Αγορές στο Shenzhen Από το Χονγκ Κονγκ

Τα ψώνια στο Shenzhen έχουν γίνει κάπως τοπικό φαινόμενο στο Χονγκ Κονγκ, με ορδές ντόπιων να συσσωρεύονται στα σύνορα τα Σαββατοκύριακα για να αποθηκεύσουν τα πάντα, από τα μήλα και τα πορτοκάλια μέχρι τις απομιμήσεις τσαντών Gucci. Γιατί; Shenzhen είναι μια συμφωνία. Και αν σκεφτήκατε ότι τα ψώνια στο Χονγκ Κονγκ ήταν φθηνά, η Shenzhen θα φέρει πραγματικά ένα χαμόγελο στο πορτοφόλι σας.

Πού να ψωνίσετε στο Shenzhen για τα πάντα

Καθώς βρίσκεστε στα σύνορα Χονγκ Κονγκ / Σενζέν και ακριβώς δίπλα στο κύριο σημείο διέλευσης των συνόρων, η πόλη Luohu Commerical City είναι το σημείο όπου οι περισσότεροι ημερήσιοι ταξιδιώτες από το Χονγκ Κονγκ καταλήγουν.

Με πάνω από 700 καταστήματα που βρίσκονται σε 5 ορόφους, το Commercial City είναι πιθανό να είναι η πιο έντονη εμπειρία αγορών που έχετε βιώσει ποτέ. Υπάρχουν εκατοντάδες πωλητές και χριστιανοί που σέρνονται για την προσοχή σας. Σχεδόν όλα όσα θα θέλατε ποτέ να αγοράσετε πωλούνται εδώ, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι είτε απομίμηση είτε παραποίηση, αλλά τότε παίρνετε αυτό που πληρώνετε και οι τιμές είναι φθηνές. Το καλύτερο που αγοράζει εδώ είναι τα ρούχα, τα προσαρμοσμένα κοστούμια, και ίσως η μεγαλύτερη κλήρωση, μασάζ με μειωμένη τιμή. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για πορτοφολάδες και απατεώνες καθώς το εμπορικό κέντρο είναι ένας μαγνήτης και για τους δύο.

Πού να ψωνίσετε στο Shenzhen Για την Ηλεκτρονική

Ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για την αγορά ηλεκτρονικών ειδών και ηλεκτρονικών υπολογιστών , η αγορά υπολογιστών της SEG είναι γεμάτη με οκτώ ορόφους μικρών, ανεξάρτητων αντιπροσώπων λογισμικού και υλικού για υπολογιστές. Είπε ότι είναι η μεγαλύτερη συλλογή ηλεκτρονικών λιανοπωλητών στην Ασία, θα βρείτε τα πάντα εδώ από μικροτσίπ αιχμής μέχρι κινέζικα δισκία και τηλέφωνα.

Όπως και σε άλλες περιοχές του Shenzhen, οι rip-offs και η εξαπάτηση είναι γεμάτες. Αλλά αν γνωρίζετε την τεχνολογία σας έξω και πόσο οι τιμές πρέπει να είναι τότε είναι ένα καλό μέρος για να τσάντα μια συμφωνία. Απλά θυμηθείτε ότι δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων και η εγγύηση πιθανότατα δεν θα ισχύει στη χώρα σας.

Πού να ψωνίσετε στο Shenzhen Για Τέχνη

Η Κίνα έχει γίνει διάσημη για τα Χωριά καλλιτεχνών της, όπου χιλιάδες καλλιτέχνες χτυπούν υψηλής ποιότητας αντίγραφα των πιο διάσημων αριστουργημάτων του κόσμου.

Το χωριό Da Fen του Shenzhen διεκδικεί περίπου 5000-8000 καλλιτέχνες, όλοι τους οποίους μπορούν να χτυπήσουν μια αξιοπρεπή ζωγραφική απομίμησης ποιότητας σε λιγότερο από μία ημέρα για όχι περισσότερο από 40 δολάρια. Πολλοί από τους πωλητές προσφέρουν επίσης να στείλουν την αγορά σας σε όλο τον κόσμο.

Πού να ψωνίσετε στο Σενζέν ... Όπως οι ντόπιοι

Τα πιο δημοφιλή μέρη για τους ντόπιους να ψωνίζουν είναι οι δρόμοι και τα εμπορικά κέντρα στην περιοχή Dongmen. Το εμπορικό κέντρο της πόλης, το Dongmen διαθέτει ένα λαβύρινθο δρόμων γεμάτο ρούχα, έπιπλα και καταστήματα χειροτεχνίας. Αυτό είναι όπου και τα περισσότερα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα μπορούν να βρεθούν. Ομάδες καταστημάτων τείνουν να συγκεντρώνονται μαζί ή μέσα σε ένα ενιαίο κτίριο, όπως η πόλη Hongji Handicraft (Lixin Road) ή η Dongmen Fabric Market (Zhong Road). Θα πρέπει επίσης να προσέξετε το ναυαρχίδα του εμπορικού κέντρου Sun Plaza, το οποίο διαθέτει μια σειρά από διεθνή καταστήματα μάρκας με μειωμένες τιμές.