Ταξιδέψτε στις μεξικάνικες συνοριακές πόλεις από την αμερικανική νοτιοδυτική

Διέλευση του συνόρου στο Μεξικό

Πόλη των συνόρων - πρέπει να πάτε;

Όταν βρίσκεστε στα Νοτιοδυτικά, είναι πολύ δελεαστικό να διασχίσετε τα σύνορα για ένα μικρό ψώνια και μεξικάνικο πολιτισμό. Η Sonora, το μεξικανικό μας κράτος στο Νότο, έχει μια διαφημιστική καμπάνια που τρέχει στην τηλεόραση και δελεάζει τους επισκέπτες να οδηγούν εύκολα τα σύνορα. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε και να καταχωρήσετε το αυτοκίνητό σας όταν διασχίζετε Sonora, προωθούν ... "Sonora Get It!"

Με ηλικιωμένους που ταξιδεύουν καθημερινά από την Yuma στους Algodones για οδοντιατρική φροντίδα, συνταγές και γυαλιά, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οκτώ πόλεις Sonoran έκαναν τη λίστα των 121 δήμων του Μεξικού με τη μεγαλύτερη βία κατά κεφαλήν.

Αλλά είναι οι τουριστικές περιοχές στο Μεξικό επικίνδυνες; Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, σε ένα άρθρο που καλύπτει το Spring Break στο Μεξικό, συμβουλεύει την κοινή λογική. "Ενώ η μεγάλη πλειοψηφία απολαμβάνει τις διακοπές χωρίς συμβάν, αρκετοί μπορεί να πεθάνουν, εκατοντάδες θα συλληφθούν και ακόμα περισσότερο θα κάνουν λάθη που θα μπορούσαν να τους επηρεάσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Χρησιμοποιώντας κάποια κοινή λογική θα βοηθήσει τους ταξιδιώτες να αποφύγουν αυτές τις δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Παρακολουθήστε για ειδοποιήσεις

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει ειδοποιήσεις ταξιδιού που μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τις περιοχές που πρέπει να αποφεύγονται. Εδώ είναι η ιστοσελίδα.

Συμβουλές ασφάλειας RV

Έχω φίλους που ταξιδεύουν με RV στο Μεξικό. Έχουν μια μεγάλη στιγμή, αλλά έχουν προσεκτικές λέξεις για τους άλλους. Συμβουλεύουν:

- Καραβάνι με άτομα που γνωρίζουν τη γλώσσα και τους ασφαλείς δρόμους.
- Αν καταρρεύσετε, βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι γνωρίζουν και μένουν μαζί σας.
- Αν η αστυνομία σταματήσει, πηγαίνετε μαζί τους στο αστυνομικό τμήμα, αλλά παίρνετε μαζί σας τις πινακίδες σας.

(για την αποφυγή κλοπής)

Υπάρχουν μερικά καλά άρθρα και πόροι για να διαβάσετε πριν προγραμματίσετε ένα ταξίδι RV στο Μεξικό. Ένα άρθρο περιλαμβάνει μια συνοπτική λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε και να φέρετε.

Οι φίλοι μου θεωρούν το Rolling Homes Press ως RV "βίβλο" τους όταν ταξιδεύουν στο Μεξικό. Ο ιστότοπός τους έχει επίσης μερικές μεγάλες πληροφορίες και ενημερώσεις στα βιβλία τους.



Συμβουλές Ασφαλείας Κοινής Αίσθησης για τον Επισκέπτη

- Μείνε σε ομάδες
- Μείνετε στη συνήθη τουριστική περιοχή (καταστήματα με είδη δώρων, εστιατόρια, ξενοδοχεία)
- Παρακολουθήστε το ποτό σας. Ένα άτομο που εμφανίζεται μεθυσμένο είναι ένας σίγουρος στόχος για κλοπή.
- Προσέξτε να ακολουθείτε τους νόμους. Μην πίνετε και οδηγείτε, χρησιμοποιείτε παράνομα ναρκωτικά, μεταφέρετε όπλα ή ναρκωτικά πέρα ​​από τα σύνορα κ.λπ.
- Να προσέχεις τον εαυτό σου. Φέρτε νερό πέρα ​​από τα σύνορα για να αποφύγετε την αφυδάτωση. Φοράτε αντηλιακό. Φέρτε μαζί σας μια λίστα με τις συνταγές και τις βασικές ιατρικές σας πληροφορίες.
- Έχετε γράψει μια επαφή έκτακτης ανάγκης και έναν αριθμό τηλεφώνου.
- Εάν χρειάζεστε βοήθεια, 911 υπηρεσία σε κινητά τηλέφωνα στις ΗΠΑ θα λειτουργήσει σε Puerto Penasco, San Carlos και Guaymas.
- Το προξενείο των ΗΠΑ στο Puerto Penasco. Κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του τηλεφώνου (01-631) 311-8150. Μετά από ώρες και Σαββατοκύριακα, καλέστε (01-631) 302-3342.
- Γνωρίστε τις ώρες του σημείου διέλευσης των συνόρων σας. Δεν είναι όλα ανοιχτά 24 ώρες.

Βία στη Sonora

Οκτώ πόλεις του Sonoran έκαναν τη λίστα των 121 μεξικανικών δήμων με τη μεγαλύτερη βία κατά κεφαλή:

8. Σαν Λουίς Ρίο Κολοράντο
17. Agua Prieta
19. Nogales
50. Ciudad Obregón
63. Navojoa
76. Hermosillo
89. Caborca
92. Γκουαϊμάς

Πηγή: Secretaría del Desarrollo Social de Μεξικό όπως δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ

Οι επισκέπτες της παραμεθόριας περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων όπως η Τιχουάνα, η Ciudad Juarez, η Nuevo Laredo, η Nogales, η Reynosa και ο Matamoros, πρέπει να παραμείνουν σε επιφυλακή και να γνωρίζουν το περιβάλλον τους ανά πάσα στιγμή.

Ενώ αυτό είναι ένα επίσημο κεφάλι επάνω, δεν είναι αυτή η καλή συμβουλή για οποιαδήποτε μεγάλη πόλη ή περιοχή όπου το ποσοστό εγκληματικότητας είναι υψηλότερο από το μέσο όρο; Υπάρχουν περιοχές του Φοίνιξ και άλλες πόλεις της Νοτιοδυτικής όπου δεν θα ταξίδευα εκτός από άλλους και στο φωτεινό μεσημέρι.

Περισσότερο...

Έγγραφα για τουριστικά ταξίδια στα σύνορα του Μεξικού

Από την 1η Ιουνίου 2009, οποιοσδήποτε υπήκοος των ΗΠΑ που επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Μεξικό μέσω λιμένα εισόδου, πρέπει να παρουσιάσει ένα αμερικανικό διαβατήριο ή ένα πιστοποιητικό γέννησης των ΗΠΑ μαζί με έγκυρη ταυτότητα της κυβέρνησης, όπως άδεια οδήγησης. Τα διαβατήρια και οι κάρτες διαβατηρίων θα γίνουν η μόνη αποδεκτή μορφή αναγνώρισης από την 1η Ιουνίου 2009. Εναλλακτικά, οι κάρτες διαβατηρίων θα είναι διαθέσιμες από την άνοιξη του 2008 για τους πολίτες των ΗΠΑ που δεν ταξιδεύουν αεροπορικώς ή με θαλασσινό νερό και απλά διασχίζουν τα σύνορα περιστασιακά. Το κόστος θα είναι $ 45 έναντι $ 97 για ένα διαβατήριο.

Εκτός από τις μετακινήσεις προς τη χερσόνησο Baja, οι τουρίστες που επιθυμούν να ταξιδέψουν πέρα ​​από τη συνοριακή ζώνη με το αυτοκίνητό τους πρέπει να λάβουν προσωρινή άδεια εισαγωγής ή κίνδυνο να κατασχέσουν το αυτοκίνητό τους από μεξικανούς τελωνειακούς υπαλλήλους.

Σας συνιστούμε να έχετε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας έτσι ώστε να έχετε μαζί σας τον αριθμό του διαβατηρίου σας, ακόμη και αν περάσετε τα σύνορα με το διαβατήριό σας. Εάν μένετε μια μέρα στην άλλη, μπορεί να είναι συνετό να κρατήσετε το διαβατήριό σας σε ένα ασφαλές ξενοδοχείο και να το μεταφέρετε για να αντιγράψετε μαζί σας στο πορτοφόλι ή στο πορτοφόλι σας.

Εάν σχεδιάζετε να μείνετε λίγο στο Μεξικό, η Kathleen, ο Ταξιδιωτικός συγγραφέας και ο οδηγός μας, έχει μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το σχεδιασμό του ταξιδιού σας στο Μεξικό.

Όταν πηγαίνετε πέρα ​​από τα σύνορα

Αφού διαβάσετε όλα αυτά, ίσως να μην θέλετε να πάτε πέρα ​​από τα σύνορα, αλλά αν δεν το χάσετε, θα χάσετε μια γεύση από το Μεξικό που είναι πολύχρωμο και διασκεδαστικό. Εάν μένετε στις κύριες τουριστικές περιοχές, επισκεφθείτε τη μέρα και επιστρέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από αργά το βράδυ, θα πρέπει να περάσετε υπέροχα. Φυσικά, παρακολουθήστε τις ειδήσεις και τις προειδοποιήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών και ακολουθήστε τους κανόνες.

Μην κρίνετε τις συνοριακές πόλεις σύμφωνα με τα πρότυπα των ΗΠΑ. Θα δείτε ένα διαφορετικό βιοτικό επίπεδο. Περιμένετε και απολαύστε το γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια ξένη χώρα, μόλις μερικά βήματα μακριά από το δικό σας.

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το φαγητό και το ποτό. Εάν τρώτε σε ένα εστιατόριο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κολλήσει σε μαγειρεμένα φαγητά. Αποφύγετε τα φρούτα και τα λαχανικά και τα πιάτα που παρασκευάζονται με κρέμα και γάλα (μπορεί να είναι ή όχι παστεριωμένο). Αποφύγετε πάγο στα ποτά σας. Μια σόδα, μπύρα ή ποτήρι κρασί θα ήταν μια καλή επιλογή για να πιείτε κάτι με το γεύμα σας.

Όταν ψωνίζετε σε αγορές ή μικρά καταστήματα, προσφέρετε τη μισή τιμή ή την τιμή που διαπραγματεύεστε από εκεί. Αναμένεται ότι θα διαπραγματευτείτε. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την ποιότητα. Αυτό που μπορεί να φανεί ότι είναι χρυσός ή ασήμι μπορεί απλά να σας απογοητεύσει μόλις γυρίσετε πίσω στα σύνορα!

Γνωρίστε και ακολουθήστε τα τελωνειακά όρια και δηλώστε τι έχετε αγοράσει. Υπάρχουν όρια στα τσιγάρα και το αλκοόλ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους κανόνες πριν πάτε για ψώνια. Το Student Travel έχει περισσότερα για αυτό το θέμα. (Μην επαναφέρετε ένα πορτοφόλι θαλάσσιας χελώνας, για παράδειγμα!)

Περισσότερο...

Αριζόνα

Douglas, AZ - Agua Prieta, Sonora, Μεξικό
Λιμάνι εισόδου πληροφοριών
Naco, AZ - Naco, Sonora, Μεξικό
Nogales, AZ - Nogales, Sonora, Μεξικό
Sasabe AZ - Sasabe, Sonora, Μεξικό
Lukeville, ΑΖ - Sonoyta, Sonora, Μεξικό
Σαν Λουίς, ΑΖ - Σαν Λούις Ρίο Κολοράντο, Σονόρα, Μεξικό
Andrade, Καλιφόρνια (κοντά στο Yuma, AZ) - Algodones, Baja California, Μεξικό

Νέο Μεξικό
Antelope Wells
Σάντα Τερέζα
Κολόμβος

Τέξας

Amarillo
Μπράουνσβιλ / Λος Ιντιός
Del Rio / φράγμα Amistad
Eagle Pass Eagle Pass, Ιστοσελίδα του Τέξας
Πόλη του Piedras Negras, ιστοσελίδα του Μεξικού.


Ελ Πάσο (Λιμάνι υπηρεσιών) Πόλη του Ελ Πάσο, Ιστοσελίδα του Τέξας.
Hidalgo / Pharr
Port Comfort Lavaca Point
Presidio
Progreso
Ρίο Γκράντε Σίτι / Λος Εβανός
Φράγμα Ρώμης / Falcon
Sabine