Τα καλύτερα αυθεντικά αξιοθέατα ninja στην Ιαπωνία

Οι νίντζιες ήταν γνωστοί ως μυστηριώδεις μαχητές σε σκούρα ενδύματα που εκπαιδεύονται σε πολεμικές τέχνες, κατασκοπεία, δολοφονία και εξαπάτηση και ευτυχώς υπάρχουν πολλά τουριστικά σημεία στην Ιαπωνία όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την κουλτούρα και την ιστορία αυτής της κατηγορίας Ιαπωνικού πολεμιστή.

Από την εποχή των φεουδαρχών, τα νίντζα ​​της Ιαπωνίας έχουν μυστικοποιήσει ντόπιους και αλλοδαπούς με τις συγκαλυμμένες μεθόδους πολέμου και τους αυστηρούς κανόνες της μάχης και της τιμής. Πιθανώς χρονολογείται μέχρι τον 12ο αιώνα, η αντίληψη αυτής της μισθοφορικής τάξης επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από το λαογραφικό παρά από το ιστορικό γεγονός, οδηγώντας σε μια ψευδή αντίληψη των νίντζα ​​ως εκείνων που έχουν ειδικές ικανότητες όπως αόρατο και αφέλεια.

Είτε είστε οπαδός μουσείων γεμάτα αρχαία αντικείμενα είτε προτιμάτε να βυθιστείτε σε θεματικά πάρκα και σπίτια ninja, οι παρακάτω τοποθεσίες προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από τουριστικά αξιοθέατα ninja στην Ιαπωνία. Από το μουσείο Iga-ryu Ninja στο νομό Mie έως το σπίτι Ninja Trick στο νομό Shiga, εξερευνήστε την παρακάτω λίστα και σχεδιάστε τις επόμενες διακοπές σας στην Ιαπωνία.