Πώς να πάτε στη Ρωσία - Πώς θα φτάσω στη Ρωσία;

Η Ρωσία είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να επισκεφτείς και πολλοί άνθρωποι έχουν μάλιστα πει για μένα "Θα ήθελα πολύ να πάω στη Ρωσία μια μέρα". Αλλά μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό να σχεδιάσετε πραγματικά το ταξίδι, και έτσι για πολλούς ανθρώπους που πηγαίνουν στη Ρωσία παραμένει απλώς μια ευχή και όχι μια πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι δεν είναι πραγματικά δύσκολο να πάτε στη Ρωσία - ή τουλάχιστον όχι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Εδώ είναι ο πλήρης οδηγός σας για ένα εύκολο και ασφαλές ταξίδι στη Ρωσία:

Πριν φύγεις:

Πριν πάτε στη Ρωσία, μάθετε πού θέλετε να πάτε και για πόσο καιρό. Στη συνέχεια, βρείτε τον εαυτό σας ένα αξιόπιστο πρακτορείο ταξιδίων και να ξεκινήσετε για να πάρετε μια ρωσική βίζα . Αυτό είναι το πιο σημαντικό - και συχνά πιο αποθαρρυντικό - βήμα για την επίσκεψη στη Ρωσία και γι 'αυτό είναι σημαντικό να το πετύχουμε το συντομότερο δυνατόν. Μόλις έχετε υποβάλει την αίτησή σας για βίζα (δεν είναι πραγματικά τρομακτικό), μπορείτε να προχωρήσετε με όλους τους άλλους σχεδιασμούς ταξιδιών σας.

Να φτάσετε εκεί:

Αεροπορικώς: Μπορείτε να πετάξετε στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη από τα περισσότερα μεγάλα αεροδρόμια. Η μετάβαση σε άλλες ρωσικές πόλεις δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν υπάρχει απευθείας πτήση από το κοντινότερο αεροδρόμιο (όπως για παράδειγμα στο Μουρμάνσκ ), μπορείτε συνήθως να πετάξετε στη Μόσχα και από εκεί να πάρετε μια πτήση. Εάν πρόκειται να το κάνετε αυτό, ωστόσο, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα αεροδρόμια από τα οποία πετάτε - η μετάβαση από τη μια στη άλλη στη Μόσχα μπορεί να είναι δύσκολη.

Συμβουλή: Εάν θέλετε να ταξιδέψετε στην Ευρώπη ούτως ή άλλως, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις μικρές τοπικές αεροπορικές εταιρείες όπως οι Germanwings και Rossiya Airlines, οι οποίες μερικές φορές έχουν πολύ φτηνές πτήσεις προς τη Ρωσία. Μπορείτε επίσης να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες επιλογές, εάν είστε σε προϋπολογισμό ...

Με τρένο: Δύο τρένα (τρένο μιας ημέρας και μία διανυκτέρευση) κινούνται από το Βίλνιους, τη Λιθουανία έως το Σαιντ.

Petersburg. Μπορείτε επίσης να πάρετε τρένο στην Αγία Πετρούπολη από το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Μπορείτε να φτάσετε στη Μόσχα με τρένο από τη Ρίγα της Λετονίας.

Εντός της Ρωσίας, μπορείτε (και θα πρέπει, εκτός αν είστε πολύ σφιχτά εγκαίρως) να ταξιδέψετε οπουδήποτε με το τρένο. Εάν πηγαίνετε στη Σιβηρία στα ανατολικά, ίσως δεν έχετε άλλη επιλογή, καθώς οι πτήσεις μπορεί να είναι σπάνιες και απαγορευτικά δαπανηρές.

Με λεωφορείο: Από τη Ρίγα (Λετονία), μπορείτε να πάρετε ένα φθηνό λεωφορείο για την Αγία Πετρούπολη. Χρειάζονται περίπου 11 ώρες.

Διαμονή:

Όταν κάνετε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο, να έχετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές για κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη. Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό - ή απλά να αισθάνεστε για μια περιπέτεια - σκεφτείτε να επιλέξετε μια εναλλακτική λύση στο ξενοδοχείο αντί.

Πού να πάτε:

Σκεφτείτε πού θέλετε να πάτε στη Ρωσία και γιατί. Ενώ η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη είναι οι προφανείς επιλογές, υπάρχουν τόσα άλλα μέρη που μπορείτε να ανακαλύψετε αν πάρετε λίγο περισσότερο χρόνο για να τα βρείτε. Ανατρέξτε στον οδηγό αυτό στις καλύτερες πόλεις των σπουδαστών στη Ρωσία για ταξίδια διασκέδασης. ή να δείτε αυτούς τους άλλους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στη Ρωσία. Εάν ταξιδεύετε το χειμώνα, σκεφτείτε να πάτε σε μια πιο ζεστή περιοχή της Ρωσίας , εκτός αν πιστεύετε πραγματικά ότι είστε έτοιμοι να πολεμήσετε τον περίφημο ρωσικό χειμώνα.

Συμβουλές επιβίωσης:

Ταξίδι προϋπολογισμού: Δεν χρειάζεται να σας πω ότι το ταξίδι προϋπολογισμού μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το είδος από όπου μπορείτε να αγοράσετε ευκολία και απλότητα.

Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψετε μέσω της Ρωσίας με προϋπολογισμό. Ελέγξτε αυτές τις συμβουλές ταξιδιού του προϋπολογισμού της Ρωσίας πριν πάτε.

Γλώσσα: Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε το ταξίδι σας στη Ρωσία (ή οπουδήποτε, πραγματικά) πιο εύκολο είναι να μάθετε κάποια ρωσικά λόγια και φράσεις προτού να πάτε. Εάν θέλετε να ταξιδεύετε στη Ρωσία περισσότερο, πηγαίνετε σε απομακρυσμένες περιοχές ή απλά γνωρίστε καλύτερα τη χώρα και τον πολιτισμό, θα πρότεινα να μάθετε το αλφάβητο και να πάρετε κάποια επιπλέον μαθήματα ρωσικής γλώσσας.

Τι πρέπει να κάνετε: Το ταξίδι είναι κρατημένο; Ελέγξτε αυτά τα βασικά στοιχεία συσκευασίας της Ρωσίας, όταν είστε έτοιμοι να πάτε. Απολαμβάνω!