Ταινίες κάτω από τα αστέρια

Το Rio Rancho προσφέρει δωρεάν καλοκαιρινές ταινίες

Η πόλη του Rio Rancho προσφέρει δωρεάν φιλικές προς την οικογένεια ταινίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι ταινίες κάτω από τα αστέρια (Friday Night Flicks) διαθέτουν ταινίες που εμφανίζονται σε μια μεγάλη, φουσκωτή οθόνη την Παρασκευή το βράδυ. Όλες οι ταινίες έχουν βαθμολογία G ή PG. Το αλκοόλ και το κάπνισμα δεν επιτρέπονται. Όλες οι ηλικίες είναι ευπρόσδεκτες και τα γεγονότα είναι δωρεάν.

Οι ταινίες ξεκινούν το βράδυ στο Cabezon Park. Φέρτε μια κουβέρτα, αναδιπλούμενες καρέκλες και ένα καλάθι για πικνίκ με δείπνο και κάποιο ποπ κορν.

Θα διατίθενται υπνοδωμάτια. Το κάπνισμα και τα αλκοολούχα ποτά δεν επιτρέπονται. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Το Cabezon Park βρίσκεται στο 2307 Cabezon Blvd. και είναι προσβάσιμο από την οδό Unser Boulevard ή γήπεδο γκολφ.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, αστραπής ή ανέμων, οι ακυρώσεις ταινιών θα γίνουν μία ώρα πριν ξεκινήσει η ταινία. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (505) 891-5015 ή ελέγξτε online.

Φέρτε μια κουβέρτα και πτυσσόμενες καρέκλες, ένα καλάθι για πικνίκ και σνακ. Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος, οπότε αν είναι δυνατόν, σκεφτείτε το περπάτημα.

Ενημερώθηκε για το 2016.

Ημερομηνίες ταινιών:

Οι ταινίες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Βρείτε καλοκαιρινές ταινίες με μειωμένη κινητικότητα για παιδιά στο Albuquerque σε δύο τοποθεσίες με προβολές Τρίτης ή Τετάρτης ή μια επιλογή κινηματογραφιστικών ταινιών την Τρίτη .