Η φλύαρα του Μπρούκλιν έρχεται στο Ουίλιαμσμπουργκ τις Κυριακές

Από τον Απρίλιο του 2008, οι ιδρυτές του Brownstoner.com (ένα blog της κοινότητας του Μπρούκλιν) διοργάνωσαν το Brooklyn Flea, μια γιγαντιαία αγορά ψύλλων για τα Σαββατοκύριακα, που περιλαμβάνει πάνω από 150 πωλητές "αντίκες, vintage είδη ένδυσης, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, τρόφιμα, ποδήλατα, περισσότερο." Η πρώτη αγορά ξεκίνησε στο Fort Greene και έκτοτε επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει μια δεύτερη θέση στην αγορά, η οποία διεξήχθη εποχιακά σε εξωτερικούς χώρους, στο Ουίλιαμσμπουργκ.

Μεγάλες απόψεις

Όχι μόνο το εξωτερικό Williamsburg Κυριακή Brooklyn Flea διαθέτει πολλούς πωλητές που πωλούν τόσο τα τρόφιμα και τα εμπορεύματα, η ίδια η περιοχή, που βρίσκεται στις όχθες του East River, έχει εντυπωσιακή θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν.

Το Flea βρίσκεται ανάμεσα στο Northside Pier και το Park και στο East River Park, προσφέροντας στους επισκέπτες αρκετό χώρο για να χαλαρώσουν.

Προμηθευτές

Περίπου το 75% των Brooklyn Flea πωλητές είναι vintage πωλητές - ρούχα, παπούτσια και τσάντες, κυρίως για τις γυναίκες. Χειροποίητα κοσμήματα, χειροποίητα ρούχα και χειροτεχνίες είναι επίσης καλά εκπροσωπούνται. Στο πίσω μέρος της αγοράς (πιο κοντά στον Ανατολικό ποταμό) θα βρείτε μια ομάδα πωλητών επίπλων με φανταστικά vintage κομμάτια, από γραφεία έως ερμάρια έως εκκεντρικά ρολόγια και λάμπες. Οι μεγαλύτεροι πωλητές (που πωλούν ρούχα και παπούτσια) είναι οι βασικοί άξονες της αγοράς ψύλλων, αλλά υπάρχει μια δίκαιη αλλαγή καθώς οι νέοι πωλητές έρχονται και πηγαίνουν.

Ανεσεις

Οι περισσότεροι πωλητές δέχονται μόνο μετρητά και υπάρχει ATM κοντά στη βόρεια είσοδο για την εξυπηρέτησή σας. Μερικοί, ωστόσο, δέχονται πιστωτικές κάρτες υπό την προϋπόθεση ότι θα πρέπει τότε να σας χρεώσουν φόρο επί του στοιχείου. Ένα μειονέκτημα για την υπαίθρια αγορά είναι ότι δεν υπάρχουν μπάνια ή αποδυτήρια.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί πωλητές τροφίμων - παραλείψτε έτσι το brunch και φεύγετε!

Να γίνει Πωλητής

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την πώληση αντί για την αγορά, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε πωλητής στο Brooklyn Flea, είτε στο Fort Greene είτε στη θέση Williamsburg. Απλά επισκεφθείτε το www.brooklynflea.com και κάντε κλικ στην καρτέλα "Πώληση".

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα ή μπορείτε να στείλετε e-mail με το ερώτημα.

Κατευθύνσεις

Αν έρχεστε από το Μανχάταν, πάρτε το L Train στην Bedford Avenue. Έξοδος στη βόρεια 7η οδό, συνεχίστε νότια στη λεωφόρο Bedford στη βόρεια 6η οδό. Πάρτε το δικαίωμα στη Βόρεια 6η οδό. Περάστε το Berry, στη συνέχεια στο Wythe, κατόπιν στη λεωφόρο Kent. Η Μπρούκλιν Flea κάθεται στην όχθη του Ανατολικού Ποταμού, κρυμμένη πίσω από δύο μεγάλες συγκυριαρχίες.

Αν έρχεστε από το Μπρούκλιν ή τους Κουίνς, πάρτε το Τραίνο G στο Νασάου. Έξοδος στη λεωφόρο Bedford, συνεχίστε νότια στο Bedford (θα περάσετε από το πάρκο McCarren) στη Βόρεια 6η οδό. Βγείτε δεξιά στη Βόρεια 6η οδό και συνεχίστε την Ανατολή προς το νερό. Περάστε το Berry, στη συνέχεια στο Wythe, κατόπιν στη λεωφόρο Kent. Η Μπρούκλιν Flea κάθεται στην όχθη του Ανατολικού Ποταμού, κρυμμένη πίσω από δύο μεγάλες συγκυριαρχίες.