Μάθετε για το σκι στο Κολοράντο τον Ιανουάριο

Νέα για το σκι και την επιβίβαση; Εδώ είναι μερικές ειδικές μόνο για σας

Newbies στις πίστες του σκι, τον Ιανουάριο είναι για σένα.

Ο Ιανουάριος είναι "Μάθε να Μήνας Σκι και Σνόουμπορντ", όταν χιονοδρομικά κέντρα γύρω από το έθνος κάνουν επιπλέον προσπάθειες για να φτάσουν σε νέα, κουνιστό κουνελάκια χιόνι και να τους μετατρέψουν σε άγριες γάτες χιονιού. Ως μέρος της γιορτής, μπορείτε να βρείτε ειδικές τάξεις και προσφορές για αρχάριους σκιέρ.

Παγκόσμιο ρεκόρ μάθημα σκι

Το 2016, για παράδειγμα, 160 διαφορετικά χιονοδρομικά κέντρα σε ολόκληρο το έθνος συγκροτήθηκαν για να προσφέρουν ξεχωριστά ξεχωριστά μαθήματα σκι και snowboard για αρχάριους την ίδια ώρα και ημέρα στις αντίστοιχες ζώνες ώρας τους.

Ο στόχος: να ορίσετε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο μάθημα σκι και snowboard (που διδάσκεται χωριστά, φυσικά) στην ιστορία.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που χιονοδρομικά κέντρα επιχείρησαν μια τέτοια συντονισμένη προσπάθεια. Οι διοργανωτές εκδηλώσεων αναμένουν περισσότερους από 500 αρχάριους να πάρουν το πρώτο τους μάθημα ταυτόχρονα, κερδίζοντας το μόνιμο ρεκόρ ενός αγώνα για τα μαθήματα σκι ή σνόουμπορντ.

Δεκατέσσερα θέρετρα του Κολοράντο δεσμεύτηκαν για την αιτία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου Max De Filippis.

Οι τοποθεσίες στο Κολοράντο που συμμετείχαν περιελάμβαναν: Keystone Resort, Winter Park Resort, Βουνό Χαλκού, Beaver Creek, Buttermilk, Sunlight Mountain Resort, Powderhorn, Arapahoe, Breckenridge, Vail Mountain, Steamboat Sky & Resort, Snowmass, Crested Butte Nordic Centre και Wolf Creek.

Οι διοργανωτές προσπάθησαν να κατακτήσει το ρεκόρ το 2017.

Μάθετε να κάνετε σκι στο Κολοράντο

Ακόμη και αν δεν είστε μέρος μιας προσπάθειας παγκόσμιου ρεκόρ, ο Ιανουάριος είναι ακόμα ο επίσημος μήνας για να μάθετε να κάνετε σκι.

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας διαφορετικά προγράμματα εκεί έξω για να σας διδάξουμε: