Ένας οδηγός για Peterhof

Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα περιοχής Αγίας Πετρούπολης

Ο Peterhof, που σημαίνει "Δικαστήριο του Πέτρου", είναι επίσης γνωστός ως Petrodvorets και τις ρωσικές Βερσαλλίες. Χτισμένο από τον Πέτρο το Μεγάλο τον 18ο αιώνα, ξαναχτίστηκε μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και προστατεύεται ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, αυτό το συγκρότημα από παλάτια, κήπους και καταρράκτες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα για τους επισκέπτες της Αγίας Πετρούπολης . Οι επισκέπτες του Peterhof θα δουν μόνοι τους πόσο πλούσιος είναι ο τρόπος ζωής αυτού του ρωσικού αυτοκράτορα και καταλαβαίνουν ότι ο πλούτος και η γεύση των μοναρχιών της χώρας είναι ανταγωνιστικοί σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά δικαιώματα.

Να χτυπάτε με χρυσές βρύσες, διακοσμητικές διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων, καλές τέχνες, κήπους και πάρκα και πολλά άλλα όταν μπαίνετε στο Peterhof. Είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ρωσικών παλατιών, ένας κατάλογος που περιλαμβάνει το παλάτι της Αικατερίνης και το Ερμιτάζ στην Αγία Πετρούπολη. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω οδηγό για να σχεδιάσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας στο Petradvorets. Όλοι θέλουν να δουν το Δικαστήριο του Πέτρου, οπότε θα χαρούμε να είσαι έτοιμος!

Επισκεφτείτε τον Peterhof

Η επίσκεψη στο Peterhof έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Η ομορφιά των κήπων, η γοητεία των σιντριβάνιων και η πολυτέλεια των παλατιών κάνουν για μια αξέχαστη εμπειρία και οι φωτογραφίες σίγουρα δεν κάνουν τη δικαιοσύνη του Πέτρου. Ωστόσο, οι επισκέπτες του Peterhof θα πρέπει επίσης να ασχοληθούν με τα πλήθη, τις κάπως συγκεχυμένες ώρες λειτουργίας των μουσείων στο συγκρότημα (δεν τηρούν ενιαίο χρονοδιάγραμμα) και το κόστος να δουν τα πιο ελκυστικά τμήματα του Peterhof.

Peterhof Ώρες λειτουργίας

Οι ώρες λειτουργίας για τα παλάτια του Peterhof ποικίλλουν και μπορεί να αλλάξουν με την εποχή, οπότε αν έχετε ρυθμίσει την καρδιά σας για να δείτε μια πτυχή του συγκροτήματος του παλατιού, ελέγξτε εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Εισπράξεις Peterhof

Δεν χρειάζεται να είστε ρώσος τσάρος για να επισκεφθείτε τον Peterhof, αλλά όσον αφορά τις τιμές εισόδου, θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν δωρεάν το Upper Park του Peterhof. Η είσοδος στο πάρκο της Αλεξάνδρειας είναι επίσης δωρεάν. Ωστόσο, για να δείτε το Κάτω Πάρκο και τα παλάτια, οι τιμές εισαγωγής χρεώνονται. Οι τιμές εισόδου είναι απότομες - για να δείτε μόνο το Lower Park, αναμένετε να πληρώσετε περίπου 8 δολάρια. Για να δείτε το Μεγάλο Παλάτι, θα πληρώσετε σχεδόν δύο φορές. Το Monplaisir, το Catherine Wing του Monplaisir, το Hermitage Palace και το Cottage Palace επιβάλλουν ξεχωριστά τέλη εισόδου.

Εάν είστε σε προϋπολογισμό, επιλέξτε προσεκτικά τις δομές του συγκροτήματος που θέλετε να δείτε.

Να φτάσετε στο Peterhof

Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στο Peterhof χρησιμοποιώντας διάφορες επιλογές. Υδροπτέρυγα τρέχει από την Αγία Πετρούπολη στο Peterhof - αυτό μπορεί να είναι η λιγότερο συγκεχυμένη διαδρομή, αν και αυτό θα είναι επίσης μια από τις πιο ακριβές επιλογές. Μπορείτε επίσης να πάρετε λεωφορείο, μίνι λεωφορείο, τρένο ή το μετρό. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πώς να φτάσετε στο Peterhof μέσω μιας από αυτές τις μεθόδους, ζητήστε βοήθεια από τον υπάλληλό σας στο ξενοδοχείο.

Δείπνο στο Peterhof

Αν έχετε πεινάσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο Peterhof, δύο εστιατόρια βρίσκονται στο χώρο του συγκροτήματος - ένα στο Orangery και ένα στο Lower Park. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε ένα από τα εστιατόρια που κάνουν επιχειρήσεις έξω από τους περίπλοκους χώρους. Αν δεν θέλετε να σταματήσετε και να φάτε ενώ θα εξερευνήσετε τον Peterhof ή εάν προτιμάτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας για την είσοδο στα παλάτια, συσκευάστε ένα σνακ.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Peterhof