Τι είναι η αγορά Izmaylovo;

Η αγορά Izmaylovo είναι η one-stop αίθουσα αναμνηστικών σας στη Μόσχα . Εκατοντάδες πωλητές που πωλούν τα πάντα, από νέα αναμνηστικά μέχρι κοσμήματα θα κοσμούν. Το πρώτο σας ταξίδι στην Αγορά Izmaylovo θα σας αφήσει λίγο εκθαμβωμένο, οπότε είτε προγραμματίστε μια ολόκληρη μέρα για ψώνια εκεί είτε επιστρέψτε αργότερα για να κάνετε τις αγορές σας.

Τι μπορώ να αγοράσω στην αγορά Izmaylovo (Izmailovo);

Η αγορά Izmaylovo είναι όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα ρωσικά αναμνηστικά που θέλετε να πάρετε στο σπίτι σας.

Από κούκλες matryoshka έως καπέλα γούνινα σε κουτιά λάκα, Izmaylovo Αγορά έχει όλα. Φέρτε μια επιπλέον τσάντα για να μεταφέρετε τα χαλάσματα σας, αλλά μην φέρετε περισσότερα χρήματα από ότι είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε!

Τι άλλο μπορεί να αγοράσει εκεί;

Η αγορά Izmaylovo έχει ένα επίπεδο εδάφους και δύο ανώτερα επίπεδα. Το επίπεδο του εδάφους είναι εκεί όπου πωλούνται η λαϊκή τέχνη και άλλα τυπικά ρωσικά αναμνηστικά. Το επόμενο επίπεδο επάνω θα σας κάνει να ταξινομήσετε τα παλιά κουτάλια, τον παρωχημένο εξοπλισμό κάμερας και άλλες πιθανότητες και λήξεις. Η τρίτη βαθμίδα της αγοράς περιλαμβάνει κάποιους αντιπροσώπους hardcore αντίκες καθώς και πρωτότυπα έργα τέχνης. Το τελευταίο είναι εξαιρετικό για περιήγηση, αλλά δεν είναι τόσο καλό για το πορτοφόλι σας.

Πού βρίσκεται η αγορά Izmaylovo (Izmailovo);

Σε βολική τοποθεσία, το Izmaylovo Market βρίσκεται κοντά στο Πάρκο Izmaylovsky. Μπορείτε να πάρετε το μετρό (Γραμμή Arbatsko-Pokrovskaya Line, το οποίο είναι σκούρο μπλε ή μοβ στο χάρτη του μετρό) με το σταθμό του ίδιου ονόματος, να κατεβείτε εκεί και ζητήστε από οποιονδήποτε τοπικό να σας δείξει προς την κατεύθυνση της αγοράς.

Είναι εύκολο να εντοπίσετε το περίβλημα του ξύλινου φρουρίου και τα πλήθη του γυμνασμένου αγοραστή που φρενάρουν πίσω στο μετρό.

Ποιες είναι οι ώρες της αγοράς και πόσο κοστίζει;

Μπορείτε να πάτε στην αγορά Izmaylovo οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, αλλά μερικοί πωλητές εμφανίζονται μόνο τα σαββατοκύριακα, έτσι μπορείτε να βρείτε ότι έχετε την καλύτερη επιλογή στη συνέχεια.

Οι καλύτεροι χρόνοι είναι το Σάββατο, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. ή την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 3. Οι διάφοροι οδηγοί μπορεί να προτείνουν άλλες ώρες λειτουργίας, αλλά θα είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που θέλετε σε αυτές τις μέρες και ώρες. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μερικά δολάρια για την είσοδο.

Ένας Λόγος Προσοχής

Μερικοί πωλητές θα υπερβάλλουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Ένα καπέλο "λύκου" θα μπορούσε να είναι απλώς κουνέλι, ή ένα κομμάτι της σοβιετικής στρατιωτικής ιστορίας μπορεί να είναι χαμηλής ποιότητας αναπαραγωγή. Εξετάστε τι θέλετε να αγοράσετε στενά και αγοράστε μόνο αφού εξοικειωθείτε με τα εμπορεύματα άλλων πωλητών.

Η γοητεία της αγοράς Izmaylovo (Izmailovo)

Ενώ μερικοί από τους πωλητές είναι απλά έξω για να κάνουν ένα γρήγορο ρούβλι, μερικοί από τους άλλους πωλητές είναι πραγματικά μια απόλαυση να μιλήσω. Συχνά, αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τα προϊόντα τους ή συνεισφέρουν στην οικογενειακή επιχείρηση. Είναι χαρά να συνομιλήσετε με αυτούς τους ανθρώπους που τυλίγουν με αγάπη τους τους μικρούς τους θησαυρούς, ώστε να μπορείτε να τους πάρετε με ασφάλεια στο σπίτι. Όχι μόνο θα σας πουλήσουν τη ζωγραφική λαϊκή τέχνη ή τις κεντημένες ποδιές τους, αλλά θα σας δώσουν μια ιστορία που θα τους συνοδεύει, καθιστώντας τα αναμνηστικά ακόμα πιο ξεχωριστά.