Μαύρη Παρασκευή Αγορές στο Reno και Sparks

Μαύρη Παρασκευή Κυνήγι ευκαιρίας στην πιο πολυσύχναστη ημέρα ψώνια του Reno

Η μαύρη Παρασκευή (την ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών) είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα αγορών του χρόνου γύρω από το Reno και τις Sparks. Το 2014, θα είναι στις 28 Νοεμβρίου. Τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα και εμπορικά κέντρα θα είναι ανοιχτά νωρίς και θα παραμείνουν ανοιχτά για παρατεταμένες ώρες. Οι έμποροι Reno και Sparks θα βρουν πολλές ευκαιρίες για όλα τα είδη των εμπορευμάτων, καθώς οι έμποροι λιανικής προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο της εποχής διακοπών. Αν έχετε τα χρήματα και να βγείτε νωρίς, θα βρείτε αναμφισβήτητα μερικές επιπλέον καλές ευκαιρίες όπως τα καταστήματα μειώσουν τις τιμές για να μετακινήσετε τα εμπορεύματα.

Η μαύρη Παρασκευή έχει μετατραπεί σε Μαύρο Νοέμβριο Οι έμποροι λιανικής πώλησης επιδιώκουν να προσελκύσουν αγοραστές από το τέλος Οκτωβρίου. Όχι μόνο θα βρείτε σημαντικές προσφορές στα καταστήματα πολύ πριν την μαύρη Παρασκευή, θα βρείτε επίσης ηλεκτρονικές αγορές που θα αναπτυχθούν με ευκαιρίες και κίνητρα, όπως δωρεάν αποστολή. Ελέγξτε γύρω από το διαδίκτυο και ίσως να μην θέλετε να μάθετε ακόμη και τους πολέμους του εμπορικού κέντρου στη μαύρη Παρασκευή.

Και πώς θα στείλουμε αυτές τις μεγάλες εταιρείες λιανικής πώλησης ένα μήνυμα και δεν θα ψωνίζουμε την Ημέρα των Ευχαριστιών. Η ταραγμένη τάση να ανοίξει κανείς στις διακοπές παρά να περιμένει μέχρι την Παρασκευή χειροτερεύει κάθε χρόνο. Ο μόνος τρόπος που θα σταματήσει είναι εάν οι αγοραστές απλά δεν συνεργάζονται. Ας απολαύσουμε τις ευχαριστίες με την οικογένεια και τους φίλους σας και αφήστε τους υπαλλήλους αυτών των καταστημάτων να κάνουν το ίδιο.

Πραγματοποιήστε αγορές στο τοπικό κατάστημα Reno σε μαύρη Παρασκευή

Τα μεγάλα καταστήματα κουτιών δεν είναι η μόνη επιλογή για τα ψώνια της μαύρης Παρασκευής, ούτε έχουν αναγκαστικά αυτό που ψάχνετε.

Τα τοπικά ιδιόκτητα καταστήματα Reno-area σίγουρα αξίζουν μια ματιά κατά τη διάρκεια της σεζόν διακοπών. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα για να ξοδέψετε τα χρήματά σας στα καταστήματα της πατρίδας είναι ότι τα χρήματα που ξοδεύονται στο Truckee Meadows παραμένουν στα λιβάδια Truckee. Διανέμεται γύρω από την περιοχή με πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, ωφελώντας την οικονομία εδώ, αντί να απορροφάται από ανώνυμες εταιρείες σε άλλα κράτη και χώρες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τοπικές επιχειρήσεις από την Αγορά τοπικού Reno Sparks.com.

Μαύρη Παρασκευή Αγορές στην περιοχή του Midtown του Ρίνο - Αγοράστε τοπικά αυτή την μαύρη Παρασκευή στην περιοχή MidTown. Περίπου 35 έμποροι της MidTown θα προσφέρουν ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, η οποία θα διαρκέσει από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Οι αγοραστές θα έχουν μια μεγάλη ποικιλία, από τα τρόφιμα και τα ποτά μέχρι τα βιβλία, τη μουσική, τις υπηρεσίες spa, τα είδη δώρων στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα , και πολλα ΑΚΟΜΑ. Πρόκειται για ένα γεγονός που υποστηρίζει το Πρόγραμμα Μεταβατικής Διακίνησης των παιδιών του σχολείου του Washoe County. Για να πάρουν τις προσφορές, οι αγοραστές καλούνται να δώσουν $ 20 ή ένα νέο ζευγάρι παιδικών μπότες ή παπούτσια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τους συμμετέχοντες εμπόρους, επισκεφθείτε το Creative Coalition of MidTown.

Το Μικρό Επιχειρηματικό Σάββατο είναι η 29η Νοεμβρίου 2014. Αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη στη στήριξη των μικρών τοπικών επιχειρήσεων στην κοινότητά μας και σε ολόκληρη τη χώρα. Το Σάββατο μικρών επιχειρήσεων χρηματοδοτείται από την American Express. Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στην περιοχή Reno / Sparks μπορούν να λάβουν δωρεάν υλικό μάρκετινγκ για να συμμετάσχουν.

Reno Shopping Malls Ώρες για τη μαύρη Παρασκευή

Είναι μια πραγματική μικτή τσάντα με μαύρη Παρασκευή (ή Πέμπτη σε μερικές περιπτώσεις) αποθηκευτικούς χρόνους. Εάν ενδιαφέρεστε για έναν συγκεκριμένο έμπορο λιανικής πώλησης, προτείνω να συνδεθείτε στο διαδίκτυο ή να καλέσετε για να επιβεβαιώσετε τις ώρες της μαύρης Παρασκευής.

Οι μεμονωμένες ώρες αποθήκευσης σε εμπορικά κέντρα μπορεί να διαφέρουν από τις ώρες ανοίγματος ολόκληρου του εμπορικού κέντρου.

Meadowood Mall στο Ρίνο - Ανοιχτό από τις 6 μ.μ. έως την 1 το βράδυ της Ημέρας των Ευχαριστιών, στη συνέχεια ανοίξτε τις 6 π.μ. έως τις 10 μ.μ. στη Μαύρη Παρασκευή. Μετά από αυτό, θα παραταθούν οι ώρες των διακοπών μέχρι τα Χριστούγεννα. Είτε πρόκειται να ανοίξετε είτε όχι εξαρτάται από μεμονωμένα καταστήματα, αλλά οι Sears, Macy's και JC Penney θα είναι ανοιχτά.

Τα Outlets at Sparks - Η εκδήλωση Magic Moonlight ξεκινά στις 6 μ.μ. την ημέρα των Ευχαριστιών και διαρκεί μέχρι τις 2 το πρωί στη Μαύρη Παρασκευή. Θα υπάρξουν μεγάλες πωλήσεις, σχέδια για κάρτες δώρων και βραβεία καταστημάτων που δίνονται στους τυχερούς αγοραστές. Μια παρόμοια εκδήλωση Moonlight Magic θα είναι στη μαύρη Παρασκευή, την ίδια ώρα και λεπτομέρειες. Οι κανονικές ώρες μαύρης Παρασκευής θα είναι 8 π.μ. έως 9 μ.μ.

Η Σύνοδος Κορυφής Reno - Η Διάσκεψη Κορυφής ξεκινάει από την περίοδο των διακοπών με το Lights Up!

στο Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Ο κ. και η κα Claus θα φτάσουν και θα υπάρχει φωτισμός δέντρων και πυροτεχνήματα. Η Σύνοδος Κορυφής θα κλείσει την Ημέρα των Ευχαριστιών, αν και κάποια μεμονωμένα καταστήματα θα είναι ανοιχτά. Η μαύρη Παρασκευή θα είναι από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. με διάφορες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων δώρων αξίας 3000 δολαρίων που δίνονται μακριά κατά τη διάρκεια των σχεδίων καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Shopping Mall Square στο Reno - Η ετήσια "Magic of Christmas Parade" και η άφιξη του Santa αρχίζουν στις 11 π.μ. στη μαύρη Παρασκευή. Θα υπάρχουν ψυχαγωγία, εικόνες με το Santa, και ειδυλλιακές αγορές σε όλο το εμπορικό κέντρο. Οι κανονικές ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου είναι 10 π.μ. έως 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 π.μ. έως 7 μ.μ. το Σάββατο και 11 το πρωί μέχρι 5 μ.μ. την Κυριακή. Θα υπάρξουν εκτεταμένες ώρες κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Μαύρες Ώρες Παρασκευής για τα μεγάλα Reno και Sparks Stores

Σημειώστε ότι για τα καταστήματα με πολλαπλές τοποθεσίες στο Truckee Meadows, οι ώρες σε μεμονωμένο κατάστημα μπορεί να διαφέρουν. Για να βεβαιωθείτε ότι το κατάστημα που θέλετε να επισκεφθείτε θα είναι πραγματικά ανοιχτό, καλέστε για επιβεβαίωση. Δεν μπόρεσα να προσδιορίσω ώρες μαύρης Παρασκευής για καταστήματα που δεν αναφέρονται. Ορισμένα βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα όπως αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Προσοχή ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων - Ενημερώστε μας για την τοπική επιχείρηση σας . πώς ξεκίνησες, τι κάνεις, γιατί οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουν μαζί σου κλπ. Πείτε την ιστορία σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους πελάτες και είναι δωρεάν.