Το εστιατόριο Abracadabra είναι ένα υπέροχο κομμάτι του Santurce

Γιατί πρέπει να δείτε αυτό το μοναδικό εστιατόριο του Σαν Χουάν

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θέλουν να περάσουν κάποιο χρόνο στο Santurce . Αυτό το μπλε κολάρο, μποέμικη γειτονιά δεν διαθέτει ξενοδοχεία πολυτελείας, παραλιακή πρόσβαση ή καζίνο. Αυτό που έχει είναι μερικά από τα καλύτερα μουσεία του Πουέρτο Ρίκο, ένα εξαιρετικό θέατρο κέντρο τέχνης, πολλά δροσερά μπαρ, και hangouts, καθώς και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια San Juan έχει να προσφέρει.

Από τις πολλές καταπληκτικές επιλογές για φαγητό από τη La Plaza del Mercado μέχρι τη La Casita Blanca , υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο και νόστιμο για να ανακαλύψετε αυτή τη γειτονιά.

Μια άλλη προσθήκη στη λίστα είναι το Abracadabra Counter Cafe. Βρίσκεται σε μια αλλιώς αδιαφανή γωνία της λεωφόρου Ponce de León, το Abracadabra θα προσελκύσει το βλέμμα σας το Σαββατοκύριακο για έναν απλό λόγο. είναι ο τόπος όπου οι γραμμές των ανθρώπων περιμένουν υπομονετικά για ένα τραπέζι.

Αλήθεια με το όνομά του, Abracadabra είναι ένα μέρος όπου συμβαίνει μαγεία. Η σκηνή στη μακρινή γωνιά φιλοξενεί πολυάριθμες εκδηλώσεις, από μαγικά κόλπα για να σύρετε βασίλισσες. Οι κίτρινοι και οι λευκοί τοίχοι είναι επικαλυμμένοι με φωτογραφίες vintage, οι οποίες συνοδεύονται από ζωγραφισμένα λευκά πρόσωπα κουνελιών. Ο πάγκος συνήθως είναι επενδεδυμένος με γευσιγνώστες και τα φιλικά, χαλαρά δροσερά στελέχη ανάμεσα στα τραπέζια με ένα χαλαρό ρυθμό και μια μικρή σκάλα οδηγεί σε ένα δωμάτιο στο δεύτερο όροφο που μοιάζει με σαλόνι, όπου θα μπορούσατε να περάσετε με ευχαρίστηση λίγες ώρες με ένα φλυτζάνι δύο από τους εξαιρετικούς καφέ Hacienda San Pedro.

Απλή και ικανοποιητική

Φυσικά, δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα που τραβά τους ανθρώπους εδώ. το φαγητό είναι εξαιρετικό και σε μια πόλη όπου το brunch δεν είναι το πιο συνηθισμένο γεύμα για να βρείτε, τα βραδινά σαββατοκύριακα στο Abracadabra είναι ευπρόσδεκτα και κατανοητά δημοφιλή.

Ξεκινήστε με μια μιμόζα στο σπίτι, την οποία μπορείτε να απολαύσετε με τον παλιομοδίτικο τρόπο, με χυμό πορτοκαλιού ή με χυμό ταμάριντ, πάθος καρπού ή σάλτσα . Για τους μη πότες, το σπιτικό αφρώδες τζίντζερ είναι εξαιρετικό.

Μετά από αυτό, δοκιμάστε μια από τις καλύτερες ομελέτες στο San Juan: το "Veggie Luv", με σπανάκι, κόκκινο κρεμμύδι, μανιτάρια, αποξηραμένες από τον ήλιο ντομάτες και βασιλικό - ένα αφράτο, υγιεινό και σχεδόν τέλειο πιάτο για brunch.

Ή μπορείτε να δοκιμάσετε τα "Μαγικά κέικ", τα οποία είναι διαθέσιμα απλά ή χωρίς γλουτένη, με ή χωρίς φρέσκα φρούτα, και το σημαντικότερο, με ή χωρίς Nutella. Μπορείτε επίσης να πάρετε γαλλικό τοστ με ή χωρίς φρούτα και Nutella επίσης. Οι μερίδες είναι μικρότερες από τις τυπικά μαζικές μερίδες που σερβίρονται στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα δεν στερούνται γεύσης.

Περισσότερα από το μπρούντζινο φαγητό

Μια άλλη επιλογή γεύματος είναι μια επιλογή από paninis. Η κλασική panini Provençal, φτιαγμένη με φρέσκο ​​μοτσαρέλα, βασιλικό, ντομάτα και ελαιόλαδο δεν είναι εξαιρετικά δημιουργική, αλλά τα συστατικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αν πάτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε για μεσημεριανό φαγητό falafel ή σολομό, veggie ή βιολογικό μπιφτέκι. Τα περισσότερα από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο Abracadabra προέρχονται από τοπικά προϊόντα και οργανικά.

Το Abracadabra απέχει πολύ από το πεπατημένο μονοπάτι του Condado , της Isla Verde και του Old San Juan . Αλλά αν θέλετε μια φέτα τοπικής ζωής και καθαρό, απλό και γευστικό φαγητό σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον, αξίζει τον κόπο.