Περιοχές San Juan: Οδηγός για το Santurce

Το Santurce είναι μια ενδιαφέρουσα γειτονιά, ένας συνδυασμός τσέπης με μπλε κολάρο, εξαιρετικά τοπικά hangouts και εστιατόρια και μερικά από τα καλύτερα πολιτιστικά κέντρα του νησιού. Κανείς δεν είναι ακριβώς σίγουρος πού θα σταματήσει το Condado και ότι ο Santurce θα αρχίσει, και κάποιοι λένε ότι το Condado είναι μέρος του Santurce. Εν πάση περιπτώσει, οι δύο γειτονιές αξίζουν να καλύπτονται ξεχωριστά, επειδή είναι τόσο πολύ διακριτές. Μας αρέσει το Santurce για την αίσθηση του κάτω σπιτιού, την ανεπιτήδευτη γοητεία του και τους κρυμμένους (και όχι τόσο κρυμμένους) θησαυρούς του.

Που να μείνω

Αλήθεια, δεν υπάρχει κανένας ισχυρός λόγος για να μείνετε στο Santurce αντί για το πιο προσιτό και γειτονικό Condado. Ωστόσο, αν επιμείνετε να πάρετε ένα δωμάτιο σε αυτόν τον τομέα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι το Best Western Hotel Pierre, ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ακίνητο σε χαμηλές τιμές. Δεν είναι κοντά στην παραλία και θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο ή ταξί για να πάρετε σχεδόν παντού, αλλά το ίδιο το ξενοδοχείο είναι καλή αξία για τα χρήματά σας.

Που να φάω

Το Santurce είναι το μέρος για να έρθετε για τοπική κουζίνα. Είτε αναζητάτε εφευρετική τροφή, καλλιτεχνική σύντηξη είτε παραδοσιακά κλασικά, θα βρείτε εξαιρετικά εστιατόρια στο Πουέρτο Ρίκο:

Προϋπολογισμός

Ακριβός

Τι να δείτε και να κάνετε

Το Santurce προσφέρει τρία φανταστικά πολιτιστικά meccas αφιερωμένα στις τέχνες:

Πού να ψωνίσετε

Για να ψωνίσετε στο Santurce, πρέπει να ξέρετε πού να πάτε. Δεν υπάρχουν μεγάλα εμπορικά κέντρα, αλλά η γειτονιά φιλοξενεί μερικούς από τους κορυφαίους σχεδιαστές του Πουέρτο Ρίκο:

Πού να βγείτε τη νύχτα

Όχι όλα τα μέρη του Santurce είναι ασφαλή τη νύχτα, και οι τουρίστες που έρχονται εδώ πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν προορισμοί νυχτερινής διασκέδασης που αξίζει να επισκεφθούν: