Σκι και σνόουμπορντ στη δυτική Πενσυλβάνια

Θέρετρα σκι και καταστήματα κοντά στο Πίτσμπουργκ

Πολλοί άνθρωποι στη δυτική Πενσυλβάνια, όταν σκέφτονται το σκι ή το snowboarding, σκέφτονται αμέσως το Κολοράντο ή το Βερμόντ. Οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν τον θησαυρό των χώρων σκι που έχουμε στο δικό μας κατώφλι. Μέσα σε 100 μίλια από το Πίτσμπουργκ, υπάρχουν 8 χιονοδρομικά κέντρα, τα οποία είναι συνήθως ανοικτά μέχρι την 1η Ιανουαρίου, με μια εξαιρετική βάση χιόνι έτοιμη για σκι ή snowboard. Αυτά τα χιονοδρομικά κέντρα κυμαίνονται από μικρές φτηνές πλαγιές, όπως το πάρκο Boyce (με 150 πόδια κάθετο και εισιτήριο ανελκυστήρα $ 8), οι οποίες είναι ιδανικές για μάθηση (ή αναβάθμιση) στο σκι, στο χιονοδρομικό κέντρο Blue Knob με τη μεγαλύτερη κατακόρυφη πτώση και το πιο δύσκολο σκι την περιοχή, στο Seven Springs, ένα από τα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα στην Ανατολή.

Η περιοχή κοντά στη Δυτική Βιρτζίνια και τη Νέα Υόρκη προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για σκι μέσα σε λίγες ώρες οδήγησης.

Χιονοδρομικά κέντρα του Πίτσμπουργκ

(συμπεριλαμβανομένων των κοντινών χιονοδρομικών θέσεων στη Δυτική Βιρτζίνια και τη Νέα Υόρκη)

Blue Knob (Πενσυλβανία)

Blue Knob Το All Seasons Resort βρίσκεται ανάμεσα στις ψηλότερες κορυφές των βουνών Allegheny στο βορειοδυτικό άκρο της κομητείας Bedford, Pennsylvania, περίπου 2 ώρες από την Ουάσιγκτον, τη Βαλτιμόρη και το Πίτσμπουργκ.

Boyce Park (Πενσυλβανία)

Αυτή η μικρή πλαγιά σκι που βρίσκεται στο Monroeville, Pennsylvania, δεν έχει τη γοητεία ή τα κάθετα πόδια ορισμένων από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής, αλλά είναι φτηνή και πολύ κοντά στο Πίτσμπουργκ. Ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεφύγετε για λίγες ώρες σκι.

Canaan Valley (Δυτική Βιρτζίνια)

Ένα χιονοδρομικό τοπίο χειμώνα σκι και snowboarding σας περιμένει σε αυτό το χιονοδρομικό θέρετρο που βρίσκεται στα πανέμορφα βουνά της Δυτικής Βιρτζίνια.

Η κρυμμένη κοιλάδα (Πενσυλβανία)

Ένα καλό μείγμα αρχάριου, ενδιάμεσου και προηγμένου εδάφους, καθώς και το σπουδαίο πρόγραμμα σχολικών σκι για παιδιά, καθιστούν εύκολο να καταλάβετε γιατί η Hidden Valley είναι ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα της Μεσογείου .

Holiday Valley ( Νέα Υόρκη )

52 πίστες και 13 ανελκυστήρες, σε συνδυασμό με τη διασκέδαση του Village of Ellicottville κάνουν την Holiday Valley εξαιρετικό μέρος για κάποια χειμωνιάτικη διασκέδαση. Βρίσκεται ακριβώς πέρα ​​από τα σύνορα στη δυτική Νέα Υόρκη.

Kissing Bridge (Νέα Υόρκη)

Βρίσκεται στη διάσημη ζώνη χιονιού της Δυτικής Νέας Υόρκης και προσφέρει 36 χιονοδρομικές πίστες που εξυπηρετούνται από εννέα ανελκυστήρες, δύο καταφύγια βάσης και πολλά νυχτερινά σκι.

Βουνό Laurel (Πενσυλβανία)

Το σπίτι της διάσημης κατώτερης πλαγιάς Wildcat, Laurel Mountain βρίσκεται μέσα σε 493 στρέμματα του Laurel Mountain State Park στο νότιο-κεντρικό Pennsylvania.

Mount Pleasant του Εδιμβούργου (Πενσυλβανία)

Παλαιότερα γνωστό ως Mountain View, αυτό το μικρό χιονοδρομικό κέντρο της Πενσυλβανίας στην κομητεία Erie προσφέρει σωλήνες χιονιού και οκτώ πλαγιές και μονοπάτια για σκι και σνόουμπορντ.

Mystic Mountain (Πενσυλβανία)

Το παγκοσμίου φήμης θέρετρο Nemacolin Woodlands Resort and Spa εξασφάλισε τη θέση του ως προορισμό όλο το χρόνο όταν άνοιξε το Mystic Mountain. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο μετά από μια μέρα σκι από το να χαϊδεύετε σε ένα σπα!

Peek 'N Peak (Νέα Υόρκη)

Σε μια γοητευτική ομορφιά, τα ορόσημα της Peek's Peak είναι υποδηλώσιμα για ένα γραφικό ευρωπαϊκό χωριό. Έχουν 27 μονοπάτια κατωφέρεια και χιλιόμετρα από το έδαφος για να προκαλέσουν κάθε επίπεδο σκιέρ.

Επτά Πηγές (Πενσυλβανία)

Η μεγαλύτερη περιοχή σκι της Πενσυλβανίας, το Seven Springs, ονομάστηκε για μια παλαιά ιδιοκτησία περιγράφοντας τη γη ως "κομμάτι ιδιοκτησίας με επτά πηγές πάνω της". Βρίσκεται στα βουνά Laurel της Πενσυλβάνια, αυτό το δημοφιλές ορεινό θέρετρο της Πενσυλβανίας είναι κάτι περισσότερο από απλώς ένας προορισμός σκι.

Χιονοπέδιλα (Δυτική Βιρτζίνια)

Είναι γνωστό για το μεγάλο χιόνι, το δημοφιλές αυτό θέρετρο διαθέτει νέο έδαφος, νέους ανελκυστήρες, νέα υπαίθρια προγράμματα περιπέτειας και ένα νέο χωριό.

Timberline (Δυτική Βιρτζίνια)

Φωλιασμένο σε μια γραφική κοιλάδα των Άλπεων, ψηλά στα βουνά Allegheny της Δυτικής Βιρτζίνια, το Timberline είναι γνωστό για την άφθονη φυσική του χιονόπτωση (πάνω από 150 'κάθε σεζόν). Και τα 35 μονοπάτια είναι ανοιχτά τόσο για σκιέρ όσο και για αναβάτες.

Willowbrook (Πενσυλβανία)

Η μικρή περιοχή σκι Willowbrook κοντά στο Belle Vernon κάνει ένα υπέροχο ημερήσιο ταξίδι για τους κατοίκους της περιοχής του Πίτσμπουργκ. Χαμηλό σκι κοντά στο σπίτι!

Wisp (Μέριλαντ)

Το Ski Magazine αξιολόγησε την περιοχή Wisp Ski Area, στην περιοχή Garrett, MD, ανάμεσα στα 80 κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα του έθνους.

Σκι Κλέφτες & Προσφορές

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε σκι, τότε το Pennsylvania Ski Area Association προσφέρει το πρόγραμμα "Χιόνι Pass" για τους Pennsylvania τέταρτες γκρέιντερ, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν έως και 64 ημέρες σκι ή snowboarding σε 21 συμμετέχοντα χιονοδρομικά κέντρα της Πενσυλβανίας για μόλις $ 10,00!