίτια και ακόμη και τα σχολεία έχουν μετατραπεί σε διαμερίσματα. Ένα όμορφο διαμέρισμα 2-3 υπνοδωματίων νοικιάζει για $ 800-1100.

Σχολεία

Το Sugar House διαθέτει μια καλή επιλογή ποιοτικών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων. Υπάρχουν πέντε δημόσια δημοτικά σχολεία, δύο σχολεία μέσης και δύο γυμνάσια: East High και Highland High. Το East High παρουσιάστηκε στις Μουσικές ταινίες γυμναστικής της Disney. Ένα από τα σημαντικότερα ιδιωτικά σχολεία στο Sugar House είναι το Rowland Hall St. Marks.

Το Westminister College, ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών, βρίσκεται στο Sugar House. Η γειτονιά απέχει μόνο μερικά μίλια από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα, τόσο πολλοί κάτοικοι του Sugar House συνδέονται με το πανεπιστήμιο.

Κυβέρνηση

Μέρη της Sugar House βρίσκονται στο Salt Lake City, ενώ τα μέρη βρίσκονται στη νότια αλάτι. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζαχαροβιομηχανίας είναι ένα 25-μέλος, διορισμένο από γείτονες συμβούλιο αξιωματικών με σημαντική εξουσία για θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης και άλλων γειτονιών.

Ψώνια

Το Sugar House διαθέτει πολλές επιλογές για ψώνια. Το κοινοτικό συμβούλιο της Sugar House έχει γενικά φρενάρει στο λιανικό εμπόριο μεγάλου κουτιού, αν και υπάρχει ένα κατάστημα ShopKo και ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στα 2100 νοτιοανατολικά και 1300 ανατολικά. Τα μικρά, ασυνήθιστα καταστήματα με αντίκες, τα καταστήματα με είδη δώρων, τα καταστήματα ένδυσης, τα βιβλιοπωλεία και τα καφέ εξακολουθούν να συγκεντρώνονται γύρω στα 2100 Νότια και 1100 Ανατολικά, αν και η νέα εμπορική περιοχή Commons διαθέτει ορισμένες εθνικές αλυσίδες, όπως το Old Navy.

Δείπνο

Αγκώνας του Φιδιού
1063 Ε. 2100 S.
801-463-9393

Αυτό το αθλητικό μπαρ διαθέτει 32 μπύρες στη βρύση και 25 τηλεοπτικές οθόνες που δείχνουν κάθε αληθινή αθλητική εκδήλωση. Το Fiddler's Elbow σερβίρει εξαιρετική αμερικανική κουζίνα και πίτσα. Ο αγκώνας του Fiddler είναι γνωστός για τις πολτοποιημένες πατάτες με πρόσθετα συστατικά που αναμιγνύονται. Τα ενδύματα είναι $ 12- $ 25.


Michelangelo Ristorante
3005 S. Highland Dr.
801-466-0961

Το Michelangelo's είναι ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο (μη Ιταλό-Αμερικανικό) με χαλαρή εξυπηρέτηση και ζυμαρικά από γρατσουνιές. Τα ραβιόλια και τα ριζότα είναι ιδιαίτερα καλά. Οι συμμετοχές είναι $ 12- $ 30.


Κιότο
1080 Ε. 1300 S.
801-487-3525

Το Κιότο είναι ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα ιαπωνικά εστιατόρια του Salt Lake, με καλό σούσι, εξαιρετική tempura και δημοφιλή πιάτα teriyaki. Η ατμόσφαιρα και το προσωπικό που περιμένουν το κιμονό είναι όμορφο. Τα μερίδια είναι τεράστια, οπότε η κοινή χρήση είναι μια καλή ιδέα. Οι κρατήσεις συνιστώνται τα Σαββατοκύριακα. Οι γεύσεις κυμαίνονται από $ 15 έως $ 25.

Ζαχαροπλαστείο Σπίτι Μπάρμπεκιου
2207 S. 700 Ε.
801-463-4800

Αναμφισβήτητα το καλύτερο μπάρμπεκιου του Salt Lake σερβίρεται σε μια περιστασιακή ατμόσφαιρα. Τα νωτιαία νεύρα του μωρού πρόκειται να πεθάνουν και τα ψητά φασόλια είναι εξαιρετικά. Το στήθος, η καπνιστή γαλοπούλα και τα καπνιστά φτερά είναι υπέροχα. Οι γεύσεις κυμαίνονται από $ 8 έως $ 19.

Αναψυχή

Οι ευκαιρίες αναψυχής μέσα και γύρω από το Sugar House είναι σχεδόν πάρα πολλές για να αναφέρουμε. Το Sugar House Park είναι ένα από τα μεγαλύτερα και όμορφα πάρκα της πόλης. Άλλα σημεία αναψυχής στην περιοχή είναι ο ζωολογικός κήπος Hogle, το Πάρκο κληρονομιάς θέσεων, το Aviary Tracy, το αθλητικό συγκρότημα του Salt Lake City και το γήπεδο γκολφ Nibley Park.

Το μονοπάτι Shoreline Bonneville περνάει από τους πρόποδες στα ανατολικά του Sugar House, ενώ οι κάτοικοι του Sugar House έχουν εύκολη πρόσβαση στο φαράγγι του Millcreek. Η δασωμένη κοιλάδα Wasatch κατά μήκος του Emigration Creek είναι μια άγρια ​​απόδραση λίγα μόνο λεπτά από τους δρόμους της πόλης.

Εκδηλώσεις

Το Sugar House διοργανώνει ένα φεστιβάλ τέχνης, το οποίο περιλαμβάνει ένα από τα πιο δημοφιλή δείγματα της ημέρας ανεξαρτησίας στην πόλη, κάθε Σαββατοκύριακο του τέταρτου Ιουλίου στο Sugar House Park.

Κοινοτικές πληροφορίες

Ζαχαροπλαστείο Σπίτι Ζωή Blog
Εμπορικό Επιμελητήριο Sugar House
Εφημερίδα ζαχαροπλαστικής