Η Juneyao Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία έκπτωσης που εξυπηρετεί την Κίνα με έδρα τη Σαγκάη

Η ηπειρωτική Κίνα διαθέτει μεγάλο αριθμό εγχώριων αεροπορικών εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες σε όλη τη χώρα. Μερικές φορές δεν έχετε επιλογή στις επιλογές κράτησης, αλλά μερικές φορές το κάνετε. Αν το κάνετε, είναι ωραίο να γνωρίζετε κάτι σχετικά με την αεροπορική εταιρεία που ίσως πετάτε.

Η Juneyao Airlines είναι αερομεταφορέας με έδρα τη Σαγκάη. Λειτουργεί πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο Shanghai Hong Qiao (κωδικός αεροδρομίου SHA) και το διεθνές αεροδρόμιο Shanghai Pudong (κωδικός αεροδρομίου PVG).

Ο κωδικός αεροπορικής εταιρείας Juneyao είναι HO.

Έχω χρησιμοποιήσει την Juneyao Airlines για να πετάξει από τη Σαγκάη στο Κουνμίνγκ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στο Νταλί και το Ξιζού. Ακολουθεί μια επισκόπηση της υπηρεσίας Juneyao που παρέχεται.

Έλεγχος με τον Juneyao

Η υπηρεσία check-in στις εγχώριες αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα είναι τριχωτή στην καλύτερη περίπτωση, το χάος στο χειρότερο. Ενώ οι γραμμές προορίζονται να σχηματίσουν, υπάρχει πολλή jostling και pushing συνεχίζεται. Και ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις βάρους, μοιάζει με όλους τους άλλους που κάνουν check-in, χωρίς να υπερβαίνουν το όριο. Ωστόσο, όλα λειτουργούν με κάποιο τρόπο.

Το check-in μας στο Juneyao προχώρησε σχετικά ομαλά παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια ομάδα. Μας δόθηκαν καθίσματα μαζί και η υπηρεσία κυρία δεν φαίνεται να διέκοψε το αίτημά μας να μείνουμε μαζί.

Προσέλευση με τον Juneyao

Η επιβίβαση στο αεροπλάνο Juneyao στη Σαγκάη ήταν ομαλή και εύκολη. Πληρώνει για να είναι επικεφαλής της γραμμής επιβίβασης στις εσωτερικές πτήσεις για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε χώρο εναέριου διαμερίσματος. (Αυτό ισχύει για οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία που πετάτε στην Κίνα.)

Υπάρχει μια ονομαστική προσπάθεια να επιτραπεί στα άτομα με ειδικές ανάγκες να επιβιβαστούν πρώτα, αλλά βασικά, η επιβίβαση είναι ένας ημι-ελεγχόμενος ελεύθερος για όλους.

Πρώτη θέση σε αεροπορικά αεροσκάφη Juneyao

Περπατήσαμε στις τρεις σειρές καθισμάτων πρώτης κατηγορίας στο αεροσκάφος. Τα καθίσματα έμοιαζαν με ξαπλώστρες Lazy-Boy με μικρά μαξιλάρια για να δίνουν έμφαση στην ανώτερη άνεση για το λεωφορείο.

Οικονομική τάξη σε αεροσκάφη Juneyao

Τα καθίσματα οικονομικής θέσης είναι όπως θα φανταστήκατε. Πρόκειται για στάνταρ καθίσματα οικονομικής θέσης χωρίς ειδικές προφυλακτήρες. Έχω βρεθεί σε άλλα κινεζικά αεροσκάφη, όπου τα καθίσματα στη μέση ήταν στενότερα από τα καθίσματα των παραθύρων και των διαδρόμων, αλλά ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει με τον Juneyao.

Διασκέδαση κατά τη διάρκεια της πτήσης σε Αεροπλάνα Juneyao

Το αεροπλάνο μας ήταν εξοπλισμένο με τηλεοράσεις που διπλώνονταν από το πάνω μέρος της καμπίνας, αλλά δεν δόθηκαν ακουστικά για να ακούσουν ό, τι έπαιζε.

Το περιοδικό υπογραφών Juneyao δημοσιεύεται κυρίως στα κινέζικα, αλλά μερικά ενδιαφέροντα άρθρα μεταφράζονται στα αγγλικά στο πίσω μέρος του περιοδικού.

Υπηρεσία πτήσης σε αεροσκάφη Juneyao

Τα τρόφιμα κατά την πτήση είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται σε όλες τις περιπτώσεις στις εγχώριες αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα. Τίποτα για την εμφάνιση του γεύματος προς ή από το Κουνμίνγκ με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά.

Το Juneyao σερβίρει τσάι, νερό, χυμούς και αναψυκτικά στις πτήσεις. Το αλκοόλ δεν σερβίρεται σε καμπίνες οικονομικών στις εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα. Η μόνη εξαίρεση που έχω βιώσει στον κανόνα αυτό ήταν μια πτήση στο Κινγκντάο, όπου μικρά κύπελλα δείγματος της μπύρας Tsingtao σερβίρονται τον Αύγουστο για τον εορτασμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Μπύρας του Κινγκντάο .

Οι κινεζικές εφημερίδες ήταν διαθέσιμες κατά την επιβίβαση.

Μια πρόσθετη εμπειρία, οι συνοδούς μας έδωσαν αντίγραφα μη φυσικής-κινέζικης ομιλητές του Σαγκάη Καθημερινά στην αγγλική γλώσσα.

Αεροπορικές αεροπορικές εταιρίες Juneyao Airlines

Οι πάροχοι ήταν πολύ ευχάριστοι και εξυπηρετικοί. Κάποιοι μιλούσαν αγγλικά καλύτερα από άλλους, αλλά όταν ζήτησα ένα μαξιλάρι καθώς επιβιβάστηκα, χαμογέλασαν (ναι, χαμογέλασαν!) Και μου είπαν ότι μαξιλάρια ήταν στα καθίσματα.

Συνολικά

Η πτήση και η υπηρεσία του Juneyao ήταν πολύ ικανοποιητική. Η Juneyao Airlines είναι αεροπορική εταιρία έκπτωσης που λειτουργεί από τη Σαγκάη, οπότε οι τιμές της είναι μερικές φορές καλύτερες από άλλες μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες όπως η Shanghai Airlines, η Air China ή η China Eastern Airlines. Ωστόσο, λόγω του καθεστώτος έκπτωσής τους, δεν παρατηρήσαμε καμία διαφορά στις υπηρεσίες ή τις αεροπλανοφόρες σε άλλες αεροπορικές εταιρείες που δεν έχουν έκπτωση. Δεδομένης της επιλογής, θα περάσω σίγουρα πάλι μαζί τους.