Η αλήθεια για τις ρωσικές νύφες

Το πιο συνηθισμένο θέμα με τη Ρωσία - ακόμα και όλες οι διαφημίσεις που πιθανώς έχετε δει ενώ ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι στη Ρωσία - είναι η έννοια της "ρωσικής (παραγγελίας ταχυδρομείου) νύφης". Η θεωρία είναι ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες στη Ρωσία που είναι απεγνωσμένες για να παντρευτούν πλούσια ή / και να βγουν από τη χώρα, έτσι ώστε να παντρευτούν ευτυχώς όποιον τους παρέχει έναν ευχάριστο τρόπο ζωής και μια βίζα.

Το τμήμα παραγγελίας προέρχεται από ιστότοπους που φαινομενικά δρουν ως υπηρεσίες χρονολόγησης που ταιριάζουν με αυτές τις νύφες πρόθυμες με τους μελλοντικούς τους συζύγους. Και όλοι μοιάζουν να έχουν μια ιστορία ενός «φίλου» που διέταξε μια ρωσική νύφη που τον διαζευγόταν μόλις πήρε την πλήρη υπηκοότητά της. Αν και αυτό μοιάζει με γελοίο μύθο αν αντικαταστήσετε το "Ρωσικό" με οποιαδήποτε δυτική εθνικότητα, δεν θα εκπλαγώκατε αν πολλοί άνθρωποι που το διαβάζουν αυτό το θεωρούν πραγματικό ζήτημα όταν πρόκειται για τη Ρωσία. Ας προσπαθήσουμε να ξεδιπλώσουμε την ιστορία λίγο:

Είναι πραγματικά δυνατό να αγοράσετε μια ρωσική νύφη;

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Ενώ υπάρχουν ιστότοποι που προσφέρουν γυναίκες που είναι έτοιμες και πρόθυμες να αποσταλούν στον υπερθεματιστή, αυτές είναι απάτες. Επίσης, αυτό ονομάζεται εμπορία ανθρώπων και είναι παράνομο.

Οι μόνες ιστοσελίδες που φαίνεται να παρέχουν «πραγματικές» ρωσικές γυναίκες για ενδιαφερόμενους αγγλόφωνους άνδρες είναι ουσιαστικά χρονολογώντας περιοχές.

Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν για τις γυναίκες να χρησιμοποιούν, αλλά χρεώνουν τους άνδρες μια χρέωση για την αποστολή μηνυμάτων, video chat, και ούτω καθεξής. Αυτά επίσης δεν εγγυώνται ότι ένας άνθρωπος θα παντρευτεί πραγματικά με μια γυναίκα στην περιοχή - ό, τι παρέχουν είναι η ηλεκτρονική επικοινωνία. Μόλις η χρονολόγηση γίνει εκτός σύνδεσης, δεν συμμετέχουν πλέον στη διαδικασία.

Πολλοί από αυτούς τους ιστοτόπους λειτουργούν στην πραγματικότητα από αμερικανικές εταιρείες με δορυφορικά καταστήματα στην Ανατολική Ευρώπη.

Υπάρχουν επίσης ιστοσελίδες απάτης που χρονολογούνται, φυσικά, όπου οι "υπηρεσίες" κάνουν ψεύτικα προφίλ σε απευθείας σύνδεση και πληρώνουν τις γυναίκες για να γράψουν μηνύματα, τα οποία οι άνδρες πρέπει να πληρώσουν για να δουν και να απαντήσουν.

Πώς λειτουργούν οι ιστοτόποι χρονολόγησης;

Οι "ρωσικές γυναίκες", οι περισσότερες από τις οποίες είναι στην πραγματικότητα στην Ουκρανία, πηγαίνουν σε φυσικές υπηρεσίες για να "υπογράψουν" για την ιστοσελίδα. Αυτές οι γυναίκες συνήθως ελέγχονται από το προσωπικό της αντιπροσωπείας. Εάν μια γυναίκα δεν θεωρείται όμορφη, νεαρή, λεπτή ή αρκετά μορφωμένη, δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ιστότοπους που χρεώνουν όσους αναζητούν μια "νύφη" για να επικοινωνούν με τις γυναίκες - φυσικά, θέλουν να επιλέξουν τους πιο ωραίους για να μεγιστοποιήσουν το ενδιαφέρον και το κέρδος.

Οι γυναίκες που γίνονται αποδεκτές (συνήθως) επαληθεύονται, δηλ. Τα δικά τους στοιχεία σαρώνονται και αντιγράφονται στη βάση δεδομένων του οργανισμού. Στη συνέχεια προσφέρονται συνήθως μια έκπτωση ή δωρεάν γυρίσματα αίγλη, η οποία βασικά περιλαμβάνει υποδηλώνει φωτογραφίες στο κρεβάτι, στην παραλία και ούτω καθεξής. Οι γυναίκες μπορούν στη συνέχεια να κάνουν ένα προφίλ χρησιμοποιώντας τους υπολογιστές του οργανισμού.

Εάν τα αγγλικά μιας γυναίκας δεν είναι αρκετά καλά για να επικοινωνούν με τους άνδρες από μόνα τους, οι οργανισμοί προσφέρουν "μεταφραστικές υπηρεσίες" όπου ένα μέλος του προσωπικού γράφει τα μηνύματα αντί.

Δεν γνωρίζω προσωπικά πόσο ακριβής είναι η μετάφραση, αλλά γνωρίζω ότι πολλά από τα μηνύματα που αποστέλλονται στους άνδρες είναι άκρως σεξουαλικά ή τουλάχιστον υπονοούμενα. Το εάν ή όχι αυτή είναι η επιλογή της γυναίκας είναι για εσάς να αποφασίσετε.

Γιατί μια ρωσική γυναίκα θα ήθελε να είναι μια ρωσική νύφη;

Εκτός της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης , αλλά και στην Ουκρανία, η οικονομική κατάσταση δεν είναι μεγάλη. Πολλοί άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, οι θέσεις εργασίας είναι σπάνιες, είναι ακριβό να μετακομίζουμε στις μεγάλες πόλεις και ναι, ένας από τους ευκολότερους τρόπους να "ξεφύγουμε" είναι να παντρευτούμε με έναν πολίτη μιας δυτικής χώρας.

Υπάρχει επίσης μια ανισορροπία μεταξύ των φύλων στη Ρωσία και την Ουκρανία, με περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες, γεγονός που καθιστά δύσκολη την εύρεση ενός συζύγου και είναι πιθανότερο ο άντρας να βρει ότι θα δικαιούται, τεμπέλης και γενικά δυσάρεστος.

Οι δυτικοί άνδρες εξακολουθούν να θεωρούνται πιθανό να είναι πλούσιοι και εύκολο να ευχαριστηθούν.

Ένα σχετικό ζήτημα είναι ότι στη ρωσική και ουκρανική κοινωνία, εξακολουθεί να θεωρείται απαραίτητο για μια γυναίκα να παντρευτεί σε σχετικά νεαρή ηλικία (περίπου το 25 είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη). Ως εκ τούτου, οι ρωσικές γυναίκες μεγαλώνουν για να είναι σε θέση να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν και να κάνουν τα μωρά σχετικά καλά (όχι όλοι φυσικά - αλλά αυτό είναι το αναμενόμενο πρότυπο συνολικά), και γνωρίζουν ότι αυτά τα γνωρίσματα εκτιμώνται πολύ περισσότερο Δυτικά. Ομοίως, καθώς η ρωσική κοινωνία είναι αρκετά σεξιστική, μερικοί (όχι όλοι!) Ρώσοι άνδρες περιμένουν "τις γυναίκες τους" να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν και να κάνουν μωρά, ανεξάρτητα από τις άλλες δεσμεύσεις τους και πολλές ρωσικές γυναίκες βλέπουν να δραπετεύουν στη Δύση περισσότερη ελευθερία στη ζωή τους.

Πώς μπορώ να πάρω μια ρωσική νύφη;

Οι ρωσικές γυναίκες είναι όμορφες , αστείες, γοητευτικές και έξυπνες. Αλλά μην ασχοληθείτε με τις ιστοσελίδες που χρονολογούνται - είστε πολύ πιο πιθανό να πάρετε scammed από οτιδήποτε άλλο. Πάρτε τον εαυτό σας μια τουριστική βίζα και ένα αεροπορικό εισιτήριο, να μάθουν λίγο ρωσικά και να χτυπήσει τα μπαρ και τα κλαμπ .