Ιδέες διακοπών της Κεντρικής Αμερικής δύο εβδομάδων

Διακοπές της Κεντρικής Αμερικής: Απεριόριστη διασκέδαση σε περιορισμένο χρονικό διάστημα

Δύο εβδομάδες είναι αρκετά μεγάλη για μια αξέχαστη διακοπών στην Κεντρική Αμερική! Εάν θέλετε να δείτε πολλά σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια των επόμενων διακοπών σας, η Κεντρική Αμερική είναι ο τέλειος προορισμός.

Λόγω των σχετικά μικρών αποστάσεων της Κεντρικής Αμερικής μεταξύ των αξιοθέατων, δύο εβδομάδες είναι αρκετό χρονικό διάστημα για τους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν μια ποικιλία από αξιοθέατα σε μια κεντρική Αμερική διακοπές. Εδώ, έχουμε συντάξει αρκετά δοκιμασμένα και αληθινά δρομολόγια της Κεντρικής Αμερικής για να τα δείτε.

Ρυθμίστε τα όπως θέλετε. Ωστόσο, πάντα θυμηθείτε να υπολογίσετε το χρόνο ταξιδιού μεταξύ αξιοθέατα!

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις προς Κεντρική Αμερική

Θα είχατε καλύτερη Μπελίζ: Μπελίζ και Γουατεμάλα

Από την Καραϊβική cayes στα αρχαία ερείπια στο Tikal, αυτή η διαδρομή διακοπών της Κεντρικής Αμερικής είναι θαυμάσια ποικίλη και συναρπαστική.

Maya Magic: Γουατεμάλα και Ονδούρα

Επισκεφθείτε τις σύγχρονες πόλεις των Μάγια και τα αρχαία ερείπια των Μάγια, όλα σχετικά με τις διακοπές της Κεντρικής Αμερικής.

Η Πλούσια Ακτή: Κόστα Ρίκα

Μια γεύση από τις απολαύσεις της Κόστα Ρίκα, από τα ατμόσφαιρα σύννεφα μέχρι τις όμορφες παραλίες.

Το γραφικό νότο: Κόστα Ρίκα και Παναμάς

Μια διαδρομή διακοπών της Κεντρικής Αμερικής που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σκηνικά του κόσμου, καθώς και ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της ανθρωπότητας (το κανάλι του Παναμά).