Αγία Πετρούπολη, Ρωσία

Η Αγία Πετρούπολη δεν προοριζόταν ποτέ να είναι ρωσική. Αντίθετα, ιδρύθηκε για να εξηγήσει το όραμα του Πέτρου Μεγάλου για τη Ρωσία, η οποία ήταν "Δυτική". Χτισμένο σε βάλτο με σκλαβιά, ο Πέτρος ο Μέγας, ένας από τους αυτοκράτορες της Ρωσίας , ίδρυσε την πόλη της Αγίας Πετρούπολης ως νέα πρωτεύουσα της Ρωσίας. Μπορείτε να δείτε την πόλη που αναφέρεται ως Αγία Πετρούπολη, Αγία Πετρούπολη, Αγία Πετρούπολη ή Πετρούπολη.

Αγία Πετρούπολη, Λένινγκραντ, Πετρούπολη

Από το 1914-1924, η Πετρούπολη ήταν γνωστή ως "Πετρούπολη". Στη συνέχεια το όνομα έγινε «Λένινγκραντ» και έμεινε μέχρι το 1991 προς τιμήν του σοβιετικού ηγέτη Λένιν.

Ορισμένα άτομα που δεν έχουν διατηρήσει τα σημερινά τους γεγονότα (τις τελευταίες δύο δεκαετίες) μπορούν να καλέσουν ακόμα την Αγία Πετρούπολη με ένα από τα προηγούμενα ονόματά της. Αλλά η Αγία Πετρούπολη είναι τώρα η Αγία Πετρούπολη, όπως ήταν και στην εποχή του Πέτρου Μεγάλου.

Η Αγία Πετρούπολη ονομάζεται συχνά "Πετρούπολη" ή απλά "Πέτρος" για συντομία.

Η Αγία Πετρούπολη χτίστηκε στον ποταμό Νέβα στη Ρωσία στη Βαλτική Θάλασσα. Έχει περίπου 4 εκατομμύρια κατοίκους. Λόγω της ηλικίας και της ομορφιάς του κέντρου της πόλης του Αγίου Πέτρουμπεργκ, έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την επιτροπή της UNESCO για την Παγκόσμια Κληρονομιά.

Καιρός

Μπορείτε να περιμένετε ότι η Αγία Πετρούπολη είναι ζεστή και ευχάριστη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το οποίο συμβαίνει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ψύχονται στα τέλη Αυγούστου. Winters, ξεκινώντας από τον Νοέμβριο, μπορεί να διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο. Ενώ είναι κρύο, η Αγία Πετρούπολη είναι όμορφη το χειμώνα - το Νεβά παγώνει και το χιόνι πέφτει προβλέψιμα κατά τους περισσότερους χειμερινούς μήνες.

Ωστόσο, ο καιρός της Αγίας Πετρούπολης μπορεί να είναι απρόβλεπτος, οπότε ελέγξτε τις καιρικές προβλέψεις πριν από το ταξίδι σας.

Να πάρει και να πάρει γύρω

Η Αγία Πετρούπολη, η Ρωσία μπορεί να πάρει με τρένο ή αεροπλάνο από τη Μόσχα ή άλλα μέρη της Ρωσίας, ενώ από το Ταλίν υπάρχει και πλοίο. Ενώ στην Αγία Πετρούπολη, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το σύστημα τραμ / τρόλεϊ ή το St.

Petersburg. Βέβαια, πραγματικά βλέπουμε την Αγία Πετρούπολη να το κουβαλάει.

Θελγήτρα

Τι δεν είναι ελκυστική για την Αγία Πετρούπολη, τη Ρωσία ; Είτε παρακολουθείτε την εκκλησία του Χυμένου Αίματος πάνω από τις στέγες της Αγίας Πετρούπολης, επισκεπτόμενοι το Μουσείο Ερμιτάζ, είτε περπατάτε στους δρόμους, θα γεμίσετε επίσης τις πανέμορφες, διακοσμημένες γέφυρες, τα μνημεία που είναι τα πράγματα του θρύλου, και τα κτίρια που κάποτε φιλοξένησαν την αρχοντιά της Ρωσίας.

Ημερήσιες εκδρομές από την Αγία Πετρούπολη

Η Αγία Πετρούπολη βρίσκεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες να βρουν ημερήσιες εκδρομές εύκολα. Πηγαίνετε στο Βίμποργκ, στο Παλάτι της Αικατερίνης, στο νησί Kizhi ή στο Peterhof .

Αγία Πετρούπολη Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία της Αγίας Πετρούπολης κυμαίνονται από το φιλικό προς το πολυτελές πολυτελές. Ψάξτε γύρω για τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, που θα είναι πιο δύσκολο να έρθουν κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Επίσης, λάβετε υπόψη την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας για να κάνετε τα αξιοθέατα πιο βολικά.